birazdan ben arıcam canım hastaneyiBen de sabahtan beri girip bakıyorum buraya acaba sonucun çıktı mı diye
Canım ara bence ben sabah 11de verdim 12de çıktı.çıkmıltır seninkidebirazdan ben arıcam canım hastaneyi
düşündüğün için çok sağolBen de sabahtan beri girip bakıyorum buraya acaba sonucun çıktı mı diye
Çok çok teşekkür ederim, öyle tepkisizim ki bugün. Bir yanım çok yorgun diğer yanım hemen harekete geçme peşinde.. Mehmet Beyin kapısını ben de çalacağım bir kaç aya sanırım.Rabbim sana inşallah hiç tüp bebeğe bile gerek kalmadan tez zman da hayırlı haberi versin inşallah biz umudumuzu hep diri tutacağız hepimiz en kısa zamanda anne olacağız Allah var gam keder dua edeceğim sana inşallahta olacak
Zaten sonucun bi çıksın kendi sonucummuş gibi sevinicemdüşündüğün için çok sağol
hemşireye şimdi yazdım canım yoğunluktan çıkmamış daha nasıl bi yoğunluksa bende anlamadım hepimiz sevinicwz inşallah canım yaaZaten sonucun bi çıksın kendi sonucummuş gibi sevinicem
Özel hastane mi bi de bu sağlık ocağında bile çıkardı şimdiye nasıl bi yoğunluk acabahemşireye şimdi yazdım canım yoğunluktan çıkmamış daha nasıl bi yoğunluksa bende anlamadım hepimiz sevinicwz inşallah canım yaa
Canım umutsuzluğa kapılma hiç Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bür evlat nasip etsin inşallah.benim doktorum bahçeçide prof dr ebru öztürk çok ilgili tatlı bi doktor bi araştır istersenÇok çok teşekkür ederim, öyle tepkisizim ki bugün. Bir yanım çok yorgun diğer yanım hemen harekete geçme peşinde.. Mehmet Beyin kapısını ben de çalacağım bir kaç aya sanırım.
İyi ki varsınız, Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarımızı
Ağrın var mı hiç canım, nasıl hissediyorsunBence ağrı için endişe etme canım annecim ben burdayım diyordur belkien azından ben öyle düşünüp mutlu oluyorum. Çok heyecanlıyım çok ta korkuyorum sonuçtan dün gece uyuyamadım.bu gece de uyuyabikecegimi zannetmiyorum.
aynen canım özel gittiğim tüp bebek merkezim amin canım inşallah hepimiz sevinçli haberler vericezÖzel hastane mi bi de bu sağlık ocağında bile çıkardı şimdiye nasıl bi yoğunluk acabaneyse sen sıkma canını inanıyorum inşallah hayırlı sevinçli haberler alacağız senden
Göğüs ağrıs ve kasık ağrısı var canım.adet olacakmış gbi. Sürekli değil gün içinde ara ara ageliyor.Ağrın var mı hiç canım, nasıl hissediyorsun
Benim.hastanede böyle yapıyor ya sabah 9 da veriyorum ikindinndortte cikiyoraynen canım özel gittiğim tüp bebek merkezim amin canım inşallah hepimiz sevinçli haberler vericez
Bn de yarın kan verecem inşallahGöğüs ağrıs ve kasık ağrısı var canım.adet olacakmış gbi. Sürekli değil gün içinde ara ara ageliyor.
Kaçıncı günün yarın benim 9. Gün oluyor. Pzartesiyi bekleyemeyecem valla. İnşallah güzel haberler aliriz ya geceleri uyuyamıyorum düşünmektenBn de yarın kan verecem inşallah
Çok teşekkür ediyorum, amin inşallahCanım umutsuzluğa kapılma hiç Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bür evlat nasip etsin inşallah.benim doktorum bahçeçide prof dr ebru öztürk çok ilgili tatlı bi doktor bi araştır istersen
aynen canım ya böyle olacağını bilseydim başka bi yere giderdimBenim.hastanede böyle yapıyor ya sabah 9 da veriyorum ikindinndortte cikiyorinsan meraktan catliyor
Papatyam kendi derdimi unuttum senin heycanındanaynen canım ya böyle olacağını bilseydim başka bi yere giderdim
Sonucuna üzüldüm. Tez zamanda inşallah kavuşursun bebeğine. Herşeyden önemlisi can sağlığı. Üzülmemek elde değil seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama zaman herşeyin ilacı biraz toparlanıp tekrar denediğinde hayırlısıyla inşallah olacak. Mucize belki sürpriz yapar kendi gelir. Her şey senin için çok kolay olsun. Öpüyorum seni.Benim tahmin ettiğim gibi negatif arkadaşlar. Kendimi hazırladığım için yıkılmadım. Sil baştan başlamak zor geliyor şu an ama maddi manevi biraz toparlanıp yine denerim. Nasip diyecek hiçbişey yok.. pozitif olan arkadaşlar dilerim ki sağlıkla alın bebişleri kucağınıza
Bnm de yarın 9. Gün oluyo. Normalde test günüm cumartesi idiKaçıncı günün yarın benim 9. Gün oluyor. Pzartesiyi bekleyemeyecem valla. İnşallah güzel haberler aliriz ya geceleri uyuyamıyorum düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?