Yok benim iğnelerim baskaydi. Ben iğneleri hiç sorun etmedim. Sıktım dişimi ama yarınki fitilden korkuyorumKızlar sizinde göbekten yapılan iğneler her gün bir iğnemiydi yoksa 2 farklı iğnemi kullandınız. Benim günde bir defa akşam 2 farklı iğne kullanıyorum gonal-f bide menupur kullanıyorum gonalf hiç acımıyo fakat menupur çok fazla ağrıyor böyle olan arkadaşlar varmı.?
Aynı gün adet olmuşuzAdetim geçen hafta perşembe başladı, benimde 20si transfer olacak, inşallah olumlu sonuçlar alırız. Çok düşünmemeye çalışıyorum ama bu fitil beni daha çok korkutuyor.
Korkma cnm bende kullanmıştım o fitili Zaten afedersin biraz ittiğin gibi kayıyor hiç hissetmiyrsunYok benim iğnelerim baskaydi. Ben iğneleri hiç sorun etmedim. Sıktım dişimi ama yarınki fitilden korkuyorum
Sanada hayırlı olsun :) inşallah herkes iyi sonuçlar alır.hayırlısı olsun bende yarın akşam yapacağım eşim geldiğinde sonuçları beraber görelim dedi.sendeki belirtilerin büyük bir kısmı bende de var sadece lekelenme olmadı inşallah güzel sonuçlar alırız.
Hayırlısı olsunSanada hayırlı olsun :) inşallah herkes iyi sonuçlar alır.
12. Gün yani bugün belirtilerim kalmadı nerdeyse göğüs hassasiyet gitti, kasık ağrısı gitti, arada ayakta kalınca belim sızlıyor. Birde mide bulantısı başladı ara ara ancak. Bakalım test verdim şimdi saat 9 da öğrenirim sonucu inşallah pozitif görürüz
Supeeer harika darisi bizlereGünaydın kızlar sevinmek istemiyorum ama sonuç 1268 çıktı. 12. Günüm bugün. Sizce bir yanlışlık olabilir mi yoksa ikiz mi. 5. Haftaya tekabul ediyor bu sonuç
Cift transfer edilmisti zaten acaba ikiz mi merak ediyorum. Gun gun belirtilerimi yazdim canim bugun biseyim yok hafif mide bulantisi var. doktorumla konustum yuksek olmasi sorun olur mu dedim yok dedi pozitif dedi 2 gun sonra tekrar istedi belki ikiz olabilir diyor. Sevinmek istemiyorum canim Allahim herkese hayirlisini versin. Meryem suresi okudum bol bol. Sonuclara bakarkende hayirlisiysa pozitif olsun dedim insallah hayirlisi olucak ama dedigim gibi ikiz de saglik riski daha fazla sonucta bakalimSupeeer harika darisi bizlerebelirtilerin nelerdi hemen anlat ayy arkadasim cok sevindim. Bolunmus olabilir bu arada degerin baya yuksek
Çok kötü birşey insanların zor durumlarından faydalanmaya çalışılmasıMemnundum ama artık sıkmaya başladı ne soksak kar gözüyle bakıyorlar herseeye para istiyolar
Ayy canim yazmissin evet gormedim. Kusura bakma aksama kadar o kadar cok mesaj okuyorum kiCift transfer edilmisti zaten acaba ikiz mi merak ediyorum. Gun gun belirtilerimi yazdim canim bugun biseyim yok hafif mide bulantisi var. doktorumla konustum yuksek olmasi sorun olur mu dedim yok dedi pozitif dedi 2 gun sonra tekrar istedi belki ikiz olabilir diyor. Sevinmek istemiyorum canim Allahim herkese hayirlisini versin. Meryem suresi okudum bol bol. Sonuclara bakarkende hayirlisiysa pozitif olsun dedim insallah hayirlisi olucak ama dedigim gibi ikiz de saglik riski daha fazla sonucta bakalim
Insallah arkadasim benim de sali gunu test gunum belirti olarak sadece 3. mu 4. Gun mu hatirlamiyorum ama 1 gun boyunca regl olacakmis gibi agri oldu sol tarafimda da sanki bi dolgunluk oluyor. Cok siskinlik var o kadar umarim tutunmustur minigimSaolasin canim Allah herkese nasip etsin bu olay oyle bir olayki erkenden sevinemiyorsun daha ilk adimi gectim. Kaldi 4 adim daha. Allah bu zorlu surecte herkesin yaninda olsun. Hayirlisiyla herkes gebe kalicak ben inaniyorum sizde inanin
allah razı olsun canım çok güzel dua etmişsinKızlar gerçekten o kadar çok üzüldüm ki ne desem bilmiyorum yeni kalktım namazdan inanın hepimiz için dua ettim allahım sen negatif gören kullarına sabır ve tevekkül nasip eyle acılarını azalt ve uğraştırmasan hayırlısıyla gönüllerince güzel evlatlar nasip eyle sonuç bekleyenlerin de umutlarını emeklerini boşa çıkarma allahım dedim, ben inanıyorum gerçekten hepimiz bi gün anne olacağız doğru zamanı canı verenden başkası bilmez o zaman geldiğinde hepimiz bunları unutmuş olacağız Allah yar ve yardımcımız olsun
Ah ne kadar güzel cıkmış değerin. Bende senin gün gün yazdıklarını okudum. Benim bugün 4. Günüm ve hicbir belirtim yok. Seninde 4. Gün öyleymiş. Sabah ilaç için kalktım ve iki saattir ağlıyorum bebeğim bana tutunmadı diye. Ne kadar umut oldun bana anlatamam. Rabbim nazarlardan saklasin. Sağlıkla kucağına al insaallahGünaydın kızlar sevinmek istemiyorum ama sonuç 1268 çıktı. 12. Günüm bugün. Sizce bir yanlışlık olabilir mi yoksa ikiz mi. 5. Haftaya tekabul ediyor bu sonuç
Arkadasim ne denir bilmiyorum bende artik burda aile olduk hepinizi kiz kardeslerim gibi hissediyorum ve dualarimdasiniz. Insallah birgun hepimiz bu mutlulugu tadicaz rabbim zamanini bilir bizi goruyor biz elimizden geleni yapalim da emin ol zamani geldiginde oyle bi sevindirir ki canim arkadasim...sağol canım Allah razı olsun nasip değilmiş
Pozitif olacagina inan herzaman arada sev onu. Sen inanirsan oda inanirInsallah arkadasim benim de sali gunu test gunum belirti olarak sadece 3. mu 4. Gun mu hatirlamiyorum ama 1 gun boyunca regl olacakmis gibi agri oldu sol tarafimda da sanki bi dolgunluk oluyor. Cok siskinlik var o kadar umarim tutunmustur minigim
Dedigim gibi belirtilerim regl gibiydi. Ama hala sevinmiyorum bu kadar yuksek olmasida korkutuyor beni bakalim onumuzdeki haftalarda gorucez :)Ah ne kadar güzel cıkmış değerin. Bende senin gün gün yazdıklarını okudum. Benim bugün 4. Günüm ve hicbir belirtim yok. Seninde 4. Gün öyleymiş. Sabah ilaç için kalktım ve iki saattir ağlıyorum bebeğim bana tutunmadı diye. Ne kadar umut oldun bana anlatamam. Rabbim nazarlardan saklasin. Sağlıkla kucağına al insaallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımSanada hayırlı olsun :) inşallah herkes iyi sonuçlar alır.
12. Gün yani bugün belirtilerim kalmadı nerdeyse göğüs hassasiyet gitti, kasık ağrısı gitti, arada ayakta kalınca belim sızlıyor. Birde mide bulantısı başladı ara ara ancak. Bakalım test verdim şimdi saat 9 da öğrenirim sonucu inşallah pozitif görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?