2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var ve 6 adet GONAPEPTYL mevcut ilaçların son kullanma tarihi 2022 yılının Nisan ayı ilaçları aldığım günden beri buzdolabında duruyor ihtiyacı olan birine yardımcı olacağım

Ben yaştan dolayı erken transfere yöneldiklerini duydum. Anne rahminde gelişim daha iyi oluyormuş ama tabii embriyo kaliteliyse. Bence şanslarını denemişler. Her klinik, her hastane maalesef maddi kaygılarla hareket eder, ben de yaşadım oldu bittiye getirmeyi. İki transfer geçirdim, inanın kimse bu kadına yazık demiyor, demez de. Güveninizi kaybettiyseniz kesinlikle değiştirin merkezinizi.

Ben değiştirdim ve şimdiki doktorumun protokolleri çok farklı. İlk iki transferde 3. Gün embriyosu kondu. Şimdiki doktorum 5. Günü bekledi ve taze transfere karşı. Dondurup çözdürme işlemi de yapıyor, tüm bunlardan sağlam çıkarsa transfer yapıyor. Hiç transfer yapamayabilirim, dedi. Bu bana çok mantıklı geldi çünkü beni yormayacak eğer embriyo kaliteli değilse.

Kizlar 9.gun 30 çıktı pazartesi tekrar ver dedi. Umudum var devamında gelir insallah. Pozitif çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah , darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza hayirlisindan sağlığından en yakın zamanda nasip etsin inşallah . Hep dualarimdasiniz.

hadi canım gözünaydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…