One kızzPlesenta periva ile karşılaşan var mı aramizda
Ben bakmıştımda canım. Bu durumda çoğu annenin kendi kendine düzeliyormuş. Erkek çocuklarda oluyormus genelde ne alakası var bilmiyorum ama öyle okudum. 20.haftada beybi yukarı çıkınca tam geçer merak etme.Bende yeni duydum geçen hafta dr bende plesenta perivia olduğunu yanı bebeğin eşinin tam olarak rahim ağzına yerleştiğini söyledi.genelde bebeğin arkasında yada yan tarafında olurmuş.16. Ile 14. Haftalar arası bebek büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış. Inşallah çıkar. Eğer çıkmazsa gebelik boyunca kanama riskinin fazla olduğunu ve sürekli yatark geçecek bir gebelikten bahsetti.
Inşallah ya çünkü alt tarafta baskı çok hissediyorum. Daha bebek ne kadar ki büyüdükçe yukarı çıkmazsa zor olacakBen bakmıştımda canım. Bu durumda çoğu annenin kendi kendine düzeliyormuş. Erkek çocuklarda oluyormus genelde ne alakası var bilmiyorum ama öyle okudum. 20.haftada beybi yukarı çıkınca tam geçer merak etme.
Bugün tarhana içmedim. Ama dolapta var dün yapmıştım. Her gün içiyorumAaayyy bende tarhana bittiği an tekrar yapıyorum annem falan bıktı artık. Her saniye içebilirim. Yemeye çalış canım özellikle cevizi doktor cevizi yedikçe bebeğin beyin sağlığına katkıda bulunuyorsun dedi. Tiksinmiştim ama mecbur yiyorum. Sendende güzel haberleri bekliyoruz pazartesi.bir de rahimde batma bir kaçkez banada olmustu sordum. Genelde bebek dik durduğunda ayakları Rahime doğru oldugunda baskı olurmuş
İlk kez duyuyorum.Plesenta periva ile karşılaşan var mı aramizda
Aman yani doktorunda dediğine bak. Madem yukarı çıkma ihtimali var 16. Haftaya kadar niye böyle bi şeyden bahşediyor ki? 16. Haftada çıkmadı diyelim o zaman söyler anlarım. Zaten endişeliyiz. Gıcık oldum He. Sen rahat ol çıkar inşallah. Yüksek ihtimal çıkar pek duymadım bu olayı nadir yaşanıyor olabilir!Bende yeni duydum geçen hafta dr bende plesenta perivia olduğunu yanı bebeğin eşinin tam olarak rahim ağzına yerleştiğini söyledi.genelde bebeğin arkasında yada yan tarafında olurmuş.16. Ile 14. Haftalar arası bebek büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış. Inşallah çıkar. Eğer çıkmazsa gebelik boyunca kanama riskinin fazla olduğunu ve sürekli yatark geçecek bir gebelikten bahsetti.
Kesinlikle canım tarhanaya devam bol limonluBugün tarhana içmedim. Ama dolapta var dün yapmıştım. Her gün içiyorumbence iyi bi omega 3 kesin kullanın. Hamilelik zamanı dışında da 1 yıldır düzenli kullanıyorum. Yıllardır yüksek olan kolesterol üm normale döndü. Beyin ve sinir sistemi için çok önemli.özellikle de bebeklerimiz için.
Kesinlikle canım tarhanaya devam bol limonlu
bak canım çekti şimdi gece gece. Yarın 2 tabak içicem. Ben bide acılı içiyorum hafiften çok güzel oluyor.
Hayırlı olsunArkadaşlar selam. Az önce doktora gittim. Çok şükür riskler ortadan kalkmış. Her şey iyiymiş ve bir kızım olacakmışçok mutlu olmaya korkuyorum binlerce şükür. Allahım isteyen herkese evladını nasip etsin inşallahh
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Oleeeyy çok sevindim. Bir kızımız daha geliyor demek rabbim onları bizlere bizleri onlara kavuştursunArkadaşlar selam. Az önce doktora gittim. Çok şükür riskler ortadan kalkmış. Her şey iyiymiş ve bir kızım olacakmışçok mutlu olmaya korkuyorum binlerce şükür. Allahım isteyen herkese evladını nasip etsin inşallahh
Maşallah cnmArkadaşlar selam. Az önce doktora gittim. Çok şükür riskler ortadan kalkmış. Her şey iyiymiş ve bir kızım olacakmışçok mutlu olmaya korkuyorum binlerce şükür. Allahım isteyen herkese evladını nasip etsin inşallahh
Burda ikilide pahalı. 400 civarı sanırım. Yaşım 38 olduğu içinmiş. 35 yaş üstüne istiyolarmış. Net sonuç veriyormuş falan. Gerek varmı ben de bilmiyorumOleeeyy çok sevindim. Bir kızımız daha geliyor demek rabbim onları bizlere bizleri onlara kavuştursunYaa böyle pahalı testleri neden istiyorlar ki ikili testi 40 tlye yaptık fetal çok yüksek fiyatlar galiba
Herkeste değişiyor kimisi gerek yok sonuç değişmeyecek sağlıksız olsada diyor kimisi rahatlamak içim yapıyor. Ensede burunda sıkıntı görmedilerse rahat olmak gerekmiyor mu acaba. Ama için rahatlayacak tabi yaparsan senin açından iyidirBurda ikilide pahalı. 400 civarı sanırım. Yaşım 38 olduğu içinmiş. 35 yaş üstüne istiyolarmış. Net sonuç veriyormuş falan. Gerek varmı ben de bilmiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?