- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 53
- 33
Merhaba arkadasim ayni gun transfer olmusuz sonuclarimiz da ayni gun. Bel agrisi nasil bi agri regl gibi mi benim de bel agrim var da yatmaktan gibiHer hastanenin ve doktorun biraz farklılıklar gösteriyo bence transfere gitmeden çok araştırmıştım bazıları sizin dediğiniz gibi hiç yatırmamışlar bahçecide tedavi görüyorum burası dinlendirmeden göndermiyo.tabi tutunuyosa hertürlü tutunuyodur kimisi test gününe kadar sürekli yatıyo ama negatif sonuç alıyo kader kosmet canım herşeyin hayırlısıBende prolutex kullanıyorum sabah akşam,estrofem günde 3defa,coraspin ve decavit günde bir geceleride yatmadan önce progestan fitilim var
Böyle bi sorun yaşamadım ama iğneleri kullanırken aşırı yumurtalık ağrım oluyodu,doktorunun dediği gibi ilaçlardandır canımiçini ferah tutArkadaşlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle hayırlı haberler alacağımız günler inşallah çok yakındır.
Benimde ne yazık ki 2 tane başarısız aşılama geçmişim var. Bu ay tüp bebeğe başladık. Şuan yumurta büyütme aşamasındayım. Pazartesi tekrar gideceğim doktora biraz önce hafif leke farkettim. Sebebi ne olabilir aranızda bu durumla karşılaşan var mı acaba. Dr um ilaçtan olabilir dedi ama yine de çok endişeliyim.
Insallah olumlu sonuclar aliriz pozitifleri hayirlisi ile goruruzMerhaba arkadaşlar, benimde 9 ocakta transferim oldu 1 tane 5. Gün 1. Kalite taze embriyo ayın 19 u test günüm. Transferden sonra hemen kalktım ve hiç yatırmadılar hatta hemen tuvalete gittim. Yatmaya gerek olmadığını ordan düşmeyeceğini söylediler açıkçası bende aynı şeyi düşünüyorum ama biraz yatmayı gönül rahatlığı açısından tercih ederdim. İlaç olarak sadece prolutex kullanıyorum sabah akşam karından enjeksiyon. Belirti olarak en net olan bel ağrısı ve son iki gündür baş dönmesi var. Göğüslerim başlarda daha şişti sanki indiler biraz. Zaten hastanede çalışıyorum kendi hastanemde ki doktorum ilaçlardan olduğunu söylüyor ama aynı ilacı 15 gündür kullanıyorum zaten. Benim de hikayem böyle herkese bol şans diliyorum
Bende bel ağrısı yok canım ama değişiyomuş çoğu kişide oluyo Bel ağrısı.sadece adet Olcakmışım gibi ağrım oluyo bugün transferimin 14.günü oda daha azaldı gibiMerhaba arkadasim ayni gun transfer olmusuz sonuclarimiz da ayni gun. Bel agrisi nasil bi agri regl gibi mi benim de bel agrim var da yatmaktan gibi
Valla hep kendimi dinliyorum son zamanlarda belirti yasiyorsam da ayirt edemiyorumBende bel ağrısı yok canım ama değişiyomuş çoğu kişide oluyo Bel ağrısı.sadece adet Olcakmışım gibi ağrım oluyo bugün transferimin 14.günü oda daha azaldı gibi
Canım çok güzel inşallah kat kat artmıştır değerindeBen de hiç idrar testi yapmamıştım yarın artışı görmek için tekrar kan testi yapacaktım. Neyse gittim bugün meraktan alayım dedim normal gebelik testi, idrarı damlattığım gibi direk iki çizgi oldu bu kadar hızlı çalışıyor mu bu alet böyle ya. Bakalım nar suyu aldım şimdi bu iki gün içeyim diyorum. Yarın için banada dua edin inş değer artmıştır zaten yüksekti biraz korku var çünkü belim 1 haftadır sürekli ağrıyor
Saol canım. Korkum var hep belli etmiyorum ama ilk değer 1268 çıkınca 2 kat artacak mı acaba insanı şüphe uyandırıyor. Neyse yarın artık çoğu soruma cevap alacağım gibi :)Canım çok güzel inşallah kat kat artmıştır değerinde
Regl olacakmış gibi bazen kasıklarımda da oluyor ah diyorum geldi ama yok bişeyMerhaba arkadasim ayni gun transfer olmusuz sonuclarimiz da ayni gun. Bel agrisi nasil bi agri regl gibi mi benim de bel agrim var da yatmaktan gibi
Yok bugün değil benim yarın gece acilden yaptıracağımFatmanur bugun test yapcaktın sen yaptırdınmı ?
Canım benim aralıksız 1 haftadır sürekli şiddetli şekilde leğen kemiğim belimdeki ağrıyor. Korkma bence normal gibi çok ilaç kullanıyoruzMerhaba arkadasim ayni gun transfer olmusuz sonuclarimiz da ayni gun. Bel agrisi nasil bi agri regl gibi mi benim de bel agrim var da yatmaktan gibi
Valla canim haklisiniz ama son 3 gun zor geciyormus valla. Insan daha cok belirti bisey ariyor ama saka gibi yok hic bi belirtiCanım benim aralıksız 1 haftadır sürekli şiddetli şekilde leğen kemiğim belimdeki ağrıyor. Korkma bence normal gibi çok ilaç kullanıyoruz
Insallah canim benim yazariz burdan hayirlisi ileRegl olacakmış gibi bazen kasıklarımda da oluyor ah diyorum geldi ama yok bişeyen çok yoran baş dönmesi 2 gündür. Aynı gün testimiz inş olumlu ve hayırlı olur
Ben idrara kalktım yarım saat sonra bir sorun olmadı. O yüzden endişemetmeyinHerkese merhaba. İnşallah hepimiz tez zamanda pozitif haberlerini alırız hayırlısı ile. Ben bugün transfer oldum ve yarım saat sonra idrara kaldırdılar beni. Sonra tekrar yatırdılar. Sizde de bu şekilde idrara kalkan oldu mu? Altıma sürgü falan vermeyince şaşırdım da
Hee tamamYok bugün değil benim yarın gece acilden yaptıracağım
Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah öyledir canım. Artık güzel şeyler duymak istiyorum. Hayırlısıyla kavuşuruz inşallahBöyle bi sorun yaşamadım ama iğneleri kullanırken aşırı yumurtalık ağrım oluyodu,doktorunun dediği gibi ilaçlardandır canımiçini ferah tut
Hiç korkma aynısını yaşadım. İçerde biriken o.Kızlar bu crinone jel bugün topak şeklinde koyu kahve siyaha yakin renkte geri döndü bugün. Biraz korktum ama inşallah bir şey olmaz
Ah senin pozitif olsa o kadar mutlu olucam ki.. çünkü benimde hic belirtim yok.. Belim bile agrimiyo düşün. Bana umut olmanı diliyorumValla canim haklisiniz ama son 3 gun zor geciyormus valla. Insan daha cok belirti bisey ariyor ama saka gibi yok hic bi belirti
Ayy inşallah canım. Lekeye dönmesin deHiç korkma aynısını yaşadım. İçerde biriken o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?