Sen niye proluton oluyorsun ki?Arkadaşlar 13 haftanın içindeyim mide bulantim artıyor. Azalması lazım bu normal mi.2 haftadır depot igne oluyorum aynı zamanda fitil bunlar mı midemi bulandırıyor yoksa ters giden bir şeyler mı var anlamadim
Evet hamilelikte rahim batmasından normal bi şey yoktur sanırımBazen içine bir karamsarlık çöküyor sanki bir şey oldumu diye her ana ultrasona gitme fikri ufacık bir değişiklik olunca vücutta hemen kötü bir şey mi oldu kaygısı......
Hayır olsun innnşallah. Sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inşallah.Hayır olsun inşallah ne oluyor. Valla o kaygı benden hiç gitmiyor bugün gideceğim kontrole. Hiçbir şey hissetmiyorum bende eski belirtiler ağrılar yok oldu.
Geçen hafta kasigimda çok şiddetli ağrı olmuştu yürümekte güçlük çekmiştim. Dr tedbir amaclı 3 hafta yapalım dedi.Sen niye proluton oluyorsun ki?
Inşallah hepimiz kafayı siyirtmadan sağ salim alsakHayır olsun innnşallah. Sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inşallah.
Benimki de çok kötü değişik değişik hallere giriyo benimki.Bi bakiyom sakın gibi bı bakiyom sürekli safra geliyor.Ben su icmekte de zorlanıyorum günde 4litreye yakın su içen ben iki bardağı zor içiyorum o yüzde ilaç almak istemiyorum.6.haftadan beri var bende doğru dürüst bir şey yedirmiyor da bide kokular çok kötü etkiliyor beni sürekliKızlar miğdeniz ne durumda ben aşırı kötüyüm 2 ilaç fayda etmedi şimdi doktorum gaviscon verdi inşallah bu işe yarar
İlaç iyi geldi valla banaBenimki de çok kötü değişik değişik hallere giriyo benimki.Bi bakiyom sakın gibi bı bakiyom sürekli safra geliyor.Ben su icmekte de zorlanıyorum günde 4litreye yakın su içen ben iki bardağı zor içiyorum o yüzde ilaç almak istemiyorum.6.haftadan beri var bende doğru dürüst bir şey yedirmiyor da bide kokular çok kötü etkiliyor beni süreklibu modda oturuyom
Çok şükür git rahatla biraz. Bende bugün gittim bu doktorda kız dediBugün dr a gittim.Cok şükür herşey güzel dedi.Kesin kız dedi artıkGökçe kız köye de gidebilirsin dedi yavaştan normal hayatına dönebilirsin dedi.Cok şükür böyle gider 6ay daha
Aaayyy bende tarhana bittiği an tekrar yapıyorum annem falan bıktı artık. Her saniye içebilirim. Yemeye çalış canım özellikle cevizi doktor cevizi yedikçe bebeğin beyin sağlığına katkıda bulunuyorsun dedi. Tiksinmiştim ama mecbur yiyorum. Sendende güzel haberleri bekliyoruz pazartesi.bir de rahimde batma bir kaçkez banada olmustu sordum. Genelde bebek dik durduğunda ayakları Rahime doğru oldugunda baskı olurmuşMaşallah maşallahgüzel haberlerinizi aldıkça hem mutlu oluyorum hem rahatlıyorum bu yıl bi kaç tane daha kız duydum çevremde. Bu yıl kız yılı heralde pazartesi bana ne diyecek bakalım. Umarım sağlıklıdır. Çok iştahsızım ben. Canım hiç bişey yemek istemiyor. Zoru zoruna çorba içtim yarımda portakal yedim sabahtan beri. Allahtan tarhana çorbası var. Başka çorbada içemiyorum. Semizotu almıştım geçen gün salatasını yapıp yedim o iyi gelmişti. Yarın yine alayım bari.
Bende ilk zamanlar öyleydim şimdi gözümü kapatarak falan yiyorum. Yada sütlü tatlı yapıp üstüne dolduruyorum ezipYaa ben hiç ceviz yiyemiyorum yediğim zaman hemen çıkariyorum
Hafiften minik hissediyorum ben. Ama elinle hissetmem mümkün değil ancak bir ay sonraKızlar hala hareketlenme yokmu yaa hıcbırınızdee elim karnımda beklıyorum resmençok inatçı çıktı bu oğlan
Ben hiçbişekilde hissetmiyorum 17 olduk artık ama tık yokHafiften minik hissediyorum ben. Ama elinle hissetmem mümkün değil ancak bir ay sonra
Çikolata yesen yada portakal suyu suyu içtikten sonra uzan minikte olsa hissedersin bence.Ben hiçbişekilde hissetmiyorum 17 olduk artık ama tık yok
Deniycem canım bakalım hareket etcekmıÇikolata yesen yada portakal suyu suyu içtikten sonra uzan minikte olsa hissedersin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?