2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Sonucu pozitif olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşh. Darısıda bizlere olsun
Ben sizlere bişey sormak istiyorum?
Taze embriyo mu daha iyi dondurulmuş embriyo mu?
Bakıyorum genelde dondurulmuş emriolarla transfer olanların sonuçları pozitif oluyor.
Sizce hangisi daha iyi.
Bu arada bende tedaviye yeni başladım bugün iğnelerin 5.günündeyim.p.tesi kontrolüm var.

Benım doktorum dondurulmuş transferlerin başarı oranının daha yüksek olduğunu söyledi çünkü rahim kalan ara sürede dinlenmiş oluyor diye tıbben de pozitif sonuçların dondurulmuşlarda daha yüksek olduğunu araştırırken görmüştüm ama söyle bi durum var Allah bizim içimizde yaşamayı bebege nasip etmişse taze yada dondurulmuş 3. Ve5. Gün hiç farketmiyor ya nice çok güzel yumurtası olup yaptırıp olmayan da var orta kalite bi yumurtayla hhamile kalanda Allah tez zman da nasip etsin aratmasın kimseye inşallah

Pazartesiyi bekleyemedim bi kaç tane idrar testi yaptım bu sabah 11.gün bugün. Kan testi normal gunu pazara geldiği için pazartesi verdiler sanırım.
Evet öyle benim de yarın normalde ama sokağa çıkma yasağı var diye Pazartesi olsun dediler. Sanırım yarın dayanamayıp yürüye yürüye markete diyip hastanenin yolunu tutabilirim

İnşallah teşekkür ederim bence hiç orayı düşünme emin ol ki senin için hangisi en iyisi ise ona karar verilecektir. Bazı embriyolar 5. Güne gitmeden durduğu için embriyolar ziyan oluyor. Ben transfer olmayacağımı dondurulma ihtimali olduğunu duyduğumda çok ağlamıştım mesela bir an evvel olsun istiyordum çünkü. Yumurta toplandıktan itibaren ben her gün Meryem suresi ve Yasin suresinin belli ayetlerini okudum çocuk için öneriliyordu şuan hala okuyorum. Tavsiye ederim eğer isterseniz

Evet öyle benim de yarın normalde ama sokağa çıkma yasağı var diye Pazartesi olsun dediler. Sanırım yarın dayanamayıp yürüye yürüye markete diyip hastanenin yolunu tutabilirim
Sen baya dayanıp idrar testi bile yapmadın benim gibi erken davranıp kanda vermedinpazartesiyi sen beklemezsen kimse beklemez sana diyim

Bakalım p. Tesi günü doktor ne diyecek. Duaları yazarsanız be de okurum. Allah razı olsun

Kızlar bu crinone jel bugün topak şeklinde koyu kahve siyaha yakin renkte geri döndü bugün. Biraz korktum ama inşallah bir şey olmaz

Bakalım p. Tesi günü doktor ne diyecek. Duaları yazarsanız be de okurum. Allah razı olsun
Güzel şeyler söyler inşallah.

Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini okuyun her gün. Ayrıca İbrahim (as) duası Saffat suresi 100. ayeti de ekleyin mutlaka. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.

Fatmanur bugun test yapcaktın sen yaptırdınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…