2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar covit aşısına nasıl bakıyorsunuz. Prof.lar artık 3 ayı tamamlayan gebeler olabilir diyor. Özellikle sinovac tavsiye ediliyor.Covitten de korkmuyor değiliz.Hekimlerinize danışan oldumu bana sıra geldi aşı beklemede

Hamile olmasam yaptırırdım ama şimdi hiç bilmiyorum

Merhaba ..transfer öncesi embriyonuza genetik test yaptırmış mıydınız ?

Aşı ile ilgili çok net bir şey söylemedi doktorum. Aşı olanlarında hastalığı kaptığını söyledi. Ben de kendi adıma şöyle düşünüyorum. Şu anda kullanılan aşıların yan etkileriyle ilgili yeteri kadar bilgi yok. Ve aşı olanda hastalanabiliyorsa aşı olmamın çokta fazla bir artısı yok bence. Çok kişiyle görüşmüyorum ve dikkat ediyorum. O nedenle ben yaptırmıycam.

Hayır yaptırmamıştım. Fetal DNA taraması için dün kan verdim. 10 güne çıkacakmış sonucu.
Ben yaptırmıştım normal gelen embriyolarımız transfer edilmişti , şimdi 2li test düşük risk çıktı ama yine de doktorum fetal DNA yaptırabilirsiniz dedi kararsız kaldım .Sağlıklı gelen embriyo transfer sonrası kromozom bozukluğu olabilir mi ki..siz hangi testi yaptırdınız? Ücretini de öğrenebilir miyim ? Teşekkürler

Kromozom testli embriyoyaya ikili testte yapmıyorlar.

Senin embriyolara test yapıldıysa ve 2 Li test normal çıktıysa bence hiç gerek yok. İçin rahat olsun. Benim yaşım 38 olduğu için 2 Li sonucu yüksek çıkar ve 4 lü de yaptırmak gerekir dedi. Yaş arttıkça hesaplamada risk oranı artıyor. Hemde onlar oran verir kesin sonuç vermez dedi. Bunu önerdi. 3200 TL ödedim. Bence sonuçlar normalse gerek yok. Ancak kafanda soru işaretleri acabalar varsa yaptır.

Ben kızım adını Gökçe koyucam inşaallah.Aşiyi da Dr yapalım dese bile ben yaptırmak istemiyorum.Yaptiranlar da yakalanıyorsa gerek yok bence.Zaten oksapar kullananlar hafif atlatiyormuş.Bi arkadaş doğum yapar yapmaz yakalandı hafif atlattım dedi oksapar kullanıyordu.

Oxaparı covid tedavisinde kullanıyorlarmış evet. Sende pıhtılaşma mı çıkmıştı? Ben şu an sadece vitamin kullanıyorum. Tüm ilaçları kesti doktorum.

Çok güzel bir isim. Evet onu bende duymuştum doğumdan sonra bile kullanmaya devam edecem zaten o iğneyi vurunca nedense kendını güvende hissediyorum

3 hafta sonra detaylı ultrason istedi doktorum bi doktor onerdi 800 tlmiş fiyatı sizden istedimi ? Ben devlette yaptırmayı dusunuyordum ama mutlaka iyi bir doktor olması lazım dedı mecbur yaptırıcam

3 hafta sonra detaylı ultrason istedi doktorum bi doktor onerdi 800 tlmiş fiyatı sizden istedimi ? Ben devlette yaptırmayı dusunuyordum ama mutlaka iyi bir doktor olması lazım dedı mecbur yaptırıcam
Bende tıp fakültesinden aldım. En sağlıklı orası proflar zaten proflar bakıyor. Ama fiyatını bilmiyorum.

Bu protestan fitilleri kacincinhafta bırakmanızı söyledi dr lar arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…