- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- 43
Hayır jel formda o iyi bulaşma olmuyor emiliyor ama göbeğimi tam nemlenmiş hissetmiyorum o yüzden yağ da sürüyorumYok hayır denedim hemen bugün geldi ürün. Hiç yağlı bırakmıyor kıyafetede bulaşmıyor. Kullandığın lierac kremmi yağ şeklinde mi
Tam nemlendirmek isterse farmasinin aynısefalı vazelin gibi nemlendiricisi var çok çok iyi onu da kullanıyorum. Ama yağ şart galiba.Hayır jel formda o iyi bulaşma olmuyor emiliyor ama göbeğimi tam nemlenmiş hissetmiyorum o yüzden yağ da sürüyorum
Bende weleda ve lierac kullanıyorum. İnş fayda eder bende zaten vardı ama göbeğimde istemiyorum çabam ondanYağ karışımı olarak susam badem havuç buğday kayısı Yasemin zambak jojoba yağı karışımı. Hemende emiliyor iz bırakmıyor.
Kendiniz mi aktardan alıp karıştırdınız ?Yağ karışımı olarak susam badem havuç buğday kayısı Yasemin zambak jojoba yağı karışımı. Hemende emiliyor iz bırakmıyor.
Ay evet benimde çabam o yönde ..ergenlikten kalma basenlerde bacaklarda var ..inşallah faydası olur da göbekte olmazBende weleda ve lierac kullanıyorum. İnş fayda eder bende zaten vardı ama göbeğimde istemiyorum çabam ondan
Bende duydum onu kullanan çok. Onu değilde frei öil var o daha iyi onu biliyorum normaldede kullanıyordumBio oil çatlak yağı nasıl onu da çok duydum kullandınız mı ?
Aşırı tatlıymış kusturur benı ya kontolum 26. Haftamda nezman yapılıyor bu test acabaBen ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmamıştım. Sonra içime kurt düştü pişman oldum keşke yaptırsaydım dedim. Eşim çok sıcak bakmıyor ama ben yaptırıcam. 200 ml gazoz gibi bişey içiliyor. Sonra kan testi yapılıyor. Abarttıkları gibi bişey değil. Baklavadan daha az zararlıdır sanıyorum
24 - 28 arası yapıyorlarmışAşırı tatlıymış kusturur benı ya kontolum 26. Haftamda nezman yapılıyor bu test acaba
Hee tamam ozaman ucundan yetişirim24 - 28 arası yapıyorlarmış
Merhaba ben kullanıyorum .. öncelikle geçmiş olsun ben artık göbekten yapmıyorum..kollarım bacaklarım yer değiştiriyorum sürekliKan sulandırıcı iğne kullananlarınız var ise morluklarla şişliklerle nasıl baş ettiniz. Şimdiye kadar sıkıntı yoktu ama şimdi göbeğimin her tarafı mosmor oldu
Kol ve bacaklarda her yer olmuyormuş soramadım da doktora nereye vuracağımı bilmiyorumMerhaba ben kullanıyorum .. öncelikle geçmiş olsun ben artık göbekten yapmıyorum..kollarım bacaklarım yer değiştiriyorum sürekli
Ben sordum canım üst kol yan taraflarına , üst bacak baldır kısmı yani dizden 5 parmak üstünü ölçü alıp bacağın yan tarafına yapabilirsin dedi , karnım gerçeği için açıkçası tedirgin oluyorum karnıma yapmak da istemiyorum zaten iyi oldu bu bölgelere geçmemKol ve bacaklarda her yer olmuyormuş soramadım da doktora nereye vuracağımı bilmiyorum
Sağol canım ya bende artık öyle yapayım zor oluyor gerildiği içinBen sordum canım üst kol yan taraflarına , üst bacak baldır kısmı yani dizden 5 parmak üstünü ölçü alıp bacağın yan tarafına yapabilirsin dedi , karnım gerçeği için açıkçası tedirgin oluyorum karnıma yapmak da istemiyorum zaten iyi oldu bu bölgelere geçmem
Yok aktar karıştırdı. Sprey kutusuna koydu. Memnunum şimdilik. İlkinde sadece tatlı badem yağı kullanmıştım hiç çatlak olmamıştı.Kendiniz mi aktardan alıp karıştırdınız ?
Bana elma aromalı bişey vermişlerdi. Bende korkmuştum aşırı tatlı diye. Yok ama İnan sade gazozdan hiç bi farkı yoktu. Sonra şaşırdım hatta. Çok şekerli sanıyordum. Yorumlarda insanlar çok abartıyolar sanırım. Gerçi bide ölçüsüne göre değişiyor sanırım. Derece derece oluyor.Aşırı tatlıymış kusturur benı ya kontolum 26. Haftamda nezman yapılıyor bu test acaba
Arkadaşım kullanmıştı. Kolundan yaptığını söylemişti.Sağol canım ya bende artık öyle yapayım zor oluyor gerildiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?