2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

2.oldugu içindir
Kızıma o kadar güzel şeyler almıştım ki ne yatağında yattı ne puseti sevdi yani benim düşündüğüm gibi olmadi hiçbir şey.Tamamen bebeğin mizacı her şeyi belirliyor.hepsi yeni bekliyor.Rezil olmayı seven bir cocuktu

Benim oğlan çok mız mızdı. Evde tutamazdım hiç. 10 günlükken bi attım bunu arabasına her gün sokak sokak gezdirdim. O yüzden arabanın canı çıktı hakkını verdik yani. Ama onun dışında salıncak sallanan karyola oyun halısı falan hepsi boşa gitti. Hiç istemedi onları. Oysa arkadaşım oğlunu o salıncakta uyuturdu. Çocuğuna göre değişiyor kesinlikle. Sağlıklı mutlu olsunlar. İnşallah. Ama penye battaniyeler ve müslin bezler çok iş görüyor bilginiz olsun. Hele o müslin bezler hem battaniye hem emzirme örtüsü hem bebek arabası güneşliği hem havlu. Acayip kullanışlı.

Kızlar bakım yağı için çok araştırdım ve bunu aldım. Bazı ünlülerin de tavsiye ettiği bir üründü belki arayış içinde olanlar varsa diye attım.

Eklentiler

• 8D70C355-C718-4D2C-BE0D-51442430B569.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 39
Çatlak larınız varmı kızlar ben badem yagı kullanıyorum henuz yok ama bacaklarımda minik varisler cıktı sanırım onlar ıcın meyapmam gerekıyor bilmiyorum

Aa bu nedir ? Varislerden dolayımı bende sadece minik minik cıkmış agrı falan yok mor kısa kısa lekeler
Varis çorabıbende önceden vardı hamilelikle arttı ve dahada artmasın diye giyiyorum. Eltimde bir nokta kadar vardı giydi o da

Kızlar bakım yağı için çok araştırdım ve bunu aldım. Bazı ünlülerin de tavsiye ettiği bir üründü belki arayış içinde olanlar varsa diye attım.
Ben bi yağ karışımı yaptırdım. Şimdilik memnunum. Bunu hiç duymadım ama denemek isterim severim böyle bakım ürünlerini

Çatlak larınız varmı kızlar ben badem yagı kullanıyorum henuz yok ama bacaklarımda minik varisler cıktı sanırım onlar ıcın meyapmam gerekıyor bilmiyorum
Bende çatlak olmuyor genetik olarak şanslıyım. Ancak yinede nemlendiriciler kullanıyorum. Özellikle annenizde çatlak varsa ekstra bakım yapın. Çatlağın geri dönüşü olmuyormuş.

Ben bi yağ karışımı yaptırdım. Şimdilik memnunum. Bunu hiç duymadım ama denemek isterim severim böyle bakım ürünlerini
Alman malı ya hiç şaşmamak lazım kötü çıkma ihtimali az. Kakao badem falan mı karıştırdın?

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptiranlar yaptıracak olanlar yada bu konuda ne düşünüyorsunuz çok mu gerekli sizce.yaptiracakmisinız mısınız .

Ben yaptırmak isterim. Okulda öğretmen arkadaşım 8.ayında maalesef bu yüzden bebeğini kaybetti. Varsada teşhis edilmeli ya.

Bence de şeker yükleme yapılmalı varsa erken dönem diyet insülin başlanması önemli tehlikeli sonuçları olabilir

Şeker yüklemesi şartmı ya ben yaptırmam diyordum ? Ailede falan seker hastalıgı yok benım sekerle hıc ısım yok zaten

Merhaba Kullandınız mı emilimi nasıl ? Ben de Lıerac Phytolastil ve Hindistan cevizi badem yağı vs karışım sürüyorum yağ karışımı kıyafetlerine çok bulaşıyor..bu üründe kıyafet bulaşma oluyor mu ?

Yok hayır denedim hemen bugün geldi ürün. Hiç yağlı bırakmıyor kıyafetede bulaşmıyor. Kullandığın lierac kremmi yağ şeklinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…