2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Beni 13.hafta muayenesinde alttan baktı benimki 23 mmdi sınırında altıydı. Doktor progestan verdi eğer ilaçla uzarsa bir mm bile uzarsa ilaç iyi gelecektir fitili kullanırsın sorun olmaz dedi. Ama kısalmaya devam etseydi serklaj yapardı. Arkdasım 25.haftada 20 mmdi 37.hafta doğum yaptı tedbirli olunduğu sürece bir şey olmaz bence

Kendı doktorum ölçtü şimdi hicbi problem yok yanlıs ölçmüş dedı o doktor

merhaba kızlar, ben de pazartesi transfer olacağım, bir soru sormak istiyorum. Transfer öncesi yapay HCG iğnesi vurulan arkadaşlar, sıvıyı HCG ile karıştırdıktan sonra toplam sıvıdan 0,4ml çekmem gerekiyor. Lakin yapamıyorum bunu nasıl becerdiniz

Ben vurmadım heralde öyle bir iğne. Vurduklarım hep hazırdı.

Kızlar benim gibi başına gelen var mıdır diye merak ettiğimden soruyorum. Bana bir süredir oturduğum yerde yada uzandığım yerde deprem oluyormuş gibi sallanma hissi oluyor. Başına gelen yada duyan şahit olan oldu mu?

Yeminle dün sabah bana da oldu çok belliydi.Gun içinde de daha hafif oldu.Esim internette aradı öyle bir haber bulamadı.

Ben bugün Dr a gittim çok şükür herşey iyi dedi.Proluton iğneyi bıraktırdı çok şükür.Nolur nolmaz diye yazdı elin de bulunsun dedi.Mide bulantılarım çok arttı artık hiçbir şey yiyemiyorum bulantı hapı yazdırdım kullanmayı hiç istemiyordum ama midem yemek borum sanki yara oldu gibi geliyor.Bi süre deniycem bı kutudan sonra bırakırım belki.2 kilo vermişim.Bende durumlar böyle işte inşaallah sizler de iyisinizdir

Depot igne bulantı yapıyor. Bende yaptı. Aynı şekilde banada bulantı yapmıştı. Bogazimdan kan gelmişti. Tahriş olmuştu.

5.aya girmedin mi canım sen nasıl bir mide bulantısıymış ya süründürüyor insanı.prolutonu neden vuruyor ki

5.aya girmedin mi canım sen nasıl bir mide bulantısıymış ya süründürüyor insanı.prolutonu neden vuruyor ki
Yok cnm daha ben 17+3 deyim.Ben transfer gününün den beri böyle düşük önleyici iğneler kullanıyordum.2,5 ay boyunca günlük progestan iğneyi yaptırdım.Sonra 3 günde bir proluton aradaki günlerde yine progestan 2-3 hafta kadar böyle devam ettim.Sonra 3 günde 1 sadece proluton 5-6 haftadır da haftada 1 proluton yaptırıyordum bugün bıraktırdı.Benim bı ara kanamam olmuştu o zaman prolutona başladık

Anladım canım belli bir haftadan sonra plesanta artık progesteronda salgılıyor ya iğne vermiyorlar sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…