Hayırlısı böyleymiş üzülme hiçKizlar malesef benimde negatif simdi aradilar
Hadi yaaa. En hayırlısından evladına kavuşasın inşallah. Çok iyi anlıyorum o his nasıldır.Kizlar malesef benimde negatif simdi aradilar
Çok çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Yalnız olmadığımı bilmek öyle iyi geldi ki banaSonucuna üzüldüm. Tez zamanda inşallah kavuşursun bebeğine. Herşeyden önemlisi can sağlığı. Üzülmemek elde değil seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama zaman herşeyin ilacı biraz toparlanıp tekrar denediğinde hayırlısıyla inşallah olacak. Mucize belki sürpriz yapar kendi gelir. Her şey senin için çok kolay olsun. Öpüyorum seni.
Üzülme diyemem, aynı hisleriz yaşıyoruz şu an. vakti değilmiş, hayırlısı değilmiş diye teselli edeceğiz kendimizi. Rabbim bize de verecek en güzelinden. İnanalım bunaKizlar malesef benimde negatif simdi aradilar
İnşallah canım inşallah. Bence bekleme maddi gücün varsa git bi görün doktora. Hemen başlamak zorunda değilsin tabi. Görmüş olursun belki bekleme sürecinde bişey tavsiye eder. Bence bi muayene ol. İlk muayene ücretli mi acaba? Merkezle ilgili bilgi sahibi olursun. İyi gelir bence.Çok çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Yalnız olmadığımı bilmek öyle iyi geldi ki banaAmin inşallah, dilerim hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı
Üzülmek te doğal bi tepki ben ilk doktora gittiğimde hüngür hüngür ağlamıştım karşısındaÜzülme diyemem, aynı hisleriz yaşıyoruz şu an. vakti değilmiş, hayırlısı değilmiş diye teselli edeceğiz kendimizi. Rabbim bize de verecek en güzelinden. İnanalım buna
Bir yanım aynı böyle düşünüyor adet olur olmaz git diyor, diğer taraftan kafam çok yorgun. Muayene ücretliyse de yapacak bişey yok ya öyle bi noktadayım ki para pul görecek düşünecek halim kalmadıİnşallah canım inşallah. Bence bekleme maddi gücün varsa git bi görün doktora. Hemen başlamak zorunda değilsin tabi. Görmüş olursun belki bekleme sürecinde bişey tavsiye eder. Bence bi muayene ol. İlk muayene ücretli mi acaba? Merkezle ilgili bilgi sahibi olursun. İyi gelir bence.
Canım çok teşekkürler. Ağladım zırladım kendime geldim. Hayat.. hep ne şanslı insanım derdim ama herkesin bir sınavı oluyor bı hayatta. Bizim ki de buymuş. Elbet kalkarız altından.
Canım çook teşekkür ederim, amin inşallahKızlar gerçekten o kadar çok üzüldüm ki ne desem bilmiyorum yeni kalktım namazdan inanın hepimiz için dua ettim allahım sen negatif gören kullarına sabır ve tevekkül nasip eyle acılarını azalt ve uğraştırmasan hayırlısıyla gönüllerince güzel evlatlar nasip eyle sonuç bekleyenlerin de umutlarını emeklerini boşa çıkarma allahım dedim, ben inanıyorum gerçekten hepimiz bi gün anne olacağız doğru zamanı canı verenden başkası bilmez o zaman geldiğinde hepimiz bunları unutmuş olacağız Allah yar ve yardımcımız olsun
Amin canım inşallah aynen öyle.umudunu yitirme yeterki. İmtihan dünyası işte . bir gün hepsi geçecek Allah'ın izniyle.Canım çok teşekkürler. Ağladım zırladım kendime geldim. Hayat.. hep ne şanslı insanım derdim ama herkesin bir sınavı oluyor bı hayatta. Bizim ki de buymuş. Elbet kalkarız altından.
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Var bugün bana dediler kese oluşma zamanın ağrıların olur kanama olmadığı sürece korkma dedilerKızlar sizdede agrı varmı ya doktora sordum kese gelısıncede agrı olur dedı ama sureklı kontroldeyım adetmi oldum diye
Merhaba benim de doktorum Dr MRABenim de doktorum Dr. MRAben adet bekliyorum transfer için.Doktorumuz pozitif ve her şeyin en iyisini yaptığına inancım tam.Gerisi takdiri ilahi inşallah sonucunuz da çok güzel çıkar
Benimki de oMerhaba benim de doktorum Dr MRAgerçekten çok şanslıyız böyle bir doktorumuz olduğu için Dr arayışında olan herkese öneriyorum ben de umarım hepimiz için hayırlısı olur
Siz hangi evredesiniz acabaBenimki de o
İy bari inşallah gelişiyordurVar bugün bana dediler kese oluşma zamanın ağrıların olur kanama olmadığı sürece korkma dediler
Benimde ara ara oluyo hala adet olcakmışım gibi pazartesi tekrar test vercem pazartesi günki değer çok önemli dediKızlar sizdede agrı varmı ya doktora sordum kese gelısıncede agrı olur dedı ama sureklı kontroldeyım adetmi oldum diye
Bahçelievler memorialden memnun musunuz acabaBahcelıevler memorıaldeyım bu anlattıgınız belirtiler diş haric hepsı bendede hala var sırtıma belıme bacağa agrı vuruyo arada adet agrışarı zaten hep vardı alnımın ortasında bi sivilce yanı belırtı lerede guvenemıyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?