2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar benim önceden ufak tefek kılcal damarlarım vardır varis sorunum vardı. Bugün doktor varis çorabı verdi kullananınız var mı?
Benim de kılcal varislerim var baya da belirginleşti 2 haftadır özellikle...Doktoruma gösterdim varis çorAbı giyebilirsin dedi başka ilaç vs olmaz zaten bu dönemde dedi..hangi marka çorAbı önerdi?

Benim de kılcal varislerim var baya da belirginleşti 2 haftadır özellikle...Doktoruma gösterdim varis çorAbı giyebilirsin dedi başka ilaç vs olmaz zaten bu dönemde dedi..hangi marka çorAbı önerdi?
Marka olarak demedi sıvarıc diye bi marka aldım. Külotlu çorap şeklinde olanı dedi ama asla kullanamam çünkü yaz geldi. Diz üstü aldım.

Marka olarak demedi sıvarıc diye bi marka aldım. Külotlu çorap şeklinde olanı dedi ama asla kullanamam çünkü yaz geldi. Diz üstü aldım.
Ben de Adanadayım malum sıcaklar bastırdı ..giyemem diye almadım diz üstü yeterli oluyor muymuş?

Ayaklarınız ne durumda benim agrı ve şişme oluyor
Ben koydeydim 1 haftadır orda tuza pek dikkat edemiyorum ondan galiba bütün vücudum şiş sanki 100 kilo birden almış gibi agirlastim her yerim ağrıyor belim karnımın altı şimdiden zorlanıyorum kalan 4,5 ay nasıl gecicek bilmiyorum Allah yardımcı olsun hepimize

Bende pek bi zorlanma ağrı sızı bişey olmuyor çok şükür. Sadece biraz yürüyüş falan yapmam gerek. İştahımda eskisine göre daha iyi. Sağlıcakla geçiririz kalan vaktimizi inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin. En kolayından inşallah

Tuza cok dikkat etmek gerekıyor böbreklere zarar verdıgı için kaçak yapıyormuş ödem oluyormuş

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınız hen ne oldugunu bile bilmiyorum ama gereksız bisey diyo herkez

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracakmısınız hen ne oldugunu bile bilmiyorum ama gereksız bisey diyo herkez
Ben her ay şekerime baktırıyorum bir problem çıkmadı yaptırmak istemiyorum ama bakalım. İyi değil diyorlar şeker sonuçta

Yeterli olur ya yukarıya çıkmasını önler en azından en önemlisi ağrılarımız olmaz. Yok internetten almadım medikalden aldım ölçüp verdi
Ben de gebelik öncesi almıştım diz üstü ama kullanmadım etimi kesiyor aşağıya toplanıyordu kullanamadım..o yüzden kullanımı rahat konforlu bir marka arıyorum o yüzden sordum memnun musunuz diye ?

Ben de gebelik öncesi almıştım diz üstü ama kullanmadım etimi kesiyor aşağıya toplanıyordu kullanamadım..o yüzden kullanımı rahat konforlu bir marka arıyorum o yüzden sordum memnun musunuz diye ?
Bugün kullanıyorum memnunum keske kış olsaydı hiç düşünmeden kullanırdım. Ufacık ağrı dahi yok bacağımda

Kasiklarda ağrınız oluyor mu kızlar. Yürürken ben hemen hemen hergun hissediyorum uzanınca yok.bende mi gariplik var.Kontrole gidiyorum sorun yok deniliyor.kasik agrisi çeken var mı

Kasiklarda ağrınız oluyor mu kızlar. Yürürken ben hemen hemen hergun hissediyorum uzanınca yok.bende mi gariplik var.Kontrole gidiyorum sorun yok deniliyor.kasik agrisi çeken var mı
Bi ara bende de olmuştu. Çok şiddetli değilse önemli değil. Hamileyiz sonuçta ufak tefek şeyler normal. Ancak şiddetliyse doktoruna danış muhakkak.

Bi ara bende de olmuştu. Çok şiddetli değilse önemli değil. Hamileyiz sonuçta ufak tefek şeyler normal. Ancak şiddetliyse doktoruna danış muhakkak.
Her şey olabilir ya benimde yeni yeni garip ağrılar oluyor. Bir tarafa çekiliyor tuhaf şeyler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…