ilacı bırakacağım tarihle adet dönemimim arasında 5-6 gün olacak , ama o tarihlerde adet olursam tedaviye başlarsam transfer tarifim tamda bayrama denk geliyor. bayramda nasıl bir uygulama yapıyor hastane bilmyorum :/ arayıp şimdiden de sormak da istemedim :)Normal adet zamanına denk gelmiyor mu? İlaçları bırakma tarihi. Acele etme. Olduğun zaman olursun. Beklediğin zaman genelde gecikir. Sen ilk sakin olmaya çalış. Hayatı akışında yaşamaya çalış.
Onlara bayram hiçbir şey farketmiyor devam ediyorlar ne olursa olsun tedaviye.ilacı bırakacağım tarihle adet dönemimim arasında 5-6 gün olacak , ama o tarihlerde adet olursam tedaviye başlarsam transfer tarifim tamda bayrama denk geliyor. bayramda nasıl bir uygulama yapıyor hastane bilmyorum :/ arayıp şimdiden de sormak da istemedim :)
Evet canım çok normal ben çok yaşadım. Yaaa ben dün hareket hissediyordum ama şimdi o dünkü hareket yok yaşayan var mı?Ya arkadaşlar karnımda mı kasığımdamı olduğunu anlamadığım ani batmalar yaşıyorum. Sizde olmuş muydu? Ya da oluyor mu? 13. Hafta.
Ben hıssettım dunEvet canım çok normal ben çok yaşadım. Yaaa ben dün hareket hissediyordum ama şimdi o dünkü hareket yok yaşayan var mı?
Evet. Ben dün çok hissettim ama bugün hiç olmadı dünkü gibiBen hıssettım dundokunuyor gibi arada
Evet. Ben dün çok hissettim ama bugün hiç olmadı dünkü gibisürekli olmıyor zaten aradaa keyfine göre
Olur olur merak etme. Hareket hissetmeyince de endişeleniyor insan. Ama en güvenli yerdeler. Bişey olmaz Allah’ın izniyle.Evet. Ben dün çok hissettim ama bugün hiç olmadı dünkü gibi
Kalsiyumu süt peynir yoğurtla arttırırsın ya ilaca boğmasaydı seni.Kalsiyum ilacı kullanan varmi aranızda. Kalsiyum değerim biraz düşük çıkıyor.dahiliye kalsiyum ilaci kullan dedi.Ama kadın doğum dr cokbtavsiye etmiyorum dedi.
Ben peynir hastası olduğum için öğlen bile tüketiyorum seviyorum yani. Sürüde her gün bir bardak mutlaka içiyorum sen de içmeyi dene. Gözünü kapat dik kafayaSüt ixmeyinsegmiyorum ama mecburbicecegim sanırım. Yoğurt peynir çok az yiyorum.siz ne kadar tüketirsiniz günde
Aman tarçını uzak tut bence kendinden. Ballı içiyordum bende bazen. Sadece süt değilki yoğurt peynirlede tamamlarsınHer 1 bardak ihtiyacımi karşılarmış sence.Peki ballı yada tarçınlı içsem faydası azalır mı acaba
Ben Aren koyacağım oğlumun isminiİsimlere karar verdiniz mi?
İsmiyle hayırlı bir ömrü olsun inşallahBen Aren koyacağım oğlumun ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?