2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

aynen canım doğru diyosun benim bu gittiği yerde daha önce görümcem yaptırmıştı ilk seferde oldu ama benden gençti ozaman 36 falandı sen hangi şehirdeydin

aynen canım doğru diyosun benim bu gittiği yerde daha önce görümcem yaptırmıştı ilk seferde oldu ama benden gençti ozaman 36 falandı sen hangi şehirdeydin
İstanbuldayım ben yaşta çok önemli bi etken tabi ki ama tek yumurtayı Rahmi hiç dinlendirmeden embriyo sağlıklı mı değil mi görmeden transfer etmek çok garip geldi bana

Benim dondurmak istediğimiz embriyo nün dün gelisimi durmuş inşallah icimdekiler gelisiyodur

İstanbuldayım ben yaşta çok önemli bi etken tabi ki ama tek yumurtayı Rahmi hiç dinlendirmeden embriyo sağlıklı mı değil mi görmeden transfer etmek çok garip geldi bana
Sen hangi merkeze gidiyon canim

Canım yakınsa acilden giriş yap ama uzaksa bişey diyemiyecegim benim arka sokakta hastane pazar gecesi acilden giriş yapacağım uzak olsaydı pazartesiyi beklerdim
Yürüme mesafesinde hastane var ama arka sokakta değil tabi duygu durumuma göre ya pazar ya da pazartesi yaptıracağım inşallah.

Canım yakınsa acilden giriş yap ama uzaksa bişey diyemiyecegim benim arka sokakta hastane pazar gecesi acilden giriş yapacağım uzak olsaydı pazartesiyi beklerdim
N nevfilhakika benim de sokağa çıkma yasağına denk gelmişti ben hastaneden kağıt istemiştim test yaptıracağıma dair hemen gönderdiler siz de bir deneyin isterseniz .

Sen hangi merkeze gidiyon canim
Merkeze gitmiyorum ben Bağcılar medipolde dr Ayşe Karahasanoğlu var bi arkadaşımın doktoruydu o da aynı yollardan geçti ve transfer aşamasında doğal yollarla hamile olduğunu öğrendi :) rabbim vakti gelince verir tabi ki ama doktorun da payı olduğuna inanıyorum ben arkadaşım iki kez ameliyat oldu farklı sıkıntıları varmış gitmedik doktor bırakmadı bulamadılar çaresini vakti gelince de Allah sebep olsun diye Ayşe hocayı çıkarmış karşısına. Allah razı olsun ben çok memnunum doktorumdan bi abla gibi benim için, transfer günü ben ağlarken gelip yaşlarımı sildi geçecek üzülme sen zoru atlattın gerisi gelecek inşallah dedi inanın doktorunuzun bu kadar ilgili olması o kadar müthiş ki. Ben inanıyorum o da ben de elimizden geleni yapıp Allah’a bıraktık, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar merhaba. Dün opu oldum. 14 yumurtanın 9 tanesi olgunmus ve bugun 4 tanesi dollenmis.ama erken döllenen varsa döllenme çizgisini görememiş olabiliriz dediler. Acaba 5. Güne kadar gider mi bilemiyorum.

Öncelikle çok üzüldüm durumunuza. Benim yaşım 38 ve şu an embriyolar yarın 5. Güne gidiyor ve eğer bir sorun çıkmazsa transfer edilecek. Yani yaştan dolayı en azından 3. Gün transfer yapılsaydı. Kaldı ki embriyolara 1.3. Ve 5. Gün müdahale ediliyor yani 2. gün işlem yapışmadığı söylendi bize. Bundan sonraki denemenizde her şey yolunda olur umarım. Çok çok zor da olsa Kendinizi daha fazla yıpratmamaya çalışın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…