2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bak bu şekilde benim gittikçe koyulaşıyor ve artık sabah idrarı yada akşam ki farketmiyor
Aynen artık sabah aksam farketmıyor yukseldıgı ıcın benım aslında bugun test günümdü erken yapıp tiribe gırdim bosyere yarın tekrar test verıcrm ınsallah guzel sonuç alırım

Aynen artık sabah aksam farketmıyor yukseldıgı ıcın benım aslında bugun test günümdü erken yapıp tiribe gırdim bosyere yarın tekrar test verıcrm ınsallah guzel sonuç alırım
Doktorda bana demesin mi sana 10.gün diye yazmışız aslında 12.Gün test yapacaktık diye dedim bu sizden kaynaklı o zaman bbenım bugun 11.Gün yarın benimde normalde ama neyse artık çok takılmadım sağlıklı olsunlar da

Hiç modelini düşürme emin ol bende ilk teste üzüldüm doktor düşük artması lazim felan dedi ama 2 gün sonra bak katladı sende 2 gün geçsin test yap dua et allahın izniyle senle olacak
Amin inşallah canım bende gönderdim doktoruma düşük ana emin olmamız lazım 2 gün sonra tekrarla testi dedi inşallah artar

Benim tahmin ettiğim gibi negatif arkadaşlar. Kendimi hazırladığım için yıkılmadım. Sil baştan başlamak zor geliyor şu an ama maddi manevi biraz toparlanıp yine denerim. Nasip diyecek hiçbişey yok.. pozitif olan arkadaşlar dilerim ki sağlıkla alın bebişleri kucağınıza

canım üzülme demek teselli etmiyo biliyorum ama biz elimizden geleni yapıyoruz ondan sonrası Allahın takdiri benimde sonucum daha çıkmadı iki türlüsünede kendimi hazırladım kendini toparlayınca yine başlarsınız tedaviye inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın

Kızlar Merhaba, bnm de transfer sonrası 8. Günüm. İdrar testinde pozitifi gördük çok şükür. Ama iki gündür bel ve kasık ağrısı var sanki adet olacakmisim gibi. Normal mi sizce??
merhaba canım hayırlı olsun pozitifi görmüşsün genelde herkeste ağrı oluyo pozitif görenlerdede negatif görenlerdede benim bugün 12.günüm sabah kan verdim sonucunu bekliyorum ama ağrılarım var bakalım inş.güzel çıkar sonuçlarımız

Ben de çok korkuyorum işte.

Canım aynı gün transfer olmuştuk,sende durumlar nasıl? Ağrın var mı?bir de Maydonozhanim sen nasılsın canım? Bnm kasik ve bel ağrısı oluyor endişe ediyorum
Bence ağrı için endişe etme canım annecim ben burdayım diyordur belki en azından ben öyle düşünüp mutlu oluyorum. Çok heyecanlıyım çok ta korkuyorum sonuçtan dün gece uyuyamadım.bu gece de uyuyabikecegimi zannetmiyorum.

Rabbim sana inşallah hiç tüp bebeğe bile gerek kalmadan tez zman da hayırlı haberi versin inşallah biz umudumuzu hep diri tutacağız hepimiz en kısa zamanda anne olacağız Allah var gam keder dua edeceğim sana inşallahta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…