2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Evet kesinlikle yok bende salaş giyinmeyi sevdiğim için sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar elbise alırım hep galıba
Defacto dan aldım ben hamile pantolonu şimdilik aşırı rahat üste gerek kalmıyor salaş giyinince zaten

Biz de daha hiç birşey almadık.Kendi kıyafetlerim de zaten kısıtlı bı de bu yasaklar hiçbir yere çıkamadım.İnsaallah bundan sonra alırız.

Ben şu birkaç gündür yürümekte zorlanıyorum karnımın en altı çok ağrıyor.Sanki tuvaletim gelmiş gibi hissettiriyor. çok kötü oluyor.Ne zaman normal hissedicem.

Bu aralar bendede var o bir kaç gündür. Artık çorap gidemediğim için mi bilmiyorum çok alışığım ayağımı sıcak tutmaya.

Bende hiç olmadı bahsettiğiniz ağrı. İlginçmiş. Umarım olmaz. Yavaş yavaş kıpırtıları hissetmeye başladım bu aralar birde kontrole gideceğim bakalım. Ne kadar büyümüş minnak. Bizim Buda babaya benziyor abisi gibi. kafa şeklinden anlıyorum

Merhaba ilaç işe yaradı mı ?şimdi kaç mm rahim uzunluğunuz?

Tabıkıde yaradı vajinal 38 karında 42 şuan. 28.haftaya kadarda kullanıcam galiba progestanı kullanırımda razıyım. Sende de kısalık mı çıktı canım
Benim karından bakıldı 37 mm dedi doktorum iyi dedi merak ettim ben de..progesteron kullanmıyorum ben 12.haftada bırakmıştım

Detaylıya gittiğimde Prof Dr. bana 12. Hafta asla bakılmaz neden bakmışlar dedi. 18.hafta bakılırmıs

40 dkka falan sürdüyse detaylıdır. Fitil olarak kullanıyorum sabah akşam günde iki kez kullanıyorum.

Rica etsem ankete katılır mısınız?

Bu süreçte saçını kestiren ve boyatan var mı.9 ayda böyle durmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…