- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- 43
Benim de kılcal varislerim var baya da belirginleşti 2 haftadır özellikle...Doktoruma gösterdim varis çorAbı giyebilirsin dedi başka ilaç vs olmaz zaten bu dönemde dedi..hangi marka çorAbı önerdi?Kızlar benim önceden ufak tefek kılcal damarlarım vardır varis sorunum vardı. Bugün doktor varis çorabı verdi kullananınız var mı?
Marka olarak demedi sıvarıc diye bi marka aldım. Külotlu çorap şeklinde olanı dedi ama asla kullanamam çünkü yaz geldi. Diz üstü aldım.Benim de kılcal varislerim var baya da belirginleşti 2 haftadır özellikle...Doktoruma gösterdim varis çorAbı giyebilirsin dedi başka ilaç vs olmaz zaten bu dönemde dedi..hangi marka çorAbı önerdi?
Ben de Adanadayım malum sıcaklar bastırdı ..giyemem diye almadım diz üstü yeterli oluyor muymuş?Marka olarak demedi sıvarıc diye bi marka aldım. Külotlu çorap şeklinde olanı dedi ama asla kullanamam çünkü yaz geldi. Diz üstü aldım.
İnternetten mi aldınız ? Ben de diz üstü düşünüyorumMarka olarak demedi sıvarıc diye bi marka aldım. Külotlu çorap şeklinde olanı dedi ama asla kullanamam çünkü yaz geldi. Diz üstü aldım.
Yeterli olur ya yukarıya çıkmasını önler en azından en önemlisi ağrılarımız olmaz. Yok internetten almadım medikalden aldım ölçüp verdiİnternetten mi aldınız ? Ben de diz üstü düşünüyorum
Benim 19. hafta bitti hala bulanıyor arasıra.Ama buna şükür geçtiğimiz aylar aklıma gelince18 hafta bitti hala midesi ara ara bulanan var mı acaba. Bende mi gariplik
Ben koydeydim 1 haftadır orda tuza pek dikkat edemiyorum ondan galiba bütün vücudum şiş sanki 100 kilo birden almış gibi agirlastim her yerim ağrıyor belim karnımın altı şimdiden zorlanıyorum kalan 4,5 ay nasıl gecicek bilmiyorumAyaklarınız ne durumda benim agrı ve şişme oluyor
Tuza cok dikkat etmek gerekıyor böbreklere zarar verdıgı için kaçak yapıyormuş ödem oluyormuşBen koydeydim 1 haftadır orda tuza pek dikkat edemiyorum ondan galiba bütün vücudum şiş sanki 100 kilo birden almış gibi agirlastim her yerim ağrıyor belim karnımın altı şimdiden zorlanıyorum kalan 4,5 ay nasıl gecicek bilmiyorumAllah yardımcı olsun hepimize
Ben her ay şekerime baktırıyorum bir problem çıkmadı yaptırmak istemiyorum ama bakalım. İyi değil diyorlar şeker sonuçtaKızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınız hen ne oldugunu bile bilmiyorum ama gereksız bisey diyo herkez
Ben de gebelik öncesi almıştım diz üstü ama kullanmadım etimi kesiyor aşağıya toplanıyordu kullanamadım..o yüzden kullanımı rahat konforlu bir marka arıyorum o yüzden sordum memnun musunuz diye ?Yeterli olur ya yukarıya çıkmasını önler en azından en önemlisi ağrılarımız olmaz. Yok internetten almadım medikalden aldım ölçüp verdi
Bugün kullanıyorum memnunum keske kış olsaydı hiç düşünmeden kullanırdım. Ufacık ağrı dahi yok bacağımdaBen de gebelik öncesi almıştım diz üstü ama kullanmadım etimi kesiyor aşağıya toplanıyordu kullanamadım..o yüzden kullanımı rahat konforlu bir marka arıyorum o yüzden sordum memnun musunuz diye ?
Evet kışın daha rahat olurdu..inşallah faydasını görürsünBugün kullanıyorum memnunum keske kış olsaydı hiç düşünmeden kullanırdım. Ufacık ağrı dahi yok bacağımda
İnşallah canım çok araştırdım insanlar giymedikleri için çok pişman olmuşlar o cesaret veriyorEvet kışın daha rahat olurdu..inşallah faydasını görürsün
Kasık kısmına kadar geliyor değil mi senin ki canım ..kesme yapıyor muİnşallah canım çok araştırdım insanlar giymedikleri için çok pişman olmuşlar o cesaret veriyoreltimde bir iki tane kılcal damarı için giymişti
Kasık kısmına kadar değilde poponun biraz alt kısmına doğru geliyor. Külotlu çorap şeklinde vermiştide o çok zor olur diye diz üstü aldım. Kesme yapmıyor şuanKasık kısmına kadar geliyor değil mi senin ki canım ..kesme yapıyor mu
Bi ara bende de olmuştu. Çok şiddetli değilse önemli değil. Hamileyiz sonuçta ufak tefek şeyler normal. Ancak şiddetliyse doktoruna danış muhakkak.Kasiklarda ağrınız oluyor mu kızlar. Yürürken ben hemen hemen hergun hissediyorum uzanınca yok.bende mi gariplik var.Kontrole gidiyorum sorun yok deniliyor.kasik agrisi çeken var mı
Her şey olabilir ya benimde yeni yeni garip ağrılar oluyor. Bir tarafa çekiliyor tuhaf şeyler oluyorBi ara bende de olmuştu. Çok şiddetli değilse önemli değil. Hamileyiz sonuçta ufak tefek şeyler normal. Ancak şiddetliyse doktoruna danış muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?