2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Çok çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Yalnız olmadığımı bilmek öyle iyi geldi ki bana Amin inşallah, dilerim hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı

Çok çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Yalnız olmadığımı bilmek öyle iyi geldi ki bana Amin inşallah, dilerim hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı
İnşallah canım inşallah. Bence bekleme maddi gücün varsa git bi görün doktora. Hemen başlamak zorunda değilsin tabi. Görmüş olursun belki bekleme sürecinde bişey tavsiye eder. Bence bi muayene ol. İlk muayene ücretli mi acaba? Merkezle ilgili bilgi sahibi olursun. İyi gelir bence.

Üzülme diyemem, aynı hisleriz yaşıyoruz şu an. vakti değilmiş, hayırlısı değilmiş diye teselli edeceğiz kendimizi. Rabbim bize de verecek en güzelinden. İnanalım buna
Üzülmek te doğal bi tepki ben ilk doktora gittiğimde hüngür hüngür ağlamıştım karşısında anne olacaksın merak etme dedi. Bende ama ben şimdi olsun istiyorum demiştim ağlarken. O an kendimi şımarık bi çocuk gibi hissetmiştim. Oda maalesef hayat böyle bişey her istediğimiz her zaman olmuyor demişti. Basit bi cümle ama ne anlama geldiğini o sırada anladım. Allah daha beter dertler vermesin güzel bir amaç için veriyoruz mücadelemizi. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.

Bir yanım aynı böyle düşünüyor adet olur olmaz git diyor, diğer taraftan kafam çok yorgun. Muayene ücretliyse de yapacak bişey yok ya öyle bi noktadayım ki para pul görecek düşünecek halim kalmadı
Bir kaç gün adet olana kadar kafamı toparlıyım dediğiniz gibi olmadı giderim bu ay. Alıştık nasılsa doktorlara oramızı buramızı açmaya

papatyamm ve S swetye acinizi yüreğimde hissettim gerçekten Rabbim en kısa zamanda tedaviyi beklerken kendiliğinden nasip etsin inşallah. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım çok teşekkürler. Ağladım zırladım kendime geldim. Hayat.. hep ne şanslı insanım derdim ama herkesin bir sınavı oluyor bı hayatta. Bizim ki de buymuş. Elbet kalkarız altından.
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar gerçekten o kadar çok üzüldüm ki ne desem bilmiyorum yeni kalktım namazdan inanın hepimiz için dua ettim allahım sen negatif gören kullarına sabır ve tevekkül nasip eyle acılarını azalt ve uğraştırmasan hayırlısıyla gönüllerince güzel evlatlar nasip eyle sonuç bekleyenlerin de umutlarını emeklerini boşa çıkarma allahım dedim, ben inanıyorum gerçekten hepimiz bi gün anne olacağız doğru zamanı canı verenden başkası bilmez o zaman geldiğinde hepimiz bunları unutmuş olacağız Allah yar ve yardımcımız olsun

Kızlar sizdede agrı varmı ya doktora sordum kese gelısıncede agrı olur dedı ama sureklı kontroldeyım adetmi oldum diye

Canım çook teşekkür ederim, amin inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin, hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Amin canım inşallah aynen öyle.umudunu yitirme yeterki. İmtihan dünyası işte . bir gün hepsi geçecek Allah'ın izniyle.

Benim de doktorum Dr. MRA ben adet bekliyorum transfer için.Doktorumuz pozitif ve her şeyin en iyisini yaptığına inancım tam.Gerisi takdiri ilahiinşallah sonucunuz da çok güzel çıkar
Merhaba benim de doktorum Dr MRA gerçekten çok şanslıyız böyle bir doktorumuz olduğu için Dr arayışında olan herkese öneriyorum ben de umarım hepimiz için hayırlısı olur

Kızlar sizdede agrı varmı ya doktora sordum kese gelısıncede agrı olur dedı ama sureklı kontroldeyım adetmi oldum diye
Benimde ara ara oluyo hala adet olcakmışım gibi pazartesi tekrar test vercem pazartesi günki değer çok önemli dedi

Bahçelievler memorialden memnun musunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…