2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Evet öyle benim de yarın normalde ama sokağa çıkma yasağı var diye Pazartesi olsun dediler. Sanırım yarın dayanamayıp yürüye yürüye markete diyip hastanenin yolunu tutabilirim
Benim öyle oldu bugün estrofem ilacının yazılı olduğu kağıdı cebime attım yuruye yürüye eczane aradım şans nöbetçi eczane uzakmış bi baktım bi otobüs geçiyor attim kendimi içine eczaneden test aldım evdekiler bozuksa diye estrofemde yokmuş yürüye yürüye ikinci bir eczane buldum orada da yok sipariş ettim şimdi onu almaya gitmem gerek ama yağmur başladı artık mecbur taksiye binerim hava buz gibi eşim yok bende araba kullanmıyorum zor oldu biraz.normalde evin yakınında bi yerler nöbetçi oluyordu ..

Bnm de geçen transfer öyleydi. Bu sefer toplanmış sanki yuvarlakca o yüzden korktum
Gerçi benımde bionceki transferde topak gelıyordu taş gibi busefer öyle gelmıyo ama onla alakası yoktur bence jeli kullanınca hemen kalkıp yürü 10 dk olmaz

İnş sabredersin banada pazartesi tekrar yap dedi doktor bekleyeceğim inşallahama göğüs hassasiyeti azalınca panik oluyorum.
Bekle bekle Ben de göğüs hassasiyeti henüz olmadı ama senin değerin benden daha yüksekti belki ondandır canım. Valla sabah akşam dua ediyorum hem kendime hem size. Bu sevinci gösterdi rabbim devamını nasip etsin inşallah

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Bendede giç yok bu gogus hassasıyetı

Kizlar ben de en onemli belirti gogus hassasiyetiymis benden neden yok diye korkuyordum endiseleniyordum. Sali gunu test gunum bugun 7. Gun hic belirti olmadi dogru duzgun. Sadece 4. Gun regl olacakmisim gibi agri oldu o kadar

Kizlar ben de en onemli belirti gogus hassasiyetiymis benden neden yok diye korkuyordum endiseleniyordum. Sali gunu test gunum bugun 7. Gun hic belirti olmadi dogru duzgun. Sadece 4. Gun regl olacakmisim gibi agri oldu o kadar
Benım bugun transfer sonrası 14. Günüm dün degerim 169 du adet agrıları gibi agrım var bıde arada bel sırt agrısı başka hiçbişey yok

Herkese merhaba. İnşallah hepimiz tez zamanda pozitif haberlerini alırız hayırlısı ile. Ben bugün transfer oldum ve yarım saat sonra idrara kaldırdılar beni. Sonra tekrar yatırdılar. Sizde de bu şekilde idrara kalkan oldu mu? Altıma sürgü falan vermeyince şaşırdım da

Benım bugun transfer sonrası 14. Günüm dün degerim 169 du adet agrıları gibi agrım var bıde arada bel sırt agrısı başka hiçbişey yok
Insallah degerin guzel guzel katlanir da saglikli gebeligin olur arkadasim. Darisi da bizlere olsun insallah

Bana surgu vermislerdi canim. Ama yarim saat 45 dakika yatiriyorlar normalde de zaten

Bana ilk 15dakika önemli bizim için demişlerdi ama çok dayanamıyosan sürgü veririz dediler ben belki oda sıkıntı olur diye 50dakika tuttum kendimi sonra lavaboya çıktım.ilk transferim olduğu için biraz paniktim sürgüyüde istemedim oyüzden

Merhaba arkadaşlar, benimde 9 ocakta transferim oldu 1 tane 5. Gün 1. Kalite taze embriyo ayın 19 u test günüm. Transferden sonra hemen kalktım ve hiç yatırmadılar hatta hemen tuvalete gittim. Yatmaya gerek olmadığını ordan düşmeyeceğini söylediler açıkçası bende aynı şeyi düşünüyorum ama biraz yatmayı gönül rahatlığı açısından tercih ederdim. İlaç olarak sadece prolutex kullanıyorum sabah akşam karından enjeksiyon. Belirti olarak en net olan bel ağrısı ve son iki gündür baş dönmesi var. Göğüslerim başlarda daha şişti sanki indiler biraz. Zaten hastanede çalışıyorum kendi hastanemde ki doktorum ilaçlardan olduğunu söylüyor ama aynı ilacı 15 gündür kullanıyorum zaten. Benim de hikayem böyle herkese bol şans diliyorum

Beni ilk 15 dakika hiç kımıldatmadılar. Daha sonra da 1.5 saat yastıksız bir şekilde yatırdılar

Arkadaşlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle hayırlı haberler alacağımız günler inşallah çok yakındır.
Benimde ne yazık ki 2 tane başarısız aşılama geçmişim var. Bu ay tüp bebeğe başladık. Şuan yumurta büyütme aşamasındayım. Pazartesi tekrar gideceğim doktora biraz önce hafif leke farkettim. Sebebi ne olabilir aranızda bu durumla karşılaşan var mı acaba. Dr um ilaçtan olabilir dedi ama yine de çok endişeliyim.

Her hastanenin ve doktorun biraz farklılıklar gösteriyo bence transfere gitmeden çok araştırmıştım bazıları sizin dediğiniz gibi hiç yatırmamışlar bahçecide tedavi görüyorum burası dinlendirmeden göndermiyo.tabi tutunuyosa hertürlü tutunuyodur kimisi test gününe kadar sürekli yatıyo ama negatif sonuç alıyo kader kosmet canım herşeyin hayırlısı Bende prolutex kullanıyorum sabah akşam,estrofem günde 3defa,coraspin ve decavit günde bir geceleride yatmadan önce progestan fitilim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…