Defacto dan aldım ben hamile pantolonu şimdilik aşırı rahat üste gerek kalmıyor salaş giyinince zatenEvet kesinlikle yok bende salaş giyinmeyi sevdiğim için sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar elbise alırım hep galıba
Bendede vardı bi ara yaa acayip bişey bianda gectıBen şu birkaç gündür yürümekte zorlanıyorum karnımın en altı çok ağrıyor.Sanki tuvaletim gelmiş gibi hissettiriyor.çok kötü oluyor.Ne zaman normal hissedicem.
Merhaba ilaç işe yaradı mı ?şimdi kaç mm rahim uzunluğunuz?Beni 13.hafta muayenesinde alttan baktı benimki 23 mmdi sınırında altıydı. Doktor progestan verdi eğer ilaçla uzarsa bir mm bile uzarsa ilaç iyi gelecektir fitili kullanırsın sorun olmaz dedi. Ama kısalmaya devam etseydi serklaj yapardı. Arkdasım 25.haftada 20 mmdi 37.hafta doğum yaptı tedbirli olunduğu sürece bir şey olmaz bence
Tabıkıde yaradıMerhaba ilaç işe yaradı mı ?şimdi kaç mm rahim uzunluğunuz?
Benim karından bakıldı 37 mm dedi doktorum iyi dedi merak ettim ben de..progesteron kullanmıyorum ben 12.haftada bırakmıştımTabıkıde yaradıvajinal 38 karında 42 şuan. 28.haftaya kadarda kullanıcam galiba progestanı kullanırımda razıyım. Sende de kısalık mı çıktı canım
Yanlış anlaşılma olmasın Ben 17.haftadayım detaylıya bugün girdim ..12.haftada progesteronu bıraktım ..Detaylıya gittiğimde Prof Dr. bana 12. Hafta asla bakılmaz neden bakmışlar dedi. 18.hafta bakılırmıs
Allah allah çok garip17.hafta oluyor mu
Progesteron fitil progestan mı kullanıyorsunuz? günde kaç kez kullanıyorsunuz?Tabıkıde yaradıvajinal 38 karında 42 şuan. 28.haftaya kadarda kullanıcam galiba progestanı kullanırımda razıyım. Sende de kısalık mı çıktı canım
Bu süreçte saçını kestiren ve boyatan var mı.9 ayda böyle durmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?