Kızıma o kadar güzel şeyler almıştım ki ne yatağında yattı ne puseti sevdi yani benim düşündüğüm gibi olmadi hiçbir şey.Tamamen bebeğin mizacı her şeyi belirliyor.hepsi yeni bekliyor.Rezil olmayı seven bir cocuktu2.oldugu içindir
Benim oğlan çok mız mızdı. Evde tutamazdım hiç. 10 günlükken bi attım bunu arabasına her gün sokak sokak gezdirdim. O yüzden arabanın canı çıktıKızıma o kadar güzel şeyler almıştım ki ne yatağında yattı ne puseti sevdi yani benim düşündüğüm gibi olmadi hiçbir şey.Tamamen bebeğin mizacı her şeyi belirliyor.hepsi yeni bekliyor.Rezil olmayı seven bir cocuktu
Ben böyleyimÇatlak larınız varmı kızlar ben badem yagı kullanıyorum henuz yok ama bacaklarımda minik varisler cıktı sanırım onlar ıcın meyapmam gerekıyor bilmiyorum
Aa bu nedir ? Varislerden dolayımı bende sadece minik minik cıkmış agrı falan yok mor kısa kısa lekelerBen böyleyim
Varis çorabıAa bu nedir ? Varislerden dolayımı bende sadece minik minik cıkmış agrı falan yok mor kısa kısa lekeler
Ben bi yağ karışımı yaptırdım. Şimdilik memnunum. Bunu hiç duymadım ama denemek isterimKızlar bakım yağı için çok araştırdım ve bunu aldım. Bazı ünlülerin de tavsiye ettiği bir üründü belki arayış içinde olanlar varsa diye attım.
Bende çatlak olmuyor genetik olarak şanslıyım. Ancak yinede nemlendiriciler kullanıyorum. Özellikle annenizde çatlak varsa ekstra bakım yapın. Çatlağın geri dönüşü olmuyormuş.Çatlak larınız varmı kızlar ben badem yagı kullanıyorum henuz yok ama bacaklarımda minik varisler cıktı sanırım onlar ıcın meyapmam gerekıyor bilmiyorum
Alman malı ya hiç şaşmamak lazım kötü çıkma ihtimali az. Kakao badem falan mı karıştırdın?Ben bi yağ karışımı yaptırdım. Şimdilik memnunum. Bunu hiç duymadım ama denemek isterimseverim böyle bakım ürünlerini
Annemde yok inşallah bendede olmazBende çatlak olmuyor genetik olarak şanslıyım. Ancak yinede nemlendiriciler kullanıyorum. Özellikle annenizde çatlak varsa ekstra bakım yapın. Çatlağın geri dönüşü olmuyormuş.
Mesaj kutuna bakarmısın canmBen böyleyim
Benim de yok ama yine de yaptıracağım Gebelikte insülin direnci olabiliyorŞeker yüklemesi şartmı ya ben yaptırmam diyordum ? Ailede falan seker hastalıgı yok benım sekerle hıc ısım yok zaten
Merhaba Kullandınız mı emilimi nasıl ? Ben de Lıerac Phytolastil ve Hindistan cevizi badem yağı vs karışım sürüyorum yağ karışımı kıyafetlerine çok bulaşıyor..bu üründe kıyafet bulaşma oluyor mu ?Kızlar bakım yağı için çok araştırdım ve bunu aldım. Bazı ünlülerin de tavsiye ettiği bir üründü belki arayış içinde olanlar varsa diye attım.
Yok hayır denedim hemen bugün geldi ürün. Hiç yağlı bırakmıyor kıyafetede bulaşmıyor. Kullandığın lierac kremmi yağ şeklinde miMerhaba Kullandınız mı emilimi nasıl ? Ben de Lıerac Phytolastil ve Hindistan cevizi badem yağı vs karışım sürüyorum yağ karışımı kıyafetlerine çok bulaşıyor..bu üründe kıyafet bulaşma oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?