2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Normal adet zamanına denk gelmiyor mu? İlaçları bırakma tarihi. Acele etme. Olduğun zaman olursun. Beklediğin zaman genelde gecikir. Sen ilk sakin olmaya çalış. Hayatı akışında yaşamaya çalış.
ilacı bırakacağım tarihle adet dönemimim arasında 5-6 gün olacak , ama o tarihlerde adet olursam tedaviye başlarsam transfer tarifim tamda bayrama denk geliyor. bayramda nasıl bir uygulama yapıyor hastane bilmyorum :/ arayıp şimdiden de sormak da istemedim :)

Onlara bayram hiçbir şey farketmiyor devam ediyorlar ne olursa olsun tedaviye.

Ya arkadaşlar karnımda mı kasığımdamı olduğunu anlamadığım ani batmalar yaşıyorum. Sizde olmuş muydu? Ya da oluyor mu? 13. Hafta.

Ya arkadaşlar karnımda mı kasığımdamı olduğunu anlamadığım ani batmalar yaşıyorum. Sizde olmuş muydu? Ya da oluyor mu? 13. Hafta.
Evet canım çok normal ben çok yaşadım. Yaaa ben dün hareket hissediyordum ama şimdi o dünkü hareket yok yaşayan var mı?

Kalsiyum ilacı kullanan varmi aranızda. Kalsiyum değerim biraz düşük çıkıyor.dahiliye kalsiyum ilaci kullan dedi.Ama kadın doğum dr cokbtavsiye etmiyorum dedi.

Süt ixmeyinsegmiyorum ama mecburbicecegim sanırım. Yoğurt peynir çok az yiyorum.siz ne kadar tüketirsiniz günde

Süt ixmeyinsegmiyorum ama mecburbicecegim sanırım. Yoğurt peynir çok az yiyorum.siz ne kadar tüketirsiniz günde
Ben peynir hastası olduğum için öğlen bile tüketiyorum seviyorum yani. Sürüde her gün bir bardak mutlaka içiyorum sen de içmeyi dene. Gözünü kapat dik kafaya

Her 1 bardak ihtiyacımi karşılarmış sence.Peki ballı yada tarçınlı içsem faydası azalır mı acaba

Ben galiba çok kötü besleniyorumsüt yoğurt peynir normalde hiç sevmem şimdi de yiyemiyorum haşlanmış yumurta yiyemiyorum.Salcali yemekleri yiyemiyorum çok kötü kokuyor pişerken evi terk ediyorum.Boyuna ekmek yiyorum.zeytin biraz

Ben yoğurt peynir yerim. Sütü içmek aklıma gelmiyor. Belki bi rutin oluştursam olabilir. Ceviz de saklıma gelmiyor hiç mesela. Valla canım midye dolma kokoreç suşi falan istiyor. hiçbirini de yiyemiyorum. Balık hiç yiyemiyorum etide zorla tavuk ta çok çekmiyor canım. Yumurtasız gün geçirmem ama onu çok severim kurtarıcım

Valla yemeğede dikkat etmem lazım şimdiden 4 kilo almışım ya. Çok çabuk alabiliyorumda verebiliyorumda ama güvenemez buna her şeyi yemek lazım valla ya beslemek lazım beybiyi. Bugün bana 3 lü 4lü testi yapmadı 2li normal diye. Afp mom diye bir şey yaptı yapa. Var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…