2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Jel hiç kullanmadım bende.Fitil protestan kullandım. Yavaş yavaş bırakmak istiyorum ama dr ne diyecek tabi önemli.

Neden bırakmadınızmı hala ben coraspın dısında hiçbişey kullanmıyorum 14. Haftadan beri
Yok bırakmadım doktor önlem amaçlı iyi olduğunuj dedi. Kullandıkça rahim ağzı uzunluğum da artırıyor. Faydası çok bana.

kızlar birşey sormak istiyorum.progestanı 4 gün önce yanlış zsmanda başladığım için transfer tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestana 15 gün daha devam dedi doktor. adet olunca ara tekrar başlayağız transfer işlemine.
soracağım şey perşembe akşamı ilacı bıraktım 3 gündür içmiyorum ama koyu kahverengi akıntım halen yoğun olarak devam ediyor.akıntı bitip adet mi başlayacak yoksa akıntı bitmeden direk adet kanamasımı gelecek.bilgisi olan var mı bu konuda :)
normal adet döngüm 28 nisan..

İlaçtan dolayı bendede kahverengi akıntı olmustu. 2 gün sonra kanamam başlamıştı normal adet şeklinde onlar senin döngünü bozmamak için böyle yapmıstır. 28 nisanda olursun yine

Hiç bir fikrim yok. Güzel haberlerini bekliyorum baya stresli süreçlerdi şimdi düşünüyorum da. Allah hayırlısıyla kısmet etsin inşallah

Az önce kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. Halsizim diye b 12 iğnesi yaptı. 2 3 haftada bir tekrar edecekmiş. B 12 değerim alt sınıra yakın çıkmıştı kan testinde. Bide calsiyum içeren bi vitaminle Demir ilacı yazdı. Demir ilacını haftada 2 3 alabilirsin dedi. Sizde ne var ne yok? Neler yapıyorsunuz?

Çok sevindim canımmm adına. Beybiyi tam hissediyorsundur artık. Benim kontrole var daha 7sinde. Hissetmeyince problemmi var diye endişeleniyorum. Onun dışında problemsizim

Hiç bir fikrim yok. Güzel haberlerini bekliyorum baya stresli süreçlerdi şimdi düşünüyorum da. Allah hayırlısıyla kısmet etsin inşallah
amin inşallah ocak ayından beridir topiklerdeyim.dinlendirme,transfer iptali derken nisanı bulduk :) myısta transfer olacağım hayırlısı diyorum :)

Çok sevindim canımmm adına. Beybiyi tam hissediyorsundur artık. Benim kontrole var daha 7sinde. Hissetmeyince problemmi var diye endişeleniyorum. Onun dışında problemsizim
Çok nadir hissediyorum. Sabah kalkınca hiç karnım yok gibi yatakta bi kontrol sonra akşama doğru karnım büyümeye başlıyor. Şişkinlik falan oluyor sanırım. Tamam her şey yolunda diyorum o zaman. Hareketlerini hissetmeye başlayınca da kıpırdadı kıpırdamadı endişeleri. Hayırlısıyla sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah.

Aminnnnnn canım inşallah inşallah

Neden bırakmadınızmı hala ben coraspın dısında hiçbişey kullanmıyorum 14. Haftadan beri

Halsizlik bendede var epeydir. B 12 değilde kalsiyum ilaci ne verdi dr.

Kızlar göbekleriniz nasıl oldu ya. Bende sorun mu var bilmiyorum. 6 aylık gibi duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…