Ilk denemenizde de hiç belirti olmadı miBende asm de yaptırdım doktorunuz kim ben Tayfun beyde yaptırdım bugün 6. gün ama hiç belirtim yok. ilk denememi yaklaşık 5 yıl önce gene asm de yaptırmıştım çok şükür tutmuştu o zamanki belirtilerden sadece ilk 4 gün hafif adet belirtileri oldu ama akıntı vs başka hiç bir şey yok. Gene de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Üzülmeyin bir çok yerde yazıyor hiç bir belirti olmayabilir siye nitekim ben de olmadı. Yeni başladı belirtiler5+6 yım. O yüzden güzel düşününHiçbir belirti yaşamayan biri daha... Benimde 4. Günüm ve hic belirtim yok. Çok üzülüyorum.
Merhaba , benim transferden 13. Gün 280 , 15.gün 880 di. Siz transferin kaçıncı günü yaptırdınız?Dedigim gibi belirtilerim regl gibiydi. Ama hala sevinmiyorum bu kadar yuksek olmasida korkutuyor beni bakalim onumuzdeki haftalarda gorucez :)
12. Gun yaptirdimMerhaba , benim transferden 13. Gün 280 , 15.gün 880 di. Siz transferin kaçıncı günü yaptırdınız?
evet ikinci olacak inşallah ilkinde Ebru hanıma yaptırmıştım bende ama o zaman sadece ilaçlarımı ve kontrollerimi o yapmıştı yumurta toplama ve transferimde bayram iznine çıkmıştı o zaman aydın hoca yapmıştı mükemmel bir hekimdi o da ama emekli olunca tayfun hoca da deneyelim bu sefer dedik. İnşallah bu seferde güzel sonuçları alabilirim ama niyeyse bu sefer olumlu hissedemiyorum. Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizdenMerhaba, ben Ebru Hanıma gidiyorum. Nedense içimden bir ses bu sefer kadın eli değsin dediTayfun bey de çok başarılı. Bu o zaman ikinci çocuğunuz olacak değil mi tüp bebekle? Benimde 16 yaşında işk evliliğimden bir kızım var Transferden sonra açıkçası iğnelerin ağrısından kendimi dinlemeye fırsat olmadı ama hafif regl ağrısı gibi oldu. Başka bir belirtim olmadı. Bugün 5+6 oldum. Göğüslerim çok hassas arada ipne batıyormuş gibi kasıklarım özelikle sol tarafımda öyle. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Sizin de hayırlı olsun güzel haberleriniz olsun
ilkte belirtim olarak ilk dört gün adet sancısı gibi sancım olmuştu birde 4. gün çok şiddetli bıçak saplaması gibi sancı gelmişti iki kere, sonrasında hep su gibi bir akıntı. bu sefer neredeyse hiç biri yok o yüzden çok umutlanamıyorum. Gene de belli olmaz deyip Allah a sığınıyorum.Ilk denemenizde de hiç belirti olmadı mi
Zaten bu sefer çok rahat oldum.Suan bu sonuca sevinmiyorum bile.Pazartesi artışı görup ancak öylenormal bi kadının betahcg si bu değer olmuyor sonuçta , o yüzden bunu görmek bile çok önemli , pozitif düşünün , stres yapmayınİnşallah güzel sonuçlanacak
Çok tebrik ederim. Artacak inşallah değerin güzel maşallah.Günaydın herkese benim de bugün test günümdu.Sonuc 61.95 pozitif ama bakalım 2 gün sonra ne çıkacak
Teşekkür ederim artık tamamen umutsuz kalmıştım ve çok umursamadım süreci .İnşallah surec olumlu devam ederse Rabbim kocama yardım etsinÇok tebrik ederim. Artacak inşallah değerin güzel maşallah.
Ne ki o planlar. Kocama karşı hiç hain planım olmadı çok acemiyim bu konudaTeşekkür ederim artık tamamen umutsuz kalmıştım ve çok umursamadım süreci .İnşallah surec olumlu devam ederse Rabbim kocama yardım etsinçok hain planlarim var onun için
Evet hep olumsuz sonuç bekliyordun. Çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına.Teşekkür ederim artık tamamen umutsuz kalmıştım ve çok umursamadım süreci .İnşallah surec olumlu devam ederse Rabbim kocama yardım etsinçok hain planlarim var onun için
Yerimden kalkmayacagim ,belim ağrıyorNe ki o planlar. Kocama karşı hiç hain planım olmadı çok acemiyim bu konudaazıcık yol gösterinde bende yapıyım bişeyler. Benimki fazla rahat böyle evlilik mi olur
Insallah hayirli sonucu alacaksin canim korkma biz burdayizBende kan verdim geldim üç gbi çıkacak çok korkuyorum
Yaaa süpermişşşYerimden kalkmayacagim ,belim ağrıyoryemek yapmayacağım midem bulaniyor , çay demletecegim canim çekiyor, ayaklarım sızlıyor masaj yaptıracağım ah canım kocam sen istedin
Insallah hayirlisiyla pozitif olacak canim haber et bizeBende kan verdim geldim üç gbi çıkacak çok korkuyorum
Hadi bakalım güzel haberler ver. Bekliyorum heyecanlaBende kan verdim geldim üç gbi çıkacak çok korkuyorum
Insaallah yine pozitif sonuç alırsın. Benimde hic belirtim yok. Biraz bari olsa. Umutlanmak istiyorum. Daha çok mu erken onu da bilmiyorum. Allah yardımcımız olsunilkte belirtim olarak ilk dört gün adet sancısı gibi sancım olmuştu birde 4. gün çok şiddetli bıçak saplaması gibi sancı gelmişti iki kere, sonrasında hep su gibi bir akıntı. bu sefer neredeyse hiç biri yok o yüzden çok umutlanamıyorum. Gene de belli olmaz deyip Allah a sığınıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?