Testleri istedigin yerde yaptır kabul edıyorlar o problem degilÇok kötü birşey insanların zor durumlarından faydalanmaya çalışılması
Ben de memorial düşünüyorum da Şişli’dekine gidicem sanırım bu ekstra iş çıkarmaları beni de korkutuyor . Ben sağlıkçıyım da umarım kendi hastanemde yaptırabileceğim testleri kabul ederler
Çok erken evetInsaallah yine pozitif sonuç alırsın. Benimde hic belirtim yok. Biraz bari olsa. Umutlanmak istiyorum. Daha çok mu erken onu da bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Canım sen testi ne zaman yaptırıcan tekrar?Testleri istedigin yerde yaptır kabul edıyorlar o problem degil
Amin canim, agzin bal yesinSonucu pozitif olanların gözü aydın, Allah tamamına erdirsin inşallahBekleyenlere de güzel ve mutlu haberler
inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın kızlar maşallah ne güzel bi haberle başlamışız güne rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar, sağlıklı güzel hamilelikler geçirmeyi nasip etsin bizlere, benim de yarın test günüm şu mübarek günde aklınıza geldikçe beni de eksik etmeyin dualarınızdan olur mu Seher adım
maşallah canım gözünaydınGünaydın herkese benim de bugün test günümdu.Sonuc 61.95 pozitif ama bakalım 2 gün sonra ne çıkacak
korkma canım inşallah seninki güzel çıkıcak dua edelimBende kan verdim geldim üç gbi çıkacak çok korkuyorum
Duygucum senin ki ne zman çıkacak meraktayımTestleri istedigin yerde yaptır kabul edıyorlar o problem degil
Bugun gıdıyorum sımdıCanım sen testi ne zaman yaptırıcan tekrar?
Sımdı gidicem yaptırmayaaaDuygucum senin ki ne zman çıkacak meraktayımkızlar bugün yaptıranlar hemen yazın bana da
Testleri istedigin yerde yaptır kabul edıyorlar o problem degil
Pazartesiye az kaldı güzel haberler gelecek inşallahZaten bu sefer çok rahat oldum.Suan bu sonuca sevinmiyorum bile.Pazartesi artışı görup ancak öylebu sefer çok temkinliyim
Amin inşallahPazartesiye az kaldı güzel haberler gelecek inşallah
Teşekkür ederimmaşallah canım gözünaydın
Bugün 10. Gün sabah test verdim sonuç 63.46 ne diyorsunuz yorum yapın kızcelerTest günü hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini
Harika bende 9.gün 151 bakalım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama devam eder inşallah hepimizin kazasız belasızBugün 10. Gün sabah test verdim sonuç 63.46 ne diyorsunuz yorum yapın kızceler
Hayirli olsun canim insallah 2ser 2 ser katlanir degerlerin masallahBugün 10. Gün sabah test verdim sonuç 63.46 ne diyorsunuz yorum yapın kızceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?