2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yok hayır denedim hemen bugün geldi ürün. Hiç yağlı bırakmıyor kıyafetede bulaşmıyor. Kullandığın lierac kremmi yağ şeklinde mi
Hayır jel formda o iyi bulaşma olmuyor emiliyor ama göbeğimi tam nemlenmiş hissetmiyorum o yüzden yağ da sürüyorum

Ben ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmamıştım. Sonra içime kurt düştü pişman oldum keşke yaptırsaydım dedim. Eşim çok sıcak bakmıyor ama ben yaptırıcam. 200 ml gazoz gibi bişey içiliyor. Sonra kan testi yapılıyor. Abarttıkları gibi bişey değil. Baklavadan daha az zararlıdır sanıyorum

Yağ karışımı olarak susam badem havuç buğday kayısı Yasemin zambak jojoba yağı karışımı. Hemende emiliyor iz bırakmıyor.

Aşırı tatlıymış kusturur benı ya kontolum 26. Haftamda nezman yapılıyor bu test acaba

Kan sulandırıcı iğne kullananlarınız var ise morluklarla şişliklerle nasıl baş ettiniz. Şimdiye kadar sıkıntı yoktu ama şimdi göbeğimin her tarafı mosmor oldu

Kan sulandırıcı iğne kullananlarınız var ise morluklarla şişliklerle nasıl baş ettiniz. Şimdiye kadar sıkıntı yoktu ama şimdi göbeğimin her tarafı mosmor oldu
Merhaba ben kullanıyorum .. öncelikle geçmiş olsun ben artık göbekten yapmıyorum..kollarım bacaklarım yer değiştiriyorum sürekli

Kol ve bacaklarda her yer olmuyormuş soramadım da doktora nereye vuracağımı bilmiyorum
Ben sordum canım üst kol yan taraflarına , üst bacak baldır kısmı yani dizden 5 parmak üstünü ölçü alıp bacağın yan tarafına yapabilirsin dedi , karnım gerçeği için açıkçası tedirgin oluyorum karnıma yapmak da istemiyorum zaten iyi oldu bu bölgelere geçmem

Sağol canım ya bende artık öyle yapayım zor oluyor gerildiği için

Aşırı tatlıymış kusturur benı ya kontolum 26. Haftamda nezman yapılıyor bu test acaba
Bana elma aromalı bişey vermişlerdi. Bende korkmuştum aşırı tatlı diye. Yok ama İnan sade gazozdan hiç bi farkı yoktu. Sonra şaşırdım hatta. Çok şekerli sanıyordum. Yorumlarda insanlar çok abartıyolar sanırım. Gerçi bide ölçüsüne göre değişiyor sanırım. Derece derece oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…