Kız olsaydı belis koyucaktım ben içine sinen bi isim bulursun daha cok varİsmiyle hayırlı bir ömrü olsun inşallahben karar veremiyorum çok var gerçi ama.
Hamile olmasam yaptırırdım ama şimdi hiç bilmiyorumArkadaşlar covit aşısına nasıl bakıyorsunuz. Prof.lar artık 3 ayı tamamlayan gebeler olabilir diyor. Özellikle sinovac tavsiye ediliyor.Covitten de korkmuyor değiliz.Hekimlerinize danışan oldumu bana sıra geldi aşı beklemede
Özellikle sinovac aşısının gebelikte kullanılan tetanoz asisi ile aynı mekanizma olduğunu söyliyorlar.Hamile olmasam yaptırırdım ama şimdi hiç bilmiyorum
Merhaba ..transfer öncesi embriyonuza genetik test yaptırmış mıydınız ?Evet. Bu testler kesin sonuç veriyormuş. Geçenlerde bir hastanın gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmışlar hatta. Avrupa’da devlet destekliyormuş darısı bizim başımıza. Pahalı baya. 3200 TL en ucuzu. Eşimle de konuşup karar veririz. Yaptırırsam sonucu yazarım.
Hayır yaptırmamıştım. Fetal DNA taraması için dün kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonucu.Merhaba ..transfer öncesi embriyonuza genetik test yaptırmış mıydınız ?
Ben yaptırmıştım normal gelen embriyolarımız transfer edilmişti , şimdi 2li test düşük risk çıktı ama yine de doktorum fetal DNA yaptırabilirsiniz dedi kararsız kaldım .Sağlıklı gelen embriyo transfer sonrası kromozom bozukluğu olabilir mi ki..siz hangi testi yaptırdınız? Ücretini de öğrenebilir miyim ? TeşekkürlerHayır yaptırmamıştım. Fetal DNA taraması için dün kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonucu.
Evet canım yaptırdımMerhaba ..transfer öncesi embriyonuza genetik test yaptırmış mıydınız ?
Kromozom testli embriyoyaya ikili testte yapmıyorlar.Ben yaptırmıştım normal gelen embriyolarımız transfer edilmişti , şimdi 2li test düşük risk çıktı ama yine de doktorum fetal DNA yaptırabilirsiniz dedi kararsız kaldım .Sağlıklı gelen embriyo transfer sonrası kromozom bozukluğu olabilir mi ki..siz hangi testi yaptırdınız? Ücretini de öğrenebilir miyim ? Teşekkürler
Senin embriyolara test yapıldıysa ve 2 Li test normal çıktıysa bence hiç gerek yok. İçin rahat olsun. Benim yaşım 38 olduğu için 2 Li sonucu yüksek çıkar ve 4 lü de yaptırmak gerekir dedi. Yaş arttıkça hesaplamada risk oranı artıyor. Hemde onlar oran verir kesin sonuç vermez dedi. Bunu önerdi. 3200 TL ödedim. Bence sonuçlar normalse gerek yok. Ancak kafanda soru işaretleri acabalar varsa yaptır.Ben yaptırmıştım normal gelen embriyolarımız transfer edilmişti , şimdi 2li test düşük risk çıktı ama yine de doktorum fetal DNA yaptırabilirsiniz dedi kararsız kaldım .Sağlıklı gelen embriyo transfer sonrası kromozom bozukluğu olabilir mi ki..siz hangi testi yaptırdınız? Ücretini de öğrenebilir miyim ? Teşekkürler
Dediğim gibi hiçbir bilgi kesın değil gözümde şuan için çok erken aşı olmayı düşünmüyorumÖzellikle sinovac aşısının gebelikte kullanılan tetanoz asisi ile aynı mekanizma olduğunu söyliyorlar.
Çok güzel bir isim. Evet onu bende duymuştum doğumdan sonra bile kullanmaya devam edecem zaten o iğneyi vurunca nedense kendını güvende hissediyorumBen kızım adını Gökçe koyucam inşaallah.Aşiyi da Dr yapalım dese bile ben yaptırmak istemiyorum.Yaptiranlar da yakalanıyorsa gerek yok bence.Zaten oksapar kullananlar hafif atlatiyormuş.Bi arkadaş doğum yapar yapmaz yakalandı hafif atlattım dedi oksapar kullanıyordu.
Bende tıp fakültesinden aldım. En sağlıklı orası proflar zaten proflar bakıyor. Ama fiyatını bilmiyorum.3 hafta sonra detaylı ultrason istedi doktorum bi doktor onerdi 800 tlmiş fiyatı sizden istedimi ? Ben devlette yaptırmayı dusunuyordum ama mutlaka iyi bir doktor olması lazım dedı mecbur yaptırıcam
158 tl canımBende tıp fakültesinden aldım. En sağlıklı orası proflar zaten proflar bakıyor. Ama fiyatını bilmiyorum.
Bedavaymış158 tl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?