Kizlar pozitif olanlar belirtileriniz nelerdisuan pozitif sonradan neolur bilemem ama bende acayıp bel sırt agrısı bide karın agrısı var yumurtaların oldugu taraflar genelde
Hiç bir belirtim olmadı canlar, 4 veya 5. Gün biraz ağrım oldu o kadar hatta buraya da yazmıştımKizlar pozitif olanlar belirtileriniz nelerdi
İnşallah canım inşallahBenimde 9.Gün 37 11.Gün 110 pazartesi bakalım kaç çıkacak sağlıkla artsın inşallah
Sagol canim cevapladigin icinHiç bir belirtim olmadı canlar, 4 veya 5. Gün biraz ağrım oldu o kadar hatta buraya da yazmıştım
Çok normal zaten yan etkilerinde de var ben sayesinde geceleri rahat uyku çekiyorumArkadaşlar birde bu progestan fitil sizde de uyku yapiyo mu. Bende o kadar uyku yapiyo ki gözlerimi açamıyorum resmen.
Ben yaştan dolayı erken transfere yöneldiklerini duydum. Anne rahminde gelişim daha iyi oluyormuş ama tabii embriyo kaliteliyse. Bence şanslarını denemişler. Her klinik, her hastane maalesef maddi kaygılarla hareket eder, ben de yaşadım oldu bittiye getirmeyi. İki transfer geçirdim, inanın kimse bu kadına yazık demiyor, demez de. Güveninizi kaybettiyseniz kesinlikle değiştirin merkezinizi.kızlar benim kafama bişe takıldı bana 2.gün embiriyosu transfer ettiler yaşımdan dolayı tek yumurtam vardı oda döllendi diye hemen koydular acaba ondanmı tutunmadı 3 . güne bekletseler pazar gününe denk geliyodu pazartesiye belki yaşamıcaktı transfer edemedikleri zamanda paranın bi kısmını geri veriyolar ya valla aklıma o bile geliyo
Sagol canim cevapladigin icin
Yaaaaa
Bugun 13. GünYaaaaakaçıncı gün tebrik ederim canım
Harika bir sonuç. Tebrikler hayırlısıyla kucağına al inşallahBugün 10. Gün sabah test verdim sonuç 63.46 ne diyorsunuz yorum yapın kızceler
SüperBugun 13. Gün
Ben değiştirdim ve şimdiki doktorumun protokolleri çok farklı. İlk iki transferde 3. Gün embriyosu kondu. Şimdiki doktorum 5. Günü bekledi ve taze transfere karşı. Dondurup çözdürme işlemi de yapıyor, tüm bunlardan sağlam çıkarsa transfer yapıyor. Hiç transfer yapamayabilirim, dedi. Bu bana çok mantıklı geldi çünkü beni yormayacak eğer embriyo kaliteli değilse.kızlar benim kafama bişe takıldı bana 2.gün embiriyosu transfer ettiler yaşımdan dolayı tek yumurtam vardı oda döllendi diye hemen koydular acaba ondanmı tutunmadı 3 . güne bekletseler pazar gününe denk geliyodu pazartesiye belki yaşamıcaktı transfer edemedikleri zamanda paranın bi kısmını geri veriyolar ya valla aklıma o bile geliyo
Sağol canım doktora birazcık sevinebilir miyim dedim o da birazcık sevinebilirsin sonuç iyi ama pazartesi kesin belli olur dedi hadi bakalım gelsin pazartesiHarika bir sonuç. Tebrikler hayırlısıyla kucağına al inşallah
Çoooookkk güzeeelll. Çok şükür. Çok güzel artıyor maşallah.
hadi canım gözünaydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsinKizlar 9.gun 30 çıktı pazartesi tekrar ver dedi. Umudum var devamında gelir insallah. Pozitif çıkan arkadaşlarım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah , darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza hayirlisindan sağlığından en yakın zamanda nasip etsin inşallah . Hep dualarimdasiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?