2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bakalım nedıycek doktorum yaptr derse yaptırıcam

Cuma randevum var dr şekerine bakarız demişti şeker yüklemesi yapacak sanırım ama ben daha 20 haftayı yeni bitirdim erken değilmi sizce sekretere sordum 20 ile 28 hafta araainda yapılabilir dedi ama.internettr 24 ile 28 diyor. Ilk kizimda ne zaman yaptırdığımı hatırlamıyorum da .

Ben 65 le başladım. Boyum da 173cm. Gören kilo vermişsin diyor oysa şuan 68 kiloyum. Çökertti heralde bu kız beni bi ara çok iştahsızken yüklendim kendime bişeyler yemek için o ay 2 kilo aldım. Şu an canım isterse yiyorum istemezse yemiyorum. Yaz meyveleri çıktı şu an onlara saldırıyorum bi de domatese bi domates buldum çok güzel canım sürekli ondan çekiyor ben 20 hafta iken 350 g dı bebek. Tam adet tarihimle uyumlu çıkmıştı. Şeker yüklemesinide Haziran sonu dedi. Yani 24. Hafta oluyor sanırım. Detaylıya giricem 15 Haziran’da. Onun dışında her şey normal gidiyor çok şükür. Hamile olduğumu unuttuğum anlar oluyor. Rahat geçiyor çok şükür. İlk zamanlar baya stresliydi ama geçti çok şükür. Omega 3 bi kaç vitamin kullanıyorum. Ay sonuna tam kan taraması yaptırıcam. Değerlere bakılacak. Binlerce kez şükür bi arkadaşım vardı 3 kez negatif görmüştü. Dün pozitif haberini aldım o kadar mutlu oldum ki anlatamam

yaaaa evet bende pozitif haberleri alıyorum harika bir duygu ortak olmak o duyguya. Evet şimdi rahat geçiyor arada kasığın en alt kısmında bir çimdikleme gibi ağrı oluyor okadar. Yaaa sizde bu haftada yolculuk sıkıntı olır mu 5 saatlik falan giden oldumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…