2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yaptırdığım genetik testin sonucu çıktı bugün. Çok şükür bebeğimiz sağlıklı imiş. Göbek bazen çok büyük görünüyor şişkinliğimle alakalı. Henüz bol kıyafetler giydiğimden anlaşılmıyor. Dar giysem çok belli tabi artık.

Yaaaaa çok sevindim gözünaydınnnnnartık rahatça keyfini çıkarabilirsin.

İyi çok şükür

Yasaklarda kontrolü olacak olan var mı? Hastaneden herhangi bir mesaj gelmiyor nasıl çıkacağız acaba bilgisi olan var mı?

Yasaklarda kontrolü olacak olan var mı? Hastaneden herhangi bir mesaj gelmiyor nasıl çıkacağız acaba bilgisi olan var mı?
Benim hastaneden mesaj geliyor. Onu göstermek yeterli oluyormuş. Gelmiyorsa doktorun kaşeli bi yazı yazıp whatsup tan atabilir belki. Bi çözümü vardır merak etme.

Teşekkürler , devam ediyor musunuz hala folik asite kaçıcı haftaya kadar kullanıyorsunuz ..Folik asit dışında peki multivitamin omega ne kullanıyorsunuz ?
12.haftaya girdiğimde bıraktırdı doktor. Demir takviyesine ve multivitamin omega3 olan ocean mummy kullanıyorum. Kullanacak olursan kesinlikle sen bunu kullan. Çok araştırdım zaten ilacı

12.haftaya girdiğimde bıraktırdı doktor. Demir takviyesine ve multivitamin omega3 olan ocean mummy kullanıyorum. Kullanacak olursan kesinlikle sen bunu kullan. Çok araştırdım zaten ilacı
Sizden rica etsem ocean mummy kutusundaki içindekiler kısmının fotoğrafını paylaşır mısınız ?

Kızlar gaviscon kullananan varmı migdem sürekli agzıma gelıyo yanıyo. İlacı kullanınca gecıyor ama 2 saat sonra geri aynı oluyo napıcam bilmiyorum encok bu yordu benı hamılelıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…