Test sonucun gayet güzel. Çok tebrik ederim. İnşallah güzelde katlanırsa daha rahat nefes alırsın. Hayırlısıyla gelsin bebeğinKizlar test sonucum geldi 28.32 cikti sizce nasil ? Bugun 12.gunum 3.gun embriyosu transfer edilmisti
Bence göğüste ufacık Ağrıda olsa kendini belli ediyor. Onun dışında çok bir belirtim olmadı. Akıntıya bakamıyoruz zaten progesteron fitilden dolayı.Kizlar pozitif olanlar belirtileriniz nelerdi
Bagcilar bana cok uzak canim ben pendik tarafindayim bugun koenzim 10 diye bi vitamin var ondan aldim yumurta kalitesini artiriyomus bu ay bi dinleneyim bakalim Allah herkesin gönlünden geçenleri versinMerkeze gitmiyorum ben Bağcılar medipolde dr Ayşe Karahasanoğlu var bi arkadaşımın doktoruydu o da aynı yollardan geçti ve transfer aşamasında doğal yollarla hamile olduğunu öğrendi :) rabbim vakti gelince verir tabi ki ama doktorun da payı olduğuna inanıyorum ben arkadaşım iki kez ameliyat oldu farklı sıkıntıları varmış gitmedik doktor bırakmadı bulamadılar çaresini vakti gelince de Allah sebep olsun diye Ayşe hocayı çıkarmış karşısına. Allah razı olsun ben çok memnunum doktorumdan bi abla gibi benim için, transfer günü ben ağlarken gelip yaşlarımı sildi geçecek üzülme sen zoru atlattın gerisi gelecek inşallah dedi inanın doktorunuzun bu kadar ilgili olması o kadar müthiş ki. Ben inanıyorum o da ben de elimizden geleni yapıp Allah’a bıraktık, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Tesekkürler evet bende anlamadim oldu bittiye getirdiler fazlada bilgim yoktu bi daha yaptiririsam bastan herseyi konusucam hatta embriyo yapistirma diye bi yontem varmis onu sorcam sizin merkeziniz nerdeÖncelikle çok üzüldüm durumunuza. Benim yaşım 38 ve şu an embriyolar yarın 5. Güne gidiyor ve eğer bir sorun çıkmazsa transfer edilecek. Yani yaştan dolayı en azından 3. Gün transfer yapılsaydı. Kaldı ki embriyolara 1.3. Ve 5. Gün müdahale ediliyor yani 2. gün işlem yapışmadığı söylendi bize. Bundan sonraki denemenizde her şey yolunda olur umarım. Çok çok zor da olsa Kendinizi daha fazla yıpratmamaya çalışın lütfen.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim insallah25 Ocak canım
Vqlla bana doktor 25 inde gel dedı kese için 1500 lerde olöası yeterlıymısAcaba kese ve kalp atışına 2000 değerden sonra mi gidiliyor bilginiz var mı
Antep’teyim benTesekkürler evet bende anlamadim oldu bittiye getirdiler fazlada bilgim yoktu bi daha yaptiririsam bastan herseyi konusucam hatta embriyo yapistirma diye bi yontem varmis onu sorcam sizin merkeziniz nerde
Günaydın inşallah kalınlaşmıştırGünaydın arkadaşlar. Kontrole geldim hastaneye. Bakalım rahim zarı kalınlaştı mı? Çok heyecanlıyım
Teşekkür ederimGünaydın inşallah kalınlaşmıştır
Gönlüne göre olsun inşallah canım❤Günaydın arkadaşlar. Kontrole geldim hastaneye. Bakalım rahim zarı kalınlaştı mı? Çok heyecanlıyım
Bana da öyleydi daha küçüktü bant ve ilacı fazlalastırdı 13 cm olmuştu iyi düşün iyi olsunKalınlaşmamış 5.6 mm bant verdi ilacı artırdı. Bakalım nolcak. Bu ay olmaz sanırım.çarşamba kontrol
İnşallah doktorun verdikleri işe yarayacak. İyi düşün iyi olsunKalınlaşmamış 5.6 mm bant verdi ilacı artırdı. Bakalım nolcak. Bu ay olmaz sanırım.çarşamba kontrol
nar da kalınlaştırıyomuş tam mevsimi bence ye faydası olurKalınlaşmamış 5.6 mm bant verdi ilacı artırdı. Bakalım nolcak. Bu ay olmaz sanırım.çarşamba kontrol
Yaaa. Hadi inşallah o zamanBana da öyleydi daha küçüktü bant ve ilacı fazlalastırdı 13 cm olmuştu iyi düşün iyi olsun
İnşallah. Biraz canım sıkıldı doğrusu.İnşallah doktorun verdikleri işe yarayacak. İyi düşün iyi olsun
Narın çok faydası olmadı bana denedim onu ama. Spor yapmak iyi gelmişti öncekinde biraz harekete başlıycam bakalımnar da kalınlaştırıyomuş tam mevsimi bence ye faydası olur
Canim benim 2 gunde 5 ten 9a cikmisti nasil oldu bilmiyorum ama olduKalınlaşmamış 5.6 mm bant verdi ilacı artırdı. Bakalım nolcak. Bu ay olmaz sanırım.çarşamba kontrol
Bu arada sabah aksam nar suyu icmistim burada okuyup onun faydasi olabilirCanim benim 2 gunde 5 ten 9a cikmisti nasil oldu bilmiyorum ama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?