Asla ile yaramıyo birsürü migde ılacı denedım yıne en ıyısı gavıscon ama buda alıskanlık yaptı sürekli kullanıyorumMaden suyu işe yaramaz mı
Eş aşagıdaa olunca kanama oluyor genelde evet yatmaya çalışArkadaşlar benim şimdi biraz önce az bı kanama geldi o da peceteye geliyo yani dışarı çıkan bişey yokta.Dr umu aradım hiç korkma dedi başka birşey de söyledi.Esi aşağıdadır yukarı çıkıyordur falan dedi.Cok korktum valla.Yarin bı gidicem inşaallah birşey olmaz
Çoğumuz atlattı canım hiç korkma. Doktor önemli değil demişse değildir bence. Yarında için rahatlarArkadaşlar benim şimdi biraz önce az bı kanama geldi o da peceteye geliyo yani dışarı çıkan bişey yokta.Dr umu aradım hiç korkma dedi başka birşey de söyledi.Esi aşağıdadır yukarı çıkıyordur falan dedi.Cok korktum valla.Yarin bı gidicem inşaallah birşey olmaz
Yaşadığın stresi anlayabiliyorum. Eminim çok korkmuşsundur. Çok olmadıysa hiç korkma. Eşin aşağıda olmasını bilmiyorum hiç. Doktorun önemli değil diyorsa rahat ol.Arkadaşlar benim şimdi biraz önce az bı kanama geldi o da peceteye geliyo yani dışarı çıkan bişey yokta.Dr umu aradım hiç korkma dedi başka birşey de söyledi.Esi aşağıdadır yukarı çıkıyordur falan dedi.Cok korktum valla.Yarin bı gidicem inşaallah birşey olmaz
Geçmiş olsun. Inşallah bir şey yoktur.ama.hepimiz diken üstündeyiz herşeyden korkar olduk.Su yaşadığımız süreçte bizi böyle yaptı biraz.Benimde eşi aşağıda kanama olabilir dedi dr inşallah olmaz.Ama yukari cikarmis genelde.Arkadaşlar benim şimdi biraz önce az bı kanama geldi o da peceteye geliyo yani dışarı çıkan bişey yokta.Dr umu aradım hiç korkma dedi başka birşey de söyledi.Esi aşağıdadır yukarı çıkıyordur falan dedi.Cok korktum valla.Yarin bı gidicem inşaallah birşey olmaz
Mide yanması için şunu duymuştum. Yudum yudum süt içmek. İbrahim saraçoğlundan dinlemiştim. Bence bi dene.Asla ile yaramıyo birsürü migde ılacı denedım yıne en ıyısı gavıscon ama buda alıskanlık yaptı sürekli kullanıyorum
Sütü hep içtim artık oda işe yaramıyoMide yanması için şunu duymuştum. Yudum yudum süt içmek. İbrahim saraçoğlundan dinlemiştim. Bence bi dene.
Midede bir rahatsızlığın varsa o artmıştır. Çünkü daha çok erken ilerlediğinde hepimiz yaşayacaz mide sorununuSütü hep içtim artık oda işe yaramıyo
Migdem hep sorunluydu evet ne yesem yakardı Hamıle kalınca meze oldu üstüne ilk haftalardan beri kötü sonlarda ne olcak hıcbılmıyorumMidede bir rahatsızlığın varsa o artmıştır. Çünkü daha çok erken ilerlediğinde hepimiz yaşayacaz mide sorununu
Merhaba bende birşeyi merak ediyorum benim usg bakarken dr plesanta ön duvarda dedi ölçümleri alırken ama bana tehlikeli bir durumdan bahsetmedi yada aşağıda dikkat ette demedi ama internette okuduğumda ön duvar demek plesantanın aşağıda olduğu demektir diyo. Yani daha 3 hafta var randevuya soramadım. Sizce öyle midir. Ayrıyetten banada bugün iyice aşağı indi gibi geliyorGeçmiş olsun. Inşallah bir şey yoktur.ama.hepimiz diken üstündeyiz herşeyden korkar olduk.Su yaşadığımız süreçte bizi böyle yaptı biraz.Benimde eşi aşağıda kanama olabilir dedi dr inşallah olmaz.Ama yukari cikarmis genelde.
Merhaba banada plesenta antreier dedi ön duvar demekmiş.Sanirim bu durum ilerleyen haftalarda genellikle düzenliyormuş. O yuzden dr lar ilk başta çok üzerinde durmuyorlar. Bir ara ben Yürüyemedim resmen yürümeye engel vardı iyice aşağıya indi artık diye düşündüm ama zamanla geçti o his.Zamanla geçmezse gebelikte daha temkinli olunması gereken bir durum kanama olmaması için.Merhaba bende birşeyi merak ediyorum benim usg bakarken dr plesanta ön duvarda dedi ölçümleri alırken ama bana tehlikeli bir durumdan bahsetmedi yada aşağıda dikkat ette demedi ama internette okuduğumda ön duvar demek plesantanın aşağıda olduğu demektir diyo. Yani daha 3 hafta var randevuya soramadım. Sizce öyle midir. Ayrıyetten banada bugün iyice aşağı indi gibi geliyor
Yani sizin aşağıya yakındı ve yukarı çıktı öyle mi peki kaçıncı hafta ? Bende kendimde tam ne var anlayamadım inşallah kötü bir durum yoktur yada iyiye gider. O his bendede bugün çok oldu inşallah geçer sizinki gibi teşekkür ederimMerhaba banada plesenta antreier dedi ön duvar demekmiş.Sanirim bu durum ilerleyen haftalarda genellikle düzenliyormuş. O yuzden dr lar ilk başta çok üzerinde durmuyorlar. Bir ara ben Yürüyemedim resmen yürümeye engel vardı iyice aşağıya indi artık diye düşündüm ama zamanla geçti o his.Zamanla geçmezse gebelikte daha temkinli olunması gereken bir durum kanama olmaması için.
Beni unuttun mu kafayı yedim ya bu yüzden. Progesteronla uzamaya başladı korkma sendeKızlar bugun baska bı doktora gittim rahim kısalıgın sınırda dedı 30 muş progestan baslamamız lazım yoksa erken dogum olur dedı simdi kendı doktoruma gidicem bakalım aynı seyı soylıycekmı sizde boyle bı durum yasıyan oldumu
Aa evet unutmuşum sendede vardı dımı biandamı olmuştu pekı cunku benım 2 hafta oncekı kontrolumde gayet iyydiBeni unuttun mu kafayı yedim ya bu yüzden. Progesteronla uzamaya başladı korkma sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?