2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

hayırlısı olsun bende yarın akşam yapacağım eşim geldiğinde sonuçları beraber görelim dedi. sendeki belirtilerin büyük bir kısmı bende de var sadece lekelenme olmadı inşallah güzel sonuçlar alırız.

Merhaba benim de doktorum Dr MRA gerçekten çok şanslıyız böyle bir doktorumuz olduğu için Dr arayışında olan herkese öneriyorum ben de umarım hepimiz için hayırlısı olur
Ben de son denememde dr ve hastane değiştirdim. Bana yakın olduğu ve tabi dr ve lab. Beğendiğim için Asm ‘de yaptırdım. Eğer gebelik olmasaydı Dr.MRA ‘ya gidecektim.Yine de Takip ediyorum kendisini gerçekten çok iyi bir doktor pozitifliğine bayılıyorum ve özellikle labaratuvar ve embriyologları da çok iyi Turan Bey hastaları olmama rağmen ne zaman soru sorsam hep cevap verdi instagramda. İnanıyorum ki güzel haberler alcaksınız .

Test sonuçları pozitif olan arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum, negatif çıkan arkadaşlarım eminim ki bir iki gün kötü geçecek ama sonra hemen toparlayıp aynı istekle tekrar sahalara döneceksiniz Allah hepimize önce sağlık sıhhat sonra da evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bu kaşık ağrısı tam olarak nasıl oluyor sizde? Bir saattir sağ, sol ve alt kasık bölgesi bıçak saplanır gibi kramp tarzı ağrı oluyor, iki büklüm oluyorum ve bazen nefesimi kesiyor. Sizin de öyle mi acaba? Nadiren adet döneminde ayaklarımı üşütürsem olurdu ama bu kez daha şiddetli olunca Merak ettim

Yarın tahlilim var ama hiç heyecan yok. Anlaşılan o ki olumsuzluğa alışınca insan ister istemez kendini en kötüye hazırlıyor demekki.Herkesin hakkına hayırlısı olsun

Herkese merhaba ayın 20sinde benimde transferim var. Doktorum yarın başlamak üzere günde 3 kez progestan fitil verdi ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Yapabilir miyim diye sordum çok rahat dedi ama dünden beri araştırıyorum hep dışarı çıkıyor yapamıyorum diye yorumlar okudum. Aranızda kullanan ve önerisi olan var mı? Yumurta toplamadan sonra ( Haziran ) hap olarak içmemi söylemişti ama şimdi fitile döndü. Küçüklüğümden beri fitilden çok korkarım şimdi başıma gelince beni ürküttü ama inşallah becerebilirim

Fitili kullanamadığını söyle ve iğneye dön bence. İçincede çok mide bulantısı falan yapıyomuş. Fitil bencede çok zor.

Fitili kullanamadığını söyle ve iğneye dön bence. İçincede çok mide bulantısı falan yapıyomuş. Fitil bencede çok zor.
Yarın sabah deneyeceğim eğer yapamazsam hemen hemşireye ulasacağım. Karından yapılan iğneler beni hiç korkutmadi. Bütün her şeye tamamım ama bu fitil olayı beni ürküttü.

Canım.ben alıştım hic sorun olmuyor o topu bir parmak içeri itiyorum sonra yarım saat yatiyorum. Arada beyaz parcaoar düşüyor. Onemdli değil dedi. Hap olarak aşırı baş dönmesi yaptı bende daha önce kullandığımda. Vücut ihtiyacı olanı alıyormuş zaten. Hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum. Fitile transferden önce İğneye transferden sonra başladım.

Hapı önceden kullanmıştım evet etkisi kötü. Ben Haziran ayında opu oldum ama 22 yumurta toplandığı için erteledi. Ağustos ayında transfer için ilaçlara başladığımda kanamam durdurulamadı. Hemen iptal edildi ve kürtaja alındım. Herhalde o yüzden doktorum bu sefer işini şansa bırakmıyor

Yarın sabah deneyeceğim eğer yapamazsam hemen hemşireye ulasacağım. Karından yapılan iğneler beni hiç korkutmadi. Bütün her şeye tamamım ama bu fitil olayı beni ürküttü.
Göbekten iğneler çok rahat bence vajinal fitil uygulamak benim için çok zor. Tahrişte olabiliyor. Sen hangisini rahat kullanıyorsan doktorundan onu iste. Cumartesi kontrolüm var. Her şey yolunda giderse 21 i civarı ben de transfer olucam. Senin adet tarihin ne?

Adetim geçen hafta perşembe başladı, benimde 20si transfer olacak, inşallah olumlu sonuçlar alırız. Çok düşünmemeye çalışıyorum ama bu fitil beni daha çok korkutuyor.

Kızlar sizinde göbekten yapılan iğneler her gün bir iğnemiydi yoksa 2 farklı iğnemi kullandınız. Benim günde bir defa akşam 2 farklı iğne kullanıyorum gonal-f bide menupur kullanıyorum gonalf hiç acımıyo fakat menupur çok fazla ağrıyor böyle olan arkadaşlar varmı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…