- 5 Ekim 2020
- 297
- 407
- 18
- 46
1.5 saatte çıkması gerek ne kadar uzun süre vermişlercanım verseydin keşke ben sabah 8:30 falan verdim öğleden sonra dediler hemde tüp bebek merkezimde yaptırdım devlet falanda değil bence sende git hemen vakit kaybetme neden ümitsizsin
Aynen aşırı değil ama adet olacakmış gbi agriyor sürekli. İdrarda iki kez pozitif gördüm 6. Ve 7. Günlerde.bgun 8.gunumbenim karnım ağrıyo ara ara sendede varmı
Ayy maşallah canım hayirli olsun. Sağlıkla.da al.insallah kucağına37 den 110 a çıkmış kızlar benimki inşallah böyle güzel ilerler ❤❤
Mükemmell canımm37 den 110 a çıkmış kızlar benimki inşallah böyle güzel ilerler ❤❤
öyle düşünme canım ya benimde karnım ağrıyo başkada bişeyim yokValla tüp bebek merkezini göresim de yok. Eve yakın özel bi hastane var 1.5 saatte veriyor oraya gidicem birazdan.
Vücudumu tanıyorum ya, inanılmaz belim ağrıyor adet öncesi her ay çekiyorum bu ağrıyı. Göğüslerim tamamen söndü hassasiyet geçti.
Yani negatif olduğuna eminim eskaza çıkarsa büyük şok olur bana
benimde aşırı değil ama ağrıyoAynen aşırı değil ama adet olacakmış gbi agriyor sürekli. İdrarda iki kez pozitif gördüm 6. Ve 7. Günlerde.bgun 8.gunum
aynen canım ya bide özel güya1.5 saatte çıkması gerek ne kadar uzun süre vermişler
amin canım Allah razı olsunÇok teşekkürler inşallah sizin içinde öyle olsunHerkesin gönlünden geçen olsun
maşallah canım 3 katına çıkmış gayet güzel Allah tamamına erdirsin37 den 110 a çıkmış kızlar benimki inşallah böyle güzel ilerler ❤❤
hadi gözünaydın canım maşallahKızlar bende bugün ikinci testimi verdim 124den 184 eyükselmiş bugün 12.günüm
Çok sevindim. Kontrol ne zamana37 den 110 a çıkmış kızlar benimki inşallah böyle güzel ilerler ❤❤
Darısı başına canım sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberinihadi gözünaydın canım maşallah
Çok sevındım37 den 110 a çıkmış kızlar benimki inşallah böyle güzel ilerler ❤❤
İnşallah canım benim hepimize dua ediyorum rabbim güzel bir şekilde oldu dedirtirecek❤❤maşallah canım 3 katına çıkmış gayet güzel Allah tamamına erdirsin
Amin hepimizin ki inşallahÇok sevındımhadii inşallahh boyle devam etsın
Amin hepimizin ki inşallah
Valla pazartesi son kez tekrar baktır dedi doktor güzel artmış ilaçları kullan pazartesinden sonra haberleşelim dedi yine beklemede olacağımÇok sevindim. Kontrol ne zamana
Canım bende sabah teste gitmeden yine yaptım artık idrar testi yalamaya döndü benim gerçi de sabah akşam yapıyorum böyle çıkıyor benımde yükseliyor seninkide hemşire bana dedi idrar testin koyulaşıyorsa gün geçtikçe yükseliyordur dediEki Görüntüle 2760849 ilkdefa bukadar koyu çıktııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?