2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

bilmiyorum canımya biraz araştırma yapmak istiyorum sen hangi şehirdesin

sen şuan hangi aşmadasın canım transfer oldunmu

Canım senin 5. Gün embriyosu ve 6 ocakti değil mi? Senin 5. Gün değerin değil mıydı 30? Yoksa bugünkü değerin mi?

İnşallah canım inşallah 2 günde bir veriliyormuş ya sokağa çıkma yasağında gidip verebiliyor muyuz acaba?
Canım yakınsa acilden giriş yap ama uzaksa bişey diyemiyecegim benim arka sokakta hastane pazar gecesi acilden giriş yapacağım uzak olsaydı pazartesiyi beklerdim

5. Gün embriyosu 6ocakti canım.yok ben değilim o . Ben ilk defa kan testi yaptırdım.
Evet canım fark ettim az önce. bizimle aynı gün transfer olan bı arkadaş yapmıştı 5. Gün kan testi. Karıştırdım senin de çok hayırlı olsun inşallah canım

Canım ben bu süreci çok araştırdım başlamadan önce, eğer tek yumurtan varsa döllendirilip 5 gün takibi yapılıp sağlıklı ise dondurulup tekrar yumurta toplama yapılır döllenme işlemi sağlanır mevcut bi kaç embriyo oluştuktan sonra transfer yapılırdı. Hele 2. gün embriyosu ne kadar sağlıklı bilmiyorm benim 5 döllenmiş yumurtam vardı 3. Gün ikisi ölmüş 3 tane kalmıştı yani senin o tek yumurtan ne kadar sağlıklıydı bilmiyoruz ama dediğin gibi onlar oldu bitttiye getirip transfer etmişler, kaldı ki 2. gün transfer ne kadar sağlıklı rahmin bi süre dinlenip toparlaması gerekmez miydi benim doktorum transfer günü bile önce opu izlerine baktı eğer yeterli iyileşme yoksa transferini yapmam dedi. Bence merkezini biraz araştır ya da değiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…