Benımde yarınki deger cok onemlıBenimde ara ara oluyo hala adet olcakmışım gibi pazartesi tekrar test vercem pazartesi günki değer çok önemli dedi
Memnundum ama artık sıkmaya başladı ne soksak kar gözüyle bakıyorlar herseeye para istiyolarBahçelievler memorialden memnun musunuz acaba
Progestan iğnede gaz yapıyormuş galiba
Ayyyy çok iyi gerçekten çok sevindim maşallah37 den 110 a çıkmış kızlar benimki inşallah böyle güzel ilerler ❤❤
hayırlısı olsun bende yarın akşam yapacağım eşim geldiğinde sonuçları beraber görelim dedi.Günaydın kızlar. Öncelikle pozitif olanları kutlarım dua ediyorum herbiriniz için. İnşalllah herkes pozitif sonra sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır. Benim bugün 11. Günüm. Bilgi almak isteyen arkadaşlar için sırasıyla belirtilerim;
1.gün : transfer günü belirti yoktu yattım hep
2.gün : belirti yoktu yattım hep
3.gün : belirti yoktu işe dönüş yaptım
4.gün : belirti göğüs hassasiyeti işe devam
5.gün : hafiften bel ağrısı başladı
6.gün : bel ağrısı şiddetlendi ve sol kasık ağrısı eklendi-yattım
7.gün: bel ağrısı artarak devam etti sol kasık ağrısı arttı-yattım
8.gün: bel ağrısı dayanılmaz seviyeye çıktı sol kasık ağrıma hafif sağ kasık ağrısı ve sivilcelenme eklendi-kahverengi açık pembe az akıntı oldu-işe devam
9.gün: bel ağrısı artık çekilemez boyuttaydı- sivilcelenme ve sol kasık ağrısı devam - akıntı kahverengi az oldu sonra bitti
10.gün: bel ağrım orta derece şiddetliydi ve sol kasık ağrım ara ara oldu ve sağ taraf hafif batmalar- göğüste aşırı sertlik
11.gün: bel ağrım şimdilik yok cok ince sızı gibi geliyor kasık ağrılarım bitti. Sivilceler indi. İşe devam :)
yarın test günüm sabah 7 de test olacağım inşallah 9 gibi öğrenirim hayırlısı. Regl gecikmemin 6. Günündeyim, bu belirtiler karamsar yapsada beni hep inandım pozitif olacağına. Bu süreçte ilaçlarımı aksatmadım ve beslenmeme aşırı dikkat ettim. İşte ağır haraketten kaçındım. Bakalım artık gerisi nasip, vicdanım rahat mübarek cuma günü inşallah güzel haberler alırım.
Ben de son denememde dr ve hastane değiştirdim. Bana yakın olduğu ve tabi dr ve lab. Beğendiğim için Asm ‘de yaptırdım. Eğer gebelik olmasaydı Dr.MRA ‘ya gidecektim.Yine de Takip ediyorum kendisini gerçekten çok iyi bir doktor pozitifliğine bayılıyorum ve özellikle labaratuvar ve embriyologları da çok iyi Turan Bey hastaları olmama rağmen ne zaman soru sorsam hep cevap verdi instagramda. İnanıyorum ki güzel haberler alcaksınız .Merhaba benim de doktorum Dr MRAgerçekten çok şanslıyız böyle bir doktorumuz olduğu için Dr arayışında olan herkese öneriyorum ben de umarım hepimiz için hayırlısı olur
Fitili kullanamadığını söyle ve iğneye dön bence. İçincede çok mide bulantısı falan yapıyomuş. Fitil bencede çok zor.Herkese merhaba ayın 20sinde benimde transferim var. Doktorum yarın başlamak üzere günde 3 kez progestan fitil verdi ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Yapabilir miyim diye sordum çok rahat dedi ama dünden beri araştırıyorum hep dışarı çıkıyor yapamıyorum diye yorumlar okudum. Aranızda kullanan ve önerisi olan var mı? Yumurta toplamadan sonra ( Haziran ) hap olarak içmemi söylemişti ama şimdi fitile döndü. Küçüklüğümden beri fitilden çok korkarım şimdi başıma gelince beni ürküttü ama inşallah becerebilirim
Sürekli kontrol etme rahat ol biraz.Kızlar sizdede agrı varmı ya doktora sordum kese gelısıncede agrı olur dedı ama sureklı kontroldeyım adetmi oldum diye
Yarın sabah deneyeceğim eğer yapamazsam hemen hemşireye ulasacağım. Karından yapılan iğneler beni hiç korkutmadi. Bütün her şeye tamamım ama bu fitil olayı beni ürküttü.Fitili kullanamadığını söyle ve iğneye dön bence. İçincede çok mide bulantısı falan yapıyomuş. Fitil bencede çok zor.
Canım.ben alıştım hic sorun olmuyor o topu bir parmak içeri itiyorum sonra yarım saat yatiyorum. Arada beyaz parcaoar düşüyor. Onemdli değil dedi. Hap olarak aşırı baş dönmesi yaptı bende daha önce kullandığımda. Vücut ihtiyacı olanı alıyormuş zaten. Hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum. Fitile transferden önce İğneye transferden sonra başladım.Herkese merhaba ayın 20sinde benimde transferim var. Doktorum yarın başlamak üzere günde 3 kez progestan fitil verdi ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Yapabilir miyim diye sordum çok rahat dedi ama dünden beri araştırıyorum hep dışarı çıkıyor yapamıyorum diye yorumlar okudum. Aranızda kullanan ve önerisi olan var mı? Yumurta toplamadan sonra ( Haziran ) hap olarak içmemi söylemişti ama şimdi fitile döndü. Küçüklüğümden beri fitilden çok korkarım şimdi başıma gelince beni ürküttü ama inşallah becerebilirim
Kesinlikle.cok işe yarıyor ben açtım.yasak elmayı elimde örgüm.Sürekli kontrol etme rahat ol biraz.
örgüye başla sen en iyisi
Hapı önceden kullanmıştım evet etkisi kötü. Ben Haziran ayında opu oldum ama 22 yumurta toplandığı için erteledi. Ağustos ayında transfer için ilaçlara başladığımda kanamam durdurulamadı. Hemen iptal edildi ve kürtaja alındım. Herhalde o yüzden doktorum bu sefer işini şansa bırakmıyorCanım.ben alıştım hic sorun olmuyor o topu bir parmak içeri itiyorum sonra yarım saat yatiyorum. Arada beyaz parcaoar düşüyor. Onemdli değil dedi. Hap olarak aşırı baş dönmesi yaptı bende daha önce kullandığımda. Vücut ihtiyacı olanı alıyormuş zaten. Hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum. Fitile transferden önce İğneye transferden sonra başladım.
Sürekli kontrol etme rahat ol biraz.
örgüye başla sen en iyisi yok engel olamaıyorum
Göbekten iğneler çok rahat bence vajinal fitil uygulamak benim için çok zor. Tahrişte olabiliyor. Sen hangisini rahat kullanıyorsan doktorundan onu iste. Cumartesi kontrolüm var. Her şey yolunda giderse 21 i civarı ben de transfer olucam. Senin adet tarihin ne?Yarın sabah deneyeceğim eğer yapamazsam hemen hemşireye ulasacağım. Karından yapılan iğneler beni hiç korkutmadi. Bütün her şeye tamamım ama bu fitil olayı beni ürküttü.
Kızlar sizinde göbekten yapılan iğneler her gün bir iğnemiydi yoksa 2 farklı iğnemi kullandınız. Benim günde bir defa akşam 2 farklı iğne kullanıyorum gonal-f bide menupur kullanıyorum gonalf hiç acımıyo fakat menupur çok fazla ağrıyor böyle olan arkadaşlar varmı.?Yarın sabah deneyeceğim eğer yapamazsam hemen hemşireye ulasacağım. Karından yapılan iğneler beni hiç korkutmadi. Bütün her şeye tamamım ama bu fitil olayı beni ürküttü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?