2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba arkadasim ayni gun transfer olmusuz sonuclarimiz da ayni gun. Bel agrisi nasil bi agri regl gibi mi benim de bel agrim var da yatmaktan gibi

Böyle bi sorun yaşamadım ama iğneleri kullanırken aşırı yumurtalık ağrım oluyodu,doktorunun dediği gibi ilaçlardandır canımiçini ferah tut

Insallah olumlu sonuclar aliriz pozitifleri hayirlisi ile goruruz

Merhaba arkadasim ayni gun transfer olmusuz sonuclarimiz da ayni gun. Bel agrisi nasil bi agri regl gibi mi benim de bel agrim var da yatmaktan gibi
Bende bel ağrısı yok canım ama değişiyomuş çoğu kişide oluyo Bel ağrısı.sadece adet Olcakmışım gibi ağrım oluyo bugün transferimin 14.günü oda daha azaldı gibi

Ben de hiç idrar testi yapmamıştım yarın artışı görmek için tekrar kan testi yapacaktım. Neyse gittim bugün meraktan alayım dedim normal gebelik testi, idrarı damlattığım gibi direk iki çizgi oldu bu kadar hızlı çalışıyor mu bu alet böyle ya. Bakalım nar suyu aldım şimdi bu iki gün içeyim diyorum. Yarın için banada dua edin inş değer artmıştır zaten yüksekti biraz korku var çünkü belim 1 haftadır sürekli ağrıyor

Canım çok güzel inşallah kat kat artmıştır değerinde

Regl olacakmış gibi bazen kasıklarımda da oluyor ah diyorum geldi ama yok bişey en çok yoran baş dönmesi 2 gündür. Aynı gün testimiz inş olumlu ve hayırlı olur

Canım benim aralıksız 1 haftadır sürekli şiddetli şekilde leğen kemiğim belimdeki ağrıyor. Korkma bence normal gibi çok ilaç kullanıyoruz

Canım benim aralıksız 1 haftadır sürekli şiddetli şekilde leğen kemiğim belimdeki ağrıyor. Korkma bence normal gibi çok ilaç kullanıyoruz
Valla canim haklisiniz ama son 3 gun zor geciyormus valla. Insan daha cok belirti bisey ariyor ama saka gibi yok hic bi belirti

Ben idrara kalktım yarım saat sonra bir sorun olmadı. O yüzden endişemetmeyin

Merhaba arkadaşlar yazışmalarda yer alan bir kaç şeyle ilgili yazmak istedim. Ben transfer zamanı embrio yapıştırması kullandım. Bunu embriyoloğunuza ile konuşabilirsiniz. Bir de yatma konusunda ilk gün dinlenmeniz güzel olur bununla birlikte diğer günler ( okuduğum ve izlediğim dr videolarında ) vüvutta bir kan akışı olmasının oksijenin daha sağlıklı gitmesi için hafif dışarda yürüyüşü kesinlikle öneriyorlar. Bir şey itme çekme ağır kaldırma yani beli ve karın kasını zorlayacak hateketlerden kaçınmak gerekiyor. Hafif yürüyüşlerin özellikle temiz havada sürece olumlu katkısı olduğunu söylüyorlar. Ben öyle yaptım hala yürüyorum yağmurda karda bile ( tabi ki yavaş ve sakin ) .

Böyle bi sorun yaşamadım ama iğneleri kullanırken aşırı yumurtalık ağrım oluyodu,doktorunun dediği gibi ilaçlardandır canımiçini ferah tut
Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah öyledir canım. Artık güzel şeyler duymak istiyorum. Hayırlısıyla kavuşuruz inşallah

Valla canim haklisiniz ama son 3 gun zor geciyormus valla. Insan daha cok belirti bisey ariyor ama saka gibi yok hic bi belirti
Ah senin pozitif olsa o kadar mutlu olucam ki.. çünkü benimde hic belirtim yok.. Belim bile agrimiyo düşün. Bana umut olmanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…