2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yok benim iğnelerim baskaydi. Ben iğneleri hiç sorun etmedim. Sıktım dişimi ama yarınki fitilden korkuyorum

Sanada hayırlı olsun :) inşallah herkes iyi sonuçlar alır.

12. Gün yani bugün belirtilerim kalmadı nerdeyse göğüs hassasiyet gitti, kasık ağrısı gitti, arada ayakta kalınca belim sızlıyor. Birde mide bulantısı başladı ara ara ancak. Bakalım test verdim şimdi saat 9 da öğrenirim sonucu inşallah pozitif görürüz

Hayırlısı olsun

Günaydın kızlar sevinmek istemiyorum ama sonuç 1268 çıktı. 12. Günüm bugün. Sizce bir yanlışlık olabilir mi yoksa ikiz mi. 5. Haftaya tekabul ediyor bu sonuç
Supeeer harika darisi bizlere belirtilerin nelerdi hemen anlat ayy arkadasim cok sevindim. Bolunmus olabilir bu arada degerin baya yuksek

Supeeer harika darisi bizlere belirtilerin nelerdi hemen anlat ayy arkadasim cok sevindim. Bolunmus olabilir bu arada degerin baya yuksek
Cift transfer edilmisti zaten acaba ikiz mi merak ediyorum. Gun gun belirtilerimi yazdim canim bugun biseyim yok hafif mide bulantisi var. doktorumla konustum yuksek olmasi sorun olur mu dedim yok dedi pozitif dedi 2 gun sonra tekrar istedi belki ikiz olabilir diyor. Sevinmek istemiyorum canim Allahim herkese hayirlisini versin. Meryem suresi okudum bol bol. Sonuclara bakarkende hayirlisiysa pozitif olsun dedim insallah hayirlisi olucak ama dedigim gibi ikiz de saglik riski daha fazla sonucta bakalim

Memnundum ama artık sıkmaya başladı ne soksak kar gözüyle bakıyorlar herseeye para istiyolar
Çok kötü birşey insanların zor durumlarından faydalanmaya çalışılması
Ben de memorial düşünüyorum da Şişli’dekine gidicem sanırım bu ekstra iş çıkarmaları beni de korkutuyor . Ben sağlıkçıyım da umarım kendi hastanemde yaptırabileceğim testleri kabul ederler

Ayy canim yazmissin evet gormedim. Kusura bakma aksama kadar o kadar cok mesaj okuyorum ki bence ikiz gibi yani cok yuksek deger cok sevindim senin adina sagliklica gebeligin ilerler insallah bebisleri kucagina alirsin arkadasim cok cok cok sevindim valla

Saolasin canim Allah herkese nasip etsin bu olay oyle bir olayki erkenden sevinemiyorsun daha ilk adimi gectim. Kaldi 4 adim daha. Allah bu zorlu surecte herkesin yaninda olsun. Hayirlisiyla herkes gebe kalicak ben inaniyorum sizde inanin

Saolasin canim Allah herkese nasip etsin bu olay oyle bir olayki erkenden sevinemiyorsun daha ilk adimi gectim. Kaldi 4 adim daha. Allah bu zorlu surecte herkesin yaninda olsun. Hayirlisiyla herkes gebe kalicak ben inaniyorum sizde inanin
Insallah arkadasim benim de sali gunu test gunum belirti olarak sadece 3. mu 4. Gun mu hatirlamiyorum ama 1 gun boyunca regl olacakmis gibi agri oldu sol tarafimda da sanki bi dolgunluk oluyor. Cok siskinlik var o kadar umarim tutunmustur minigim

allah razı olsun canım çok güzel dua etmişsin

Günaydın kızlar sevinmek istemiyorum ama sonuç 1268 çıktı. 12. Günüm bugün. Sizce bir yanlışlık olabilir mi yoksa ikiz mi. 5. Haftaya tekabul ediyor bu sonuç
Ah ne kadar güzel cıkmış değerin. Bende senin gün gün yazdıklarını okudum. Benim bugün 4. Günüm ve hicbir belirtim yok. Seninde 4. Gün öyleymiş. Sabah ilaç için kalktım ve iki saattir ağlıyorum bebeğim bana tutunmadı diye. Ne kadar umut oldun bana anlatamam. Rabbim nazarlardan saklasin. Sağlıkla kucağına al insaallah

sağol canım Allah razı olsun nasip değilmiş
Arkadasim ne denir bilmiyorum bende artik burda aile olduk hepinizi kiz kardeslerim gibi hissediyorum ve dualarimdasiniz. Insallah birgun hepimiz bu mutlulugu tadicaz rabbim zamanini bilir bizi goruyor biz elimizden geleni yapalim da emin ol zamani geldiginde oyle bi sevindirir ki canim arkadasim...

Insallah arkadasim benim de sali gunu test gunum belirti olarak sadece 3. mu 4. Gun mu hatirlamiyorum ama 1 gun boyunca regl olacakmis gibi agri oldu sol tarafimda da sanki bi dolgunluk oluyor. Cok siskinlik var o kadar umarim tutunmustur minigim
Pozitif olacagina inan herzaman arada sev onu. Sen inanirsan oda inanir

Dedigim gibi belirtilerim regl gibiydi. Ama hala sevinmiyorum bu kadar yuksek olmasida korkutuyor beni bakalim onumuzdeki haftalarda gorucez :)

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…