- 13 Kasım 2020
- 64
- 55
- 3
- 33
Aynen bana da doktorum demişti transfer gününe kadar her gün 1 bardak nar suyu sık iç taze taze demişti rahim için çok faydalı bi meyve narnar da kalınlaştırıyomuş tam mevsimi bence ye faydası olur
bende burda okumuştum faydalı diye suyunu sıkmadımda normal yedim c vitamini yönündende zengin bi meyveAynen bana da doktorum demişti transfer gününe kadar her gün 1 bardak nar suyu sık iç taze taze demişti rahim için çok faydalı bi meyve nar
Merhaba.. senin kaçıncı günün bugunBu arada sabah aksam nar suyu icmistim burada okuyup onun faydasi olabilir
Hadi ya.Canim benim 2 gunde 5 ten 9a cikmisti nasil oldu bilmiyorum ama oldu
Merhaba canim 7.gunum bugunMerhaba.. senin kaçıncı günün bugun
Climara forte bant çok daha hızlı katilastiriyo. Insaallah ise yarayacakHadi ya.sevindim benimde olabilir o zaman. Gidip şu bandı alayım.
Aynen canim ne demek ama elde ugrasmak zor oluyor. Migrosta organik bi marka vardi hatirlamiulyorum da ben ondan 10 tane falan aldim 1 sabah 1 aksam ictim bi de hafif tempoda yuruyua yaparak ordaki kan akisini hizlandirabilirsen kalinlasmayi hizlandirir canimNarda alayım suyunu sıkıp içeyim bişey kaybetmemsağ olun canlarım.
Ya hiç ağrım filan var mı..Merhaba canim 7.gunum bugun
Valla canim oyle belirgin bir agrim bir tek 4. Gun oldu regl agrisi gibi 1 gun boyunca devam etti baska da olmadi. Ama hep orda gaz sıkısmasi gibi dolgunluk hissediyorumYa hiç ağrım filan var mı..
Valla canim oyle belirgin bir agrim bir tek 4. Gun oldu regl agrisi gibi 1 gun boyunca devam etti baska da olmadi. Ama hep orda gaz sıkısmasi gibi dolgunluk
Aynen benimde gaz sunulmasından ve fiilden kaynaklı ağrım oluyo. Bu ikisini ayırt edebiliyirum. Insaallah pozitif sonuçlanır ne diyelim. Belki ağrı için daha erkendir.. bilemiyorum. Benim ilk denemede kasik ağrım olmuştu ama ne zamandı hatırlamıyorum. Test tarihinden önce mi sonra miydi hatirlayamiyorumValla canim oyle belirgin bir agrim bir tek 4. Gun oldu regl agrisi gibi 1 gun boyunca devam etti baska da olmadi. Ama hep orda gaz sıkısmasi gibi dolgunluk hissediyorum
Senim test gunune ne kadar var canim. Insallah hepimizin pozitif olur hayirlisi ileAynen benimde gaz sunulmasından ve fiilden kaynaklı ağrım oluyo. Bu ikisini ayırt edebiliyirum. Insaallah pozitif sonuçlanır ne diyelim. Belki ağrı için daha erkendir.. bilemiyorum. Benim ilk denemede kasik ağrım olmuştu ama ne zamandı hatırlamıyorum. Test tarihinden önce mi sonra miydi hatirlayamiyorum
Insaallah..Senim test gunune ne kadar var canim. Insallah hepimizin pozitif olur hayirlisi ile
Benim de 5 Ocak’tı ama hiç idrar testi yapmadım ben. Dün kan verdim yani 10. Gün sabahı oluyor 63.46 çıktı Pazartesi tekrar vermemi istedi doktor. Eğer 5. Gün embriyosu ise Çok merak ediyorsanız kan tahlilinde çıkar bence. Hangi güne tahlil verdi doktor?Kızlar 5 ocak transfer günümdü devamı gelir mi bilmiyorum ama bi silik çizgi çıktı.
Pruluton, estoferm, coraspin ve Progestan kullanıyorum. Hiboru ve govitamax i bilmiyorum kullanmadım hiç.Günaydın arkadaşlar, yarın sabah erkenden test yaptırıcam yine artışı gözlemlemek için inşallah yükselmiştir. Bende bir bel ağrısı var çözemiyorum ama ilaçlardan mı anlamadım. Bu arada pruluton, lutinus, coraspin, hibor, govitamax , estroferm kullanıyorum. Pruluton ve hibor zararlı olabilir mi ileriye dönük acaba? Sizde aynılarını mı kullanıyorsunuz
Benim iki tane 3.gün embryosu kan testi günüm pazartesi.Benim de 5 Ocak’tı ama hiç idrar testi yapmadım ben. Dün kan verdim yani 10. Gün sabahı oluyor 63.46 çıktı Pazartesi tekrar vermemi istedi doktor. Eğer 5. Gün embriyosu ise Çok merak ediyorsanız kan tahlilinde çıkar bence. Hangi güne tahlil verdi doktor?
Pazartesiyi bekleyemedim bi kaç tane idrar testi yaptım bu sabah 11.gün bugün. Kan testi normal gunu pazara geldiği için pazartesi verdiler sanırım.Benim de 5 Ocak’tı ama hiç idrar testi yapmadım ben. Dün kan verdim yani 10. Gün sabahı oluyor 63.46 çıktı Pazartesi tekrar vermemi istedi doktor. Eğer 5. Gün embriyosu ise Çok merak ediyorsanız kan tahlilinde çıkar bence. Hangi güne tahlil verdi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?