2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Çok çok teşekkür ederim, öyle tepkisizim ki bugün. Bir yanım çok yorgun diğer yanım hemen harekete geçme peşinde.. Mehmet Beyin kapısını ben de çalacağım bir kaç aya sanırım.
İyi ki varsınız, Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarımızı

Zaten sonucun bi çıksın kendi sonucummuş gibi sevinicem
hemşireye şimdi yazdım canım yoğunluktan çıkmamış daha nasıl bi yoğunluksa bende anlamadım hepimiz sevinicwz inşallah canım yaa

hemşireye şimdi yazdım canım yoğunluktan çıkmamış daha nasıl bi yoğunluksa bende anlamadım hepimiz sevinicwz inşallah canım yaa
Özel hastane mi bi de bu sağlık ocağında bile çıkardı şimdiye nasıl bi yoğunluk acaba neyse sen sıkma canını inanıyorum inşallah hayırlı sevinçli haberler alacağız senden

Canım umutsuzluğa kapılma hiç Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bür evlat nasip etsin inşallah.benim doktorum bahçeçide prof dr ebru öztürk çok ilgili tatlı bi doktor bi araştır istersen

Ağrın var mı hiç canım, nasıl hissediyorsun

Özel hastane mi bi de bu sağlık ocağında bile çıkardı şimdiye nasıl bi yoğunluk acaba neyse sen sıkma canını inanıyorum inşallah hayırlı sevinçli haberler alacağız senden
aynen canım özel gittiğim tüp bebek merkezim amin canım inşallah hepimiz sevinçli haberler vericez

Çok teşekkür ediyorum, amin inşallah Ebru Hanımı da duydum o evimize yakın altunizade sanırım kendisi ama bakalım. Kafamı toplıyım bir kaç hafta sonra araştırmaya girişicem.
Sürekli aynı yerde deneme yapmanın bir mantığı yok çünkü, başka bir göz de görsün.
Rabbim hayırlısını versin ne diyelim.

Sonucuna üzüldüm. Tez zamanda inşallah kavuşursun bebeğine. Herşeyden önemlisi can sağlığı. Üzülmemek elde değil seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama zaman herşeyin ilacı biraz toparlanıp tekrar denediğinde hayırlısıyla inşallah olacak. Mucize belki sürpriz yapar kendi gelir. Her şey senin için çok kolay olsun. Öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…