Benim bazen kaşık ağrıyor. Bazen midem bulanıyor. Bazen yorgunluk oluyor. Ani hareket edince saplanma tarzı şeyler oluyor. Bunların hepsi normal şeyler. Ancak enfeksiyon olayına dikkat etmek gerek. Kontrollerde doktor normal diyorsa çok ta endişe etmemek lazım. Zira stres ve endişenin yaptığı hasarı onarmak mümkün değil. Rahat olun tadını çıkarın. Bol dua bol hayal çoook çok şükürHer şey olabilir ya benimde yeni yeni garip ağrılar oluyor. Bir tarafa çekiliyor tuhaf şeyler oluyor
Aynen ilk zamanları düşününce ne stres yapmışım diyorum ya. Ultrason dısında bir şeyi takmıyorum artık. İdrar testi istensin bence doktordan. İdrar yapınca ağrım oluyordu geçti ama gösterdim yine çok şükür bir şey yoktuBenim bazen kaşık ağrıyor. Bazen midem bulanıyor. Bazen yorgunluk oluyor. Ani hareket edince saplanma tarzı şeyler oluyor. Bunların hepsi normal şeyler. Ancak enfeksiyon olayına dikkat etmek gerek. Kontrollerde doktor normal diyorsa çok ta endişe etmemek lazım. Zira stres ve endişenin yaptığı hasarı onarmak mümkün değil. Rahat olun tadını çıkarın. Bol dua bol hayal çoook çok şükür
Harika olmuşşşşş sağlıkla büyüsün odasındaaa
Harika olmuşşşşş sağlıkla büyüsün odasındaaa
Canımmm çok güzel olmuş. Nasılda özenmişsiniz her detayına. Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin. Güzel günlerde inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Herseyını aldıkŞampuanı bile mi aldınAllah seni ne etmesin senin gibilere bizim orda aceleci çavuş derler sağlıcakla kucakla bebeğini. Sana çekerse yandın
Amin inşallahCanımmm çok güzel olmuş. Nasılda özenmişsiniz her detayına. Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin. Güzel günlerde inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tesekkurler inşallah saglıcakla kavuşalımda bebeklerımızeMaşallah cnmçok güzel yapmışsınız.İyi günlerde kullansın yavrumuz.Ben sadece avizesini aldım seninkinin pembesini
Arabayı bende henuz almadım bakıyorumBen henüz tek bir iğne almadım. 8. Ayda almayı planlıyorum. Ancak bir bebek arabası araştırmasına giricem.
Benim doktorum tekrar kan ve idrar testi istedi. Ara ara kontrol ediyor sanırım. Şeker yüklemesiyle birlikte yaptırıcam bir ay sonra. Ben şeker yüklemesi yaptırıcam bu arada. Geçen yaz sınırda çıkmıştı değerim. Ne olur ne olmaz.Aynen ilk zamanları düşününce ne stres yapmışım diyorum ya. Ultrason dısında bir şeyi takmıyorum artık. İdrar testi istensin bence doktordan. İdrar yapınca ağrım oluyordu geçti ama gösterdim yine çok şükür bir şey yoktu
Pratik kullanımlı bi şey tavsiye ederim. İyice araştır. Ben arkasına büyük çocuğum için dikilme aparatı takabileceğim bi model bakıyorum. Bir de muhakkak bebek arabasına takılacak bi çanta da al. Aşırı ihtiyaç oluyor. Adı bebek arabası çantası olabilir.Arabayı bende henuz almadım bakıyorum
Maşallah çok güzel. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben hiç bir şey almadım. Belkide ikinci oldu için sanırım.
Yüksek ihtimal. Ben de almadım ve çok az şey almayı planlıyorum. İlk acemilikte baya gereksiz şeyler almışım. Şu an çok rahatım. Neyi nerden alıcamı bildiğim için. İnşallah bebeklerimizde mutlu sağlıklı bebekler olurlar. Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallahMaşallah çok güzel. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben hiç bir şey almadım. Belkide ikinci oldu için sanırım.
Hafif bişey istiyorum aslında küçük bebek arabaları aşırı kaba benım boyumu gecıyo nerdeysePratik kullanımlı bi şey tavsiye ederim. İyice araştır. Ben arkasına büyük çocuğum için dikilme aparatı takabileceğim bi model bakıyorum. Bir de muhakkak bebek arabasına takılacak bi çanta da al. Aşırı ihtiyaç oluyor. Adı bebek arabası çantası olabilir.
2.oldugu içindirMaşallah çok güzel. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben hiç bir şey almadım. Belkide ikinci oldu için sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?