Bakalım nedıycek doktorum yaptr derse yaptırıcamBana elma aromalı bişey vermişlerdi. Bende korkmuştum aşırı tatlı diye. Yok ama İnan sade gazozdan hiç bi farkı yoktu. Sonra şaşırdım hatta. Çok şekerli sanıyordum. Yorumlarda insanlar çok abartıyolar sanırım. Gerçi bide ölçüsüne göre değişiyor sanırım. Derece derece oluyor.
Aynen ben de kol ve bacak dönüşümlü yapıyorum daha rahatKan sulandırıcıyı iki gündür bacağımdan yapıyorum çok rahatmış yaa karından eziyet çekmişim.
Evet ve okadar rahatımki bından sonra ömrüm boyunca kullanacağım. Sabah bacak ağrısından ölüyordum giydiğim an ağrıyı kestiAynen ben de kol ve bacak dönüşümlü yapıyorum daha rahatVaris çorabını naptın canım , diz altı aldın mı ?
Hangi marka aldın canım sigvaris mi ?Evet ve okadar rahatımki bından sonra ömrüm boyunca kullanacağım. Sabah bacak ağrısından ölüyordum giydiğim an ağrıyı kesti
Evet canım o orta basınçHangi marka aldın canım sigvaris mi ?
Yanlış hatırlamıyorsam 570li bişeydiKızlar 22 haftalıkken bebişler kaç gramdı ??
Hımm benım 520 falandı bakalım kontrolde kac cıkıcakYanlış hatırlamıyorsam 570li bişeydi
Doktor normal diyorsa zaten sıkıntı yoktur ya olması gerektiği gibidir.Hımm benım 520 falandı bakalım kontrolde kac cıkıcak
Ben alıyorum habıreDoktor normal diyorsa zaten sıkıntı yoktur ya olması gerektiği gibidir.
Ben 10 almış olsam doktorum mahfeder benı 70 bile kızacakBen 10 aldım
Doktorum kiloya karışmıyor senin sorunun diyor heraldeBen 10 almış olsam doktorum mahfeder benı 70 bile kızacak
64 lebaşladım ben 2 kılo almıstımkii nasıl alırsın daha cok erken demeye baslamıstıDoktorum kiloya karışmıyor senin sorunun diyor heraldeboydan dolayı belli etmediğim için bence kızmıyor yoksa o da gebertir
Duruş pozisyonundan bence ya benim sabah yumuşacık sonra sertleşiyor akşamlarıKarnım sertleşiyor bianda cok rahatsız edıyor bu durum benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?