Bazen ben de senin gibi hissediyorum cnm. Bakiyorum halimize. Hepimiz isin icine girince, sanki tip okumus gibi bir suru teknik terim, ilac ismi, tedavi sekli ogreniyoruz. Alternatif yollari, yeni yontemleri, beslenme sekillerini arastiriyoruz. Normal yolla hamile kalanlarin farkinda bile olmadigi bir suru surecten haberdariz. Kucagimiza bir cocuk alabilmek icin maddi yuklerin, ama daha fazla manevi yuklerin altina giriyoruz. Bazen bir suru denemeler, hayal kirikliklari, ama yine de pes etmeden devam etmeye calisiyoruz. Buralarda bi araya geliyoruz, birbirimizin heyecanini, uzuntusunu paylasiyoruz. Hepimiz farkindayiz, bizi en iyi biz anliyoruz. Bir tanidik hic ugrasmadan hamile kaldiginda hem onun icin sevinmeyi, hem de minicik de olsa bir burukluk yasadigimizi kimse anlayamaz. Kotu bi niyetten degil, keske bizim de olsa diye iyi bi niyetten. Burada birisi hamile kaldiginda kendimiz kalmis gibi mutlu oluyoruz. Bize umut oluyor. Birbirini gormemis, kocaman bir aile gibiyiz. Birbirimize yetmeye calisiyoruz. Keske bir mucize dilek hakkim olsa, burada emek veren, aci ceken, umutlanan, deneyen, pes etmeyen, evlat sevgisini en derinden yasayan butun anne adaylarinin cocuk sahibi olmasi icin kullansam