Kimyasal yaaaa arkdasım parfüm yüzünden erkem doğum yapmıştı boya kokusundan ne olabilir tahmin edemiyorumBende sıcaklarla bunaldim kestirmek istiyorum ama yapamıyorum. Beyazlarda cıktı epey.
Evet bencede 520 gram olmuşÇok şükür yaaa en önemli şey bu bence
Yerimmm yaa yarım kilolar sıpalarEvet bencede 520 gram olmuş
.bariz balık kokusunu alıyorum her seferinde , ben de öyle deniyeyimBen onu açarken önce deliğe tırnağımla bir yırtık açıyorum. Pat diye açınca patlayabılıypr yada delinebiliyor öyle olunca çok kötü kokuyor. İlk zamanlarda bendede balık tadı oluyordu ama zamanla geçti
Ben varım. Bazen bulanıyor. Ama çok nadir.18 hafta bitti hala midesi ara ara bulanan var mı acaba. Bende mi gariplik
BAna doktor o haftalardayken miden bulanır demişti ama hiç olmadı normal demekki18 hafta bitti hala midesi ara ara bulanan var mı acaba. Bende mi gariplik
17. Haftadan beri hissediyorum cok guzel bi duyguYerimmm yaa yarım kilolar sıpalarhareketlerini artık hissediyorsun dimi
Boş su içip sadece sol tarafa yatınca olmuyor bence bende hiç olmadıAyaklarınız ne durumda benim agrı ve şişme oluyor
Suyu içemiyorumki miğdem yandıgı için saglık ocagına gıttım aşı için ordaki hemsıre tuzu azalt dedıBoş su içip sadece sol tarafa yatınca olmuyor bence bende hiç olmadı
Bende tuz kullanamıyorum diye doktor kullandırtıyor iyot gerekliymiş gebelikte.Suyu içemiyorumki miğdem yandıgı için saglık ocagına gıttım aşı için ordaki hemsıre tuzu azalt dedı
İlk defa duydum ben yemeklerde fazla kullanıyorum ters etkı edıyo sanırımBende tuz kullanamıyorum diye doktor kullandırtıyor iyot gerekliymiş gebelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?