2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Gittim 5 kilo nar aldım. Şansıma sulu çıktı. Biraz küçüklerde. Baya limon sıkacağında sıktım. 2 taneden 1 bardak çıktı. İçtim onu. Kaç tane ve ne zaman içmeliyim bilemedim. Aç mı tok mu? 1 mi 2 mi? Ne dersiniz?

Ah senin pozitif olsa o kadar mutlu olucam ki.. çünkü benimde hic belirtim yok.. Belim bile agrimiyo düşün. Bana umut olmanı diliyorum
Ayy canim benim insallah insallah insallah agzin bal yesin ilk sana yazacagim pozitif olursa insallah hepimizin pozitif olsun. Bi de bugun ilk defa banyo yaptim orada bi dolgunluk hissi vardi banyodan sonra o da gitti anlamadim

Canim valla ac karnina icme bence cunku mide agrisi yapiyor aksam meyve saatinde sabah kahvaltidan sonra falan icebilirsin

Dönmüyor. Bendede de kahverengi noktalar olan baya fındıktan büyük koyu sarı bazı yerleri beyaz dı. Lekeye dönmedi. Düşünce bi rahatlama oldu hatta tabi geçmiş zamandı. Şu an değil.
İnşallah canım. Bu topikteki en pozitif insan sensin bence Herkese yardımcı oluyorsun canım. İnşallah gönlüne göre hayırlısıyla olur dileğin

Amin canım benim inşallah inşallahPazartesi güzel haberler veririz umarım

Benimde transferimi beş dakikada yaptı anında ayağa kaldırıp tuvalete yolladılar. Şaşırdım ama kanlanma olmasını önlemek amaçlı dediler. Her yer çok farklı

İnşallah canım. Bu topikteki en pozitif insan sensin bence Herkese yardımcı oluyorsun canım. İnşallah gönlüne göre hayırlısıyla olur dileğin
Baya tecrübem var çok istiyorum herkes anne olsun. Sağlıkla bebeğini kucağına alsın. Yokluğunun ne demek olduğunu, neler hissettiğimizi çok iyi biliyorum. İnşallah sağlıkla huzurla

Maşallah devamı gelir inşallah

Ayy canim benim insallah insallah insallah agzin bal yesin ilk sana yazacagim pozitif olursa insallah hepimizin pozitif olsun. Bi de bugun ilk defa banyo yaptim orada bi dolgunluk hissi vardi banyodan sonra o da gitti anlamadim
Insaallah canim. Senin ilk denemem mi

Ne güzel. Maşaallah bizde bunları yaşarız umarım.. seni bulmuşken azıcık darlamaya geldim. Allah aşkına doğruyu söyle kaşığın agriyo mu

Benim ikinci deneme. Ilk deneme boş gebelikle sonuçlandı. O zaman kaşık agrisi hissetmiştim. Ama ne zamandı tam hatırlamıyorum. Testten sonra bile olabilir, bilemiyorum
Ben bugun yogun bi sekilde kendimde belirti aradim kendimi dinliyorum goguslerime bakiyorum afedersin ama bugun baktikca hic sifir belirti bence ondan oluyor cok yokluyoz kendimizi akisina birakmiyoruz. Hem burda kac tane arkadas yazdi hic belirtileri olmamis ama pozitif olmuslar

Merhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?

Eklentiler

• CB0418B4-F319-45DF-BD4C-573A8165C432.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 49
Benim ikinci deneme. Ilk deneme boş gebelikle sonuçlandı. O zaman kaşık agrisi hissetmiştim. Ama ne zamandı tam hatırlamıyorum. Testten sonra bile olabilir, bilemiyorum
Tüp bebekte boş gebelik nasıl oluyor kaliteli sperm kaliteli yumurta kaliteli embriyo varken?

Merhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?
Hatta bugün 5. Günün ilk günü saymıyoruz diye biliyorum. Olumludur heralde eğer çatlatma iğnesi vurulmadıysan

merhaba kızlar benim 5. günde dondurulan embriyo transferim 5 Ocakta yapıldı pazartesi test yaptırmam gerekiyodu ama dayanamadım 8. gün kanda baktırdım 6,5 çıktı şimdi zaman geçmek bilmiyor böyle düşük olup sonradan artış olan var mı?

Ya bilmiyorum ki. Sanki tutunsa belli olur gibi geliyo bana. Bilemiyorum belki gerçekten belirti beklemelek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…