2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar internette ay hesaplamada şöyle bir şey karşıma çıktı. 21.haftada ben 4 bitiyor 5e giriyorum diye düşünürken 21.hafta 5 5.ay bitmiştir yazıyor var mı fikri olan

Eklentiler

• B95F25BF-5567-4CA1-9897-C41E5C0DDA18.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 41
Evet 16. hafta da 4 ay bitiyor 20.haftada 5.ay bitiyor.Benimki tam aylarla bir gidiyoryani bugün mayısın 12 si ya 4 ay 12 günlük Gökçe kızım

Benim iştahsızlık devam ediyor. Vitamin falan kullanıyorum belki 1 kilo almışımdır. kiloda almıyorum. zorla yiyorum :) onun dışında her şey yolunda bir iki haftaya kontrole gidicem. Şu yasaklar bi bitsin diye bekliyorum. Bayramınız mubarek olsun bu arada

Amannn almaktansa böyle daha iyi ye de kilo alma

Bosver en iyisi ben 3 kilo aldım bile iyi bayramlar

evet çok kilo almaktansa tabi. Normalde iştahlıyımdır. Şimdi canım bişey yemek istemeyince canım sıkılıyor Allah başka dert vermesin ne diyelim. Ne stresli zamanlar geçirdik demi çok şükür. Şimdi heyecanlar başkalaşıyor geçen gün bebek kıyafetlerine baktım i. Netten biraz havaya girdim. Tavsiyem 0 3 aylık çok şey almayın. 3 6 aylık daha iş görüyor sanki. Bide zamanı geldikçe çocuk büyüdükçe alın. Beli lastikli şeylere dikkat edin. Bazı lastikler çocuğun belini sıkabiliyor. Bide uzun kollu body çok kullanışsız oluyor. Yarım kol tavsiye ederim. Bebek bezini de stoklamayın bayatlıyor cidden

Benım alısverıs coktan bitti oda kıyafet falan

H&M in ürünleri hem kullanışlı hem uygun fiyatlı oluyor aklınızda bulunsun.beli kalın bant şeklinde oluyor altların falan oğlumun bebekliğinde rahat etmiştim o ürünlerle

3 harika bir şey5i buldum ben hiç mide bulantısı yaşamamanın dezavantajıdetaylıya girdin mi canım
Kesinlikle 20 sinde girecegım inşallah detaylıya bu mide yanması öldürüyo benı baska bı sıkıntı yok ilaçlar fayda etmıyor artık napcamı bılmıyorum

H&M in ürünleri hem kullanışlı hem uygun fiyatlı oluyor aklınızda bulunsun.beli kalın bant şeklinde oluyor altların falan oğlumun bebekliğinde rahat etmiştim o ürünlerle
Genel olarak ebebek den aldık zaten 0-3 3-6 aldım büyüdükçe alırız inşallah çok şeyede gerek yok bianda büyüyecekler

Kesinlikle 20 sinde girecegım inşallah detaylıya bu mide yanması öldürüyo benı baska bı sıkıntı yok ilaçlar fayda etmıyor artık napcamı bılmıyorum
Bi arkadaşımın mide yanması doğana kadar devam etti. Seninde öyle olacak muhtemelen. Eminim berbat bişeydir. Kız bişey yiyemiyodu

Yok artık diycem de şaşırmadım da öte yandan. E şimdi zaman geçmez sana. Her gün bak bak otur biz kıyafetleri seviyorduk beklerken ay çok tatlı ay çok şeker
İlk olunca 4 sene beklemişiz öyle oldu biraz ama hala alıyoruz ufak tefek bişeyler

Ooo maşallah her şeyi araştırmışsınız ben şimdi hiçbir şey almadım ya arkadaşımın hediye gönderdiği birkaç parça zıbın var kıyafette kesinlikle rahatlık önemli. Odayı galiba doğduktan sonra yapacağım. Hamilelik kıyafeti aldınız mı ya aldıysanız nereden waikiki haricinde orda olduğunu biliyorum zaten bir tek.

Ben geçen yılki elbiselerimi giyiyorum henüz bol bir kaç parça almıştım. Oysho Dan bi pantolon aldım acayip rahat ancak 30 lu aylarda olmayabilir sanki sıkabilir gibi geliyor. Ben bol şeyler alıcam hamile kıyafeti almıycam. Hamile taytı alıp bol tişört ve gömlekle tamamlamayı düşünüyorum. Doğru düzgün hamile kıyafeti bulamadım.

Evet kesinlikle yok bende salaş giyinmeyi sevdiğim için sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar elbise alırım hep galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…