Aynen artık sabah aksam farketmıyor yukseldıgı ıcın benım aslında bugun test günümdü erken yapıp tiribe gırdim bosyere yarın tekrar test verıcrm ınsallah guzel sonuç alırımBak bu şekilde benim gittikçe koyulaşıyor ve artık sabah idrarı yada akşam ki farketmiyor
Doktorda bana demesin mi sana 10.gün diye yazmışız aslında 12.Gün test yapacaktık diye dedim bu sizden kaynaklı o zaman bbenım bugun 11.Gün yarın benimde normalde ama neyse artık çok takılmadım sağlıklı olsunlar daAynen artık sabah aksam farketmıyor yukseldıgı ıcın benım aslında bugun test günümdü erken yapıp tiribe gırdim bosyere yarın tekrar test verıcrm ınsallah guzel sonuç alırım
Hiç modelini düşürme emin ol bende ilk teste üzüldüm doktor düşük artması lazim felan dedi ama 2 gün sonra bak katladı sende 2 gün geçsin test yap dua et allahın izniyle senle olacakKızlar sonucum 12 çıktı sevinemedim bile çok düşük dimi
Amin inşallah canım bende gönderdim doktoruma düşük ana emin olmamız lazım 2 gün sonra tekrarla testi dedi inşallah artarHiç modelini düşürme emin ol bende ilk teste üzüldüm doktor düşük artması lazim felan dedi ama 2 gün sonra bak katladı sende 2 gün geçsin test yap dua et allahın izniyle senle olacak
canım hemen moralini bozma lütfen ilk başlarda düşük çıkıp 2 gün sonra yükselen çok kişi var en azından pozitif testin doktor ne dediKızlar sonucum 12 çıktı sevinemedim bile çok düşük dimi
Aynı hataya düşme benım gibiKızlar sonucum 12 çıktı sevinemedim bile çok düşük dimi
İnşallah yükselir dua etmekten başka çare yok doktorum Cem Çelik dedğim gibi düşük ama 2 gün sonra tekrarla dedicanım hemen moralini bozma lütfen ilk başlarda düşük çıkıp 2 gün sonra yükselen çok kişi var en azından pozitif testin doktor ne dedi
canım üzülme demek teselli etmiyo biliyorum ama biz elimizden geleni yapıyoruz ondan sonrası Allahın takdiri benimde sonucum daha çıkmadı iki türlüsünede kendimi hazırladım kendini toparlayınca yine başlarsınız tedaviye inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınBenim tahmin ettiğim gibi negatif arkadaşlar. Kendimi hazırladığım için yıkılmadım. Sil baştan başlamak zor geliyor şu an ama maddi manevi biraz toparlanıp yine denerim. Nasip diyecek hiçbişey yok.. pozitif olan arkadaşlar dilerim ki sağlıkla alın bebişleri kucağınıza
merhaba canım hayırlı olsun pozitifi görmüşsün genelde herkeste ağrı oluyo pozitif görenlerdede negatif görenlerdede benim bugün 12.günüm sabah kan verdim sonucunu bekliyorum ama ağrılarım var bakalım inş.güzel çıkar sonuçlarımızKızlar Merhaba, bnm de transfer sonrası 8. Günüm. İdrar testinde pozitifi gördük çok şükür. Ama iki gündür bel ve kasık ağrısı var sanki adet olacakmisim gibi. Normal mi sizce??
İnşallah canım yaAynı hataya düşme benım gibi8 çıktı benımkı 2. Testı vermeye gittgimde dıger embırıyo ıcın konustum transferı falan sordum dusun oderce umut yoktu 2. Test 68 cıktı sabret
Ben de çok korkuyorum işte.merhaba canım hayırlı olsun pozitifi görmüşsün genelde herkeste ağrı oluyo pozitif görenlerdede negatif görenlerdede benim bugün 12.günüm sabah kan verdim sonucunu bekliyorum ama ağrılarım var bakalım inş.güzel çıkar sonuçlarımız
Canım aynı gün transfer olmuştuk,sende durumlar nasıl? Ağrın var mı?bir de5. Günümde aldığım sonuç
Bence ağrı için endişe etme canım annecim ben burdayım diyordur belkiCanım aynı gün transfer olmuştuk,sende durumlar nasıl? Ağrın var mı?bir deMaydonozhanim sen nasılsın canım? Bnm kasik ve bel ağrısı oluyor endişe ediyorum
Rabbim sana inşallah hiç tüp bebeğe bile gerek kalmadan tez zman da hayırlı haberi versin inşallah biz umudumuzu hep diri tutacağız hepimiz en kısa zamanda anne olacağız Allah var gam keder dua edeceğim sana inşallahta olacakBenim tahmin ettiğim gibi negatif arkadaşlar. Kendimi hazırladığım için yıkılmadım. Sil baştan başlamak zor geliyor şu an ama maddi manevi biraz toparlanıp yine denerim. Nasip diyecek hiçbişey yok.. pozitif olan arkadaşlar dilerim ki sağlıkla alın bebişleri kucağınıza
yok canım ya telefona bakmaktan bi hal oldum dörde kadar beklicem ben arıcam artıkpapatyamm canım.ne.yaptin çıkmadı mı hala
Ben de sabahtan beri girip bakıyorum buraya acaba sonucun çıktı mı diyeyok canım ya telefona bakmaktan bi hal oldum dörde kadar beklicem ben arıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?