gözünaydın canım bence güzel tebriklerBugün 10. Gün sabah test verdim sonuç 63.46 ne diyorsunuz yorum yapın kızceler
Ay super bugun ne guzel haberler sana da hayirli olsun degerlerin olmasi gerektigi gibi artsin masallah ya ne sevindimHarika bende 9.gün 151 bakalım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama devam eder inşallah hepimizin kazasız belasız
maşallah seninki daha yüksek ikizmi yoksaHarika bende 9.gün 151 bakalım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama devam eder inşallah hepimizin kazasız belasız
Yok canım tek embriyo idi 4.gün. Keşke ya nerede o günler. Kişiden kişiye değişiyormuşmaşallah seninki daha yüksek ikizmi yoksa
İnşallah inşallah. Birbirimizi tanımasalar ne kadar güzel dualarımıza katıp destek oluyoruz allah herkesten razı olsun. Ayağımıza taş değdirmesinAy super bugun ne guzel haberler sana da hayirli olsun degerlerin olmasi gerektigi gibi artsin masallah ya ne sevindim
tek embiriyoda bölünüp ikiz olabiliyoYok canım tek embriyo idi 4.gün. Keşke ya nerede o günler. Kişiden kişiye değişiyormuş
Yaaa süper çok sevindim. Aynı gün mü yaptırmıştık biz seninle transferi benim 5 OcaktıHarika bende 9.gün 151 bakalım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama devam eder inşallah hepimizin kazasız belasız
Benim de 6 ocaktıYaaa süper çok sevindim. Aynı gün mü yaptırmıştık biz seninle transferi benim 5 Ocaktı
Keşke öyle bir şans olsatek embiriyoda bölünüp ikiz olabiliyo
Kız 151 çıkmış daha ne olsun böyle deme amaaaaa gayet güzel her şeyKeşke öyle bir şans olsaBen kendimi umutsuz vaka olarak gördüğüm için inş devamını görürüm
İnşallah hepimiz için çok çok güzel olarak her şeyKız 151 çıkmış daha ne olsun böyle deme amaaaaa gayet güzel her şey
Teşekkür ederim inşallah ya hepimizin yüzü gülsünHayirli olsun canim insallah 2ser 2 ser katlanir degerlerin masallah
Benim 10.gün sabah hemen verdim 63.46 çıktıDuygucum senin ki ne zman çıkacak meraktayımkızlar bugün yaptıranlar hemen yazın bana da
Ayni anda yazmisizMaşallah arkadaşlar. Pozitif haber alanları tebrik ediyorum ❣ sağlıcakla kucağınıza alın. Veee geldik belirtilereartık bu kız deli mi ne. Taktı belirtiye diyeceksiniz.. lütfen arkadaşlar belirti yasayan varsa yazabilir mi
Aklın yolu birAyni anda yazmisiz
Benimde 9.Gün 37 11.Gün 110 pazartesi bakalım kaç çıkacak sağlıkla artsın inşallahBenim 10.gün sabah hemen verdim 63.46 çıktıumarım iyidir doktora yazdım bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?