2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Sen niye proluton oluyorsun ki?

Hayır olsun inşallah ne oluyor. Valla o kaygı benden hiç gitmiyor bugün gideceğim kontrole. Hiçbir şey hissetmiyorum bende eski belirtiler ağrılar yok oldu.

Bazen içine bir karamsarlık çöküyor sanki bir şey oldumu diye her ana ultrasona gitme fikri ufacık bir değişiklik olunca vücutta hemen kötü bir şey mi oldu kaygısı......
Evet hamilelikte rahim batmasından normal bi şey yoktur sanırım onda bile endişeleniyorum pazartesi kontrolüm var. Sıkıntı yok rahat ol diyor doktorum. Rahatım aslında ama böyle ufak tefek şeyler acaba mi dedirtiyor. Bu arada benim göbüş büyümeye başladı sizde durumlar ne?

Hayır olsun inşallah ne oluyor. Valla o kaygı benden hiç gitmiyor bugün gideceğim kontrole. Hiçbir şey hissetmiyorum bende eski belirtiler ağrılar yok oldu.
Hayır olsun innnşallah. Sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inşallah.

Kızlar miğdeniz ne durumda ben aşırı kötüyüm 2 ilaç fayda etmedi şimdi doktorum gaviscon verdi inşallah bu işe yarar
Benimki de çok kötü değişik değişik hallere giriyo benimki.Bi bakiyom sakın gibi bı bakiyom sürekli safra geliyor.Ben su icmekte de zorlanıyorum günde 4litreye yakın su içen ben iki bardağı zor içiyorum o yüzde ilaç almak istemiyorum.6.haftadan beri var bende doğru dürüst bir şey yedirmiyor da bide kokular çok kötü etkiliyor beni sürekli bu modda oturuyom

Bugün dr a gittim.Cok şükür herşey güzel dedi.Kesin kız dedi artık Gökçe kız köye de gidebilirsin dedi yavaştan normal hayatına dönebilirsin dedi.Cok şükür böyle gider 6ay daha

İlaç iyi geldi valla bana

Bugün dr a gittim.Cok şükür herşey güzel dedi.Kesin kız dedi artık Gökçe kız köye de gidebilirsin dedi yavaştan normal hayatına dönebilirsin dedi.Cok şükür böyle gider 6ay daha
Çok şükür git rahatla biraz. Bende bugün gittim bu doktorda kız dedi Ceviz, semizotu, badem tüket dedi. Siz de yiyin bol bol. 21.hafta geldiğinde detaylıya gidecekmisim önce ona uğrayıp. İnş böyle güzelce devam etsin sağ sağlim kavuşalım

Maşallah maşallah güzel haberlerinizi aldıkça hem mutlu oluyorum hem rahatlıyorum bu yıl bi kaç tane daha kız duydum çevremde. Bu yıl kız yılı heralde pazartesi bana ne diyecek bakalım. Umarım sağlıklıdır. Çok iştahsızım ben. Canım hiç bişey yemek istemiyor. Zoru zoruna çorba içtim yarımda portakal yedim sabahtan beri. Allahtan tarhana çorbası var. Başka çorbada içemiyorum. Semizotu almıştım geçen gün salatasını yapıp yedim o iyi gelmişti. Yarın yine alayım bari.

Aaayyy bende tarhana bittiği an tekrar yapıyorum annem falan bıktı artık. Her saniye içebilirim. Yemeye çalış canım özellikle cevizi doktor cevizi yedikçe bebeğin beyin sağlığına katkıda bulunuyorsun dedi. Tiksinmiştim ama mecbur yiyorum. Sendende güzel haberleri bekliyoruz pazartesi.bir de rahimde batma bir kaçkez banada olmustu sordum. Genelde bebek dik durduğunda ayakları Rahime doğru oldugunda baskı olurmuş

Kızlar hala hareketlenme yokmu yaa hıcbırınızdee elim karnımda beklıyorum resmen çok inatçı çıktı bu oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…