Hiç kullanmadımBu protestan fitilleri kacincinhafta bırakmanızı söyledi dr lar arkadaşlar.
Crınone jelden bahsedıyorsanız 14 de bıraktım ben ama fitil kullanmadımHiç kullanmadım
Yani doktoruna sormalısınJel hiç kullanmadım bende.Fitil protestan kullandım. Yavaş yavaş bırakmak istiyorum ama dr ne diyecek tabi önemli.
Galiba ben kullanmak istiyorumYani doktoruna sormalısın
NedenGaliba ben kullanmak istiyoruminş bıraktırmaz diyorum doktor
Yok bırakmadım doktor önlem amaçlı iyi olduğunuj dedi. Kullandıkça rahim ağzı uzunluğum da artırıyor. Faydası çok bana.Nedenbırakmadınızmı hala ben coraspın dısında hiçbişey kullanmıyorum 14. Haftadan beri
Hee doğrudur herkezın tedavısı farklı sonuctaYok bırakmadım doktor önlem amaçlı iyi olduğunuj dedi. Kullandıkça rahim ağzı uzunluğum da artırıyor. Faydası çok bana.
Ben yarın 16.haftaya giriyorum inşaallah transferden önce kullanmaya başlamıştım hala kullanıyorum ama son kutuyu 2 öğüne düşürdü drum.Birakmakla ilgili bişey demedi.Bu protestan fitilleri kacincinhafta bırakmanızı söyledi dr lar arkadaşlar.
İlaçtan dolayı bendede kahverengi akıntı olmustu. 2 gün sonra kanamam başlamıştı normal adet şeklinde onlar senin döngünü bozmamak için böyle yapmıstır. 28 nisanda olursun yinekızlar birşey sormak istiyorum.progestanı 4 gün önce yanlış zsmanda başladığım için transfer tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestana 15 gün daha devam dedi doktor. adet olunca ara tekrar başlayağız transfer işlemine.
soracağım şey perşembe akşamı ilacı bıraktım 3 gündür içmiyorum ama koyu kahverengi akıntım halen yoğun olarak devam ediyor.akıntı bitip adet mi başlayacak yoksa akıntı bitmeden direk adet kanamasımı gelecek.bilgisi olan var mı bu konuda :)
normal adet döngüm 28 nisan..
Hiç bir fikrim yok. Güzel haberlerini bekliyorumkızlar birşey sormak istiyorum.progestanı 4 gün önce yanlış zsmanda başladığım için transfer tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestana 15 gün daha devam dedi doktor. adet olunca ara tekrar başlayağız transfer işlemine.
soracağım şey perşembe akşamı ilacı bıraktım 3 gündür içmiyorum ama koyu kahverengi akıntım halen yoğun olarak devam ediyor.akıntı bitip adet mi başlayacak yoksa akıntı bitmeden direk adet kanamasımı gelecek.bilgisi olan var mı bu konuda :)
normal adet döngüm 28 nisan..
Çok sevindim canımmm adına. Beybiyi tam hissediyorsundur artık. Benim kontrole var daha 7sinde. Hissetmeyince problemmi var diye endişeleniyorum. Onun dışında problemsizimAz önce kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. Halsizim diye b 12 iğnesi yaptı. 2 3 haftada bir tekrar edecekmiş. B 12 değerim alt sınıra yakın çıkmıştı kan testinde. Bide calsiyum içeren bi vitaminle Demir ilacı yazdı. Demir ilacını haftada 2 3 alabilirsin dedi. Sizde ne var ne yok? Neler yapıyorsunuz?
amin inşallah ocak ayından beridir topiklerdeyim.dinlendirme,transfer iptali derken nisanı bulduk :) myısta transfer olacağım hayırlısı diyorum :)Hiç bir fikrim yok. Güzel haberlerini bekliyorumbaya stresli süreçlerdi şimdi düşünüyorum da. Allah hayırlısıyla kısmet etsin inşallah
Geç olsun güç olmasın. Bizlerde çok bekledik. Allah en kolayından nasip etsin.amin inşallah ocak ayından beridir topiklerdeyim.dinlendirme,transfer iptali derken nisanı bulduk :) myısta transfer olacağım hayırlısı diyorum :)
Çok nadir hissediyorum. Sabah kalkınca hiç karnım yok gibi yatakta bi kontrolÇok sevindim canımmm adına. Beybiyi tam hissediyorsundur artık. Benim kontrole var daha 7sinde. Hissetmeyince problemmi var diye endişeleniyorum. Onun dışında problemsizim
Aminnnnnn canım inşallah inşallahÇok nadir hissediyorum. Sabah kalkınca hiç karnım yok gibi yatakta bi kontrolsonra akşama doğru karnım büyümeye başlıyor. Şişkinlik falan oluyor sanırım. Tamam her şey yolunda diyorum o zaman. Hareketlerini hissetmeye başlayınca da kıpırdadı kıpırdamadı endişeleri. Hayırlısıyla sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah.
Nedenbırakmadınızmı hala ben coraspın dısında hiçbişey kullanmıyorum 14. Haftadan beri
Halsizlik bendede var epeydir. B 12 değilde kalsiyum ilaci ne verdi dr.Az önce kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. Halsizim diye b 12 iğnesi yaptı. 2 3 haftada bir tekrar edecekmiş. B 12 değerim alt sınıra yakın çıkmıştı kan testinde. Bide calsiyum içeren bi vitaminle Demir ilacı yazdı. Demir ilacını haftada 2 3 alabilirsin dedi. Sizde ne var ne yok? Neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?