2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Pozitif olacagina inan herzaman arada sev onu. Sen inanirsan oda inanir
Evet canim yapiyorum hep ama o kadar garip bi his ki insan bi tuhaf oluyor. Esimin annesi biz de kaliyor bana yardim etmek icin. Sabah esim ise giderken annesine de sarildi. Onlari oyle anne ogul sarilirken gorunce aglamak uzereydim duygulandim ki anlatamam hemen toparlanmaya calistim yanlis anlarlar kiskaniyo zannederler diye

Günaydın kızlar sevinmek istemiyorum ama sonuç 1268 çıktı. 12. Günüm bugün. Sizce bir yanlışlık olabilir mi yoksa ikiz mi. 5. Haftaya tekabul ediyor bu sonuç
maşallah canım çok güzel çıkmış sonucun gözünaydın

Dis gebelikte de yuksek oluyormus internetten okudum keske okumasaydim canim. Allah hayirlisini nasip eder insallah
Arkadasim benim burda tanistigim bir arkadasim dis gebelik gecirdi de onun kafadan boyle yuksek cikmadi duzensiz yukseldi sadece ama kademe kademe yukseldi. Bu kadar yuksek cikmiyor bildigim kadar dis gebelikte. Bence bu bariz ikiz hem az once bana pozitif olmami soyluyordun kalbini neden karartiyorsun, hersey cok guzel olacak miniklerin orda

Günaydın kızlar sevinmek istemiyorum ama sonuç 1268 çıktı. 12. Günüm bugün. Sizce bir yanlışlık olabilir mi yoksa ikiz mi. 5. Haftaya tekabul ediyor bu sonuç
Canııımm güne güzel haberle başlamak ne güzel değerin çok güzel dış gebelikte böyle olmuyor evet değer bi noktaya kadar artıp sonra artmıyor ve aşırı ağrı oluyor duramazsın yani. Çok şükret ve tadını çıkar her şey yolunda

Dogru soyluyorsun karamsarlik yok. 1. Adim tamamlandi sirada 2. Adim yani 2. Test var :) iyiki varsiniz

Cok saol canim cok iyi moral oldunuz :) bakalim herkesten guzel haberler gelir insallah

Günaydın kızlar maşallah ne güzel bi haberle başlamışız güne rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar, sağlıklı güzel hamilelikler geçirmeyi nasip etsin bizlere, benim de yarın test günüm şu mübarek günde aklınıza geldikçe beni de eksik etmeyin dualarınızdan olur mu Seher adım

Insaallah sizin de pozitif haberlerini aliriz

Dedigim gibi belirtilerim regl gibiydi. Ama hala sevinmiyorum bu kadar yuksek olmasida korkutuyor beni bakalim onumuzdeki haftalarda gorucez :)
Ne güzel böyle haberleri duymak inşallah sonuç güzel çıkacaktır . Yani ben henüz tedaviye başlamadığım için nelerle karşılaşılır bilmiyorum ama tüm bu belirtiler ve kan değeriniz gayet olumlu görünüyor , kötü düşünmek için hiç bir sebep yok yani Bence mutluluğunuzu yaşayın korkmayın olumlu olacaktır sonuç

Bende asm de yaptırdım doktorunuz kim ben Tayfun beyde yaptırdım bugün 6. gün ama hiç belirtim yok. ilk denememi yaklaşık 5 yıl önce gene asm de yaptırmıştım çok şükür tutmuştu o zamanki belirtilerden sadece ilk 4 gün hafif adet belirtileri oldu ama akıntı vs başka hiç bir şey yok. Gene de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Günaydın herkese benim de bugün test günümdu.Sonuc 61.95 pozitif ama bakalım 2 gün sonra ne çıkacak
Hayırlı olsun Insaallah. Benim ilk denemede 11. Gün değerim 57 idi. Daha sonra artarak devam etmişti. Ama sonunda boş gebelik oldu. Yani diyecegim su ki değer artar Insaallah. Sonu da benimki gibi olmayacak. Kalben inan

Hiçbir belirti yaşamayan biri daha... Benimde 4. Günüm ve hic belirtim yok. Çok üzülüyorum.

Merhaba, ben Ebru Hanıma gidiyorum. Nedense içimden bir ses bu sefer kadın eli değsin dedi Tayfun bey de çok başarılı. Bu o zaman ikinci çocuğunuz olacak değil mi tüp bebekle? Benimde 16 yaşında işk evliliğimden bir kızım var Transferden sonra açıkçası iğnelerin ağrısından kendimi dinlemeye fırsat olmadı ama hafif regl ağrısı gibi oldu. Başka bir belirtim olmadı. Bugün 5+6 oldum. Göğüslerim çok hassas arada ipne batıyormuş gibi kasıklarım özelikle sol tarafımda öyle. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Sizin de hayırlı olsun güzel haberleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…