Sabahları hiç yok akşama dogru pörtlüyoKızlar göbekleriniz nasıl oldu ya. Bende sorun mu var bilmiyorum. 6 aylık gibi duruyorum
Osteozinc diye bişey verdi. Kalsiyum magnezyum D vitamini ve çinko varmış.Halsizlik bendede var epeydir. B 12 değilde kalsiyum ilaci ne verdi dr.
Yaaaaa çok sevindim gözünaydınnnnnYaptırdığım genetik testin sonucu çıktı bugün. Çok şükür bebeğimiz sağlıklı imiş. Göbek bazen çok büyük görünüyor şişkinliğimle alakalı. Henüz bol kıyafetler giydiğimden anlaşılmıyor. Dar giysem çok belli tabi artık.
İyi çok şükürYaptırdığım genetik testin sonucu çıktı bugün. Çok şükür bebeğimiz sağlıklı imiş. Göbek bazen çok büyük görünüyor şişkinliğimle alakalı. Henüz bol kıyafetler giydiğimden anlaşılmıyor. Dar giysem çok belli tabi artık.
Evet. Çok sağ ol. Rahatladım ciddenYaaaaa çok sevindim gözünaydınnnnnartık rahatça keyfini çıkarabilirsin.
Benim hastaneden mesaj geliyor. Onu göstermek yeterli oluyormuş. Gelmiyorsa doktorun kaşeli bi yazı yazıp whatsup tan atabilir belki. Bi çözümü vardır merak etme.Yasaklarda kontrolü olacak olan var mı? Hastaneden herhangi bir mesaj gelmiyor nasıl çıkacağız acaba bilgisi olan var mı?
Solgar folate kullandım çok iyiMerhabalar ..folik asit vitamin olarak hangi marka kullanıyorsunuz ?
Teşekkürler , devam ediyor musunuz hala folik asite kaçıcı haftaya kadar kullanıyorsunuz ..Folik asit dışında peki multivitamin omega ne kullanıyorsunuz ?Solgar folate kullandım çok iyi
12.haftaya girdiğimde bıraktırdı doktor. Demir takviyesine ve multivitamin omega3 olan ocean mummy kullanıyorum. Kullanacak olursan kesinlikle sen bunu kullan. Çok araştırdım zaten ilacıTeşekkürler , devam ediyor musunuz hala folik asite kaçıcı haftaya kadar kullanıyorsunuz ..Folik asit dışında peki multivitamin omega ne kullanıyorsunuz ?
Sizden rica etsem ocean mummy kutusundaki içindekiler kısmının fotoğrafını paylaşır mısınız ?12.haftaya girdiğimde bıraktırdı doktor. Demir takviyesine ve multivitamin omega3 olan ocean mummy kullanıyorum. Kullanacak olursan kesinlikle sen bunu kullan. Çok araştırdım zaten ilacı
Ne demek
Maden suyu işe yaramaz mıKızlar gaviscon kullananan varmı migdem sürekli agzıma gelıyo yanıyo. İlacı kullanınca gecıyor ama 2 saat sonra geri aynı oluyo napıcam bilmiyorum encok bu yordu benı hamılelıkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?