Maşallah canım çok güzel artmış
bilmiyorum canımya biraz araştırma yapmak istiyorum sen hangi şehirdesinBen yaştan dolayı erken transfere yöneldiklerini duydum. Anne rahminde gelişim daha iyi oluyormuş ama tabii embriyo kaliteliyse. Bence şanslarını denemişler. Her klinik, her hastane maalesef maddi kaygılarla hareket eder, ben de yaşadım oldu bittiye getirmeyi. İki transfer geçirdim, inanın kimse bu kadına yazık demiyor, demez de. Güveninizi kaybettiyseniz kesinlikle değiştirin merkezinizi.
maşallah canım gözünaydın
Eki Görüntüle 2761747 Ayy bugun ne harika gun cok sevincliyim kizlar hepinizi tebrik ediyorum masallah canim
Allah razı olsun canımhadi canım gözünaydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
sen şuan hangi aşmadasın canım transfer oldunmuBen değiştirdim ve şimdiki doktorumun protokolleri çok farklı. İlk iki transferde 3. Gün embriyosu kondu. Şimdiki doktorum 5. Günü bekledi ve taze transfere karşı. Dondurup çözdürme işlemi de yapıyor, tüm bunlardan sağlam çıkarsa transfer yapıyor. Hiç transfer yapamayabilirim, dedi. Bu bana çok mantıklı geldi çünkü beni yormayacak eğer embriyo kaliteli değilse.
Canım senin 5. Gün embriyosu ve 6 ocakti değil mi? Senin 5. Gün değerin değil mıydı 30? Yoksa bugünkü değerin mi?Kizlar 9.gun 30 çıktı pazartesi tekrar ver dedi. Umudum var devamında gelir insallah. Pozitif çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah , darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza hayirlisindan sağlığından en yakın zamanda nasip etsin inşallah . Hep dualarimdasiniz.
6. Gün değeriydi sanırımCanım senin 5. Gün embriyosu ve 6 ocakti değil mi? Senin 5. Gün değerin değil mıydı 30? Yoksa bugünkü değerin mi?
Ben öyle bir bant takmadımDoktor climara bandı çıkar dedi sizde pozitofi duyunca cikardinizmi
Bugünkü kaç çıkmış onu anlamadım6. Gün değeriydi sanırım
5. Gün embriyosu 6ocakti canım.yok ben değilim o . Ben ilk defa kan testi yaptırdım.Canım senin 5. Gün embriyosu ve 6 ocakti değil mi? Senin 5. Gün değerin değil mıydı 30? Yoksa bugünkü değerin mi?
Ben anladım. Bugünkü değermiş o. 9. Günmüş bugün. Biz başka birinin sonucuyla karıştırdık.Bugünkü kaç çıkmış onu anlamadım
Canım yakınsa acilden giriş yap ama uzaksa bişey diyemiyecegim benim arka sokakta hastane pazar gecesi acilden giriş yapacağım uzak olsaydı pazartesiyi beklerdimİnşallah canım inşallah2 günde bir veriliyormuş ya sokağa çıkma yasağında gidip verebiliyor muyuz acaba?
Maşallah çok güzel artmis
Evet canım fark ettim az önce. bizimle aynı gün transfer olan bı arkadaş yapmıştı 5. Gün kan testi. Karıştırdım5. Gün embriyosu 6ocakti canım.yok ben değilim o . Ben ilk defa kan testi yaptırdım.
kızlar benim kafama bişe takıldı bana 2.gün embiriyosu transfer ettiler yaşımdan dolayı tek yumurtam vardı oda döllendi diye hemen koydular acaba ondanmı tutunmadı 3 . güne bekletseler pazar gününe denk geliyodu pazartesiye belki yaşamıcaktı transfer edemedikleri zamanda paranın bi kısmını geri veriyolar ya valla aklıma o bile geliyo
Canım ben bu süreci çok araştırdım başlamadan önce, eğer tek yumurtan varsa döllendirilip 5 gün takibi yapılıp sağlıklı ise dondurulup tekrar yumurta toplama yapılır döllenme işlemi sağlanır mevcut bi kaç embriyo oluştuktan sonra transfer yapılırdı. Hele 2. gün embriyosu ne kadar sağlıklı bilmiyorm benim 5 döllenmiş yumurtam vardı 3. Gün ikisi ölmüş 3 tane kalmıştı yani senin o tek yumurtan ne kadar sağlıklıydı bilmiyoruz ama dediğin gibi onlar oldu bitttiye getirip transfer etmişler, kaldı ki 2. gün transfer ne kadar sağlıklı rahmin bi süre dinlenip toparlaması gerekmez miydi benim doktorum transfer günü bile önce opu izlerine baktı eğer yeterli iyileşme yoksa transferini yapmam dedi. Bence merkezini biraz araştır ya da değiştir canımkızlar benim kafama bişe takıldı bana 2.gün embiriyosu transfer ettiler yaşımdan dolayı tek yumurtam vardı oda döllendi diye hemen koydular acaba ondanmı tutunmadı 3 . güne bekletseler pazar gününe denk geliyodu pazartesiye belki yaşamıcaktı transfer edemedikleri zamanda paranın bi kısmını geri veriyolar ya valla aklıma o bile geliyo
Adana’dayımbilmiyorum canımya biraz araştırma yapmak istiyorum sen hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?