Dönmüyor. Bendede de kahverengi noktalar olan baya fındıktan büyük koyu sarı bazı yerleri beyaz dı. Lekeye dönmedi. Düşünce bi rahatlama oldu hattaAyy inşallah canım. Lekeye dönmesin de
Ayy canim benim insallah insallah insallah agzin bal yesin ilk sana yazacagim pozitif olursa insallah hepimizin pozitif olsun. Bi de bugun ilk defa banyo yaptim orada bi dolgunluk hissi vardi banyodan sonra o da gitti anlamadimAh senin pozitif olsa o kadar mutlu olucam ki.. çünkü benimde hic belirtim yok.. Belim bile agrimiyo düşün. Bana umut olmanı diliyorum
Canim valla ac karnina icme bence cunku mide agrisi yapiyor aksam meyve saatinde sabah kahvaltidan sonra falan icebilirsinGittim 5 kilo nar aldım. Şansıma sulu çıktı. Biraz küçüklerde. Baya limon sıkacağında sıktım. 2 taneden 1 bardak çıktı. İçtim onu. Kaç tane ve ne zaman içmeliyim bilemedim. Aç mı tok mu? 1 mi 2 mi? Ne dersiniz?
İnşallah canım. Bu topikteki en pozitif insan sensin benceDönmüyor. Bendede de kahverengi noktalar olan baya fındıktan büyük koyu sarı bazı yerleri beyaz dı. Lekeye dönmedi. Düşünce bi rahatlama oldu hattatabi geçmiş zamandı. Şu an değil.
Amin canım benim inşallah inşallahBekle bekleBen de göğüs hassasiyeti henüz olmadı ama senin değerin benden daha yüksekti belki ondandır canım. Valla sabah akşam dua ediyorum hem kendime hem size. Bu sevinci gösterdi rabbim devamını nasip etsin inşallah
Benimde transferimi beş dakikada yaptı anında ayağa kaldırıp tuvalete yolladılar. Şaşırdım ama kanlanma olmasını önlemek amaçlı dediler. Her yer çok farklıHer hastanenin ve doktorun biraz farklılıklar gösteriyo bence transfere gitmeden çok araştırmıştım bazıları sizin dediğiniz gibi hiç yatırmamışlar bahçecide tedavi görüyorum burası dinlendirmeden göndermiyo.tabi tutunuyosa hertürlü tutunuyodur kimisi test gününe kadar sürekli yatıyo ama negatif sonuç alıyo kader kosmet canım herşeyin hayırlısıBende prolutex kullanıyorum sabah akşam,estrofem günde 3defa,coraspin ve decavit günde bir geceleride yatmadan önce progestan fitilim var
MantıklıCanim valla ac karnina icme bence cunku mide agrisi yapiyor aksam meyve saatinde sabah kahvaltidan sonra falan icebilirsin
Baya tecrübem varİnşallah canım. Bu topikteki en pozitif insan sensin benceHerkese yardımcı oluyorsun canım. İnşallah gönlüne göre hayırlısıyla olur dileğin
Maşallah devamı gelir inşallahBen de hiç idrar testi yapmamıştım yarın artışı görmek için tekrar kan testi yapacaktım. Neyse gittim bugün meraktan alayım dedim normal gebelik testi, idrarı damlattığım gibi direk iki çizgi oldu bu kadar hızlı çalışıyor mu bu alet böyle ya. Bakalım nar suyu aldım şimdi bu iki gün içeyim diyorum. Yarın için banada dua edin inş değer artmıştır zaten yüksekti biraz korku var çünkü belim 1 haftadır sürekli ağrıyor
Insaallah canim. Senin ilk denemem miAyy canim benim insallah insallah insallah agzin bal yesin ilk sana yazacagim pozitif olursa insallah hepimizin pozitif olsun. Bi de bugun ilk defa banyo yaptim orada bi dolgunluk hissi vardi banyodan sonra o da gitti anlamadim
Ne güzel. Maşaallah bizde bunları yaşarız umarım.. seni bulmuşken azıcık darlamaya geldim.Ben de hiç idrar testi yapmamıştım yarın artışı görmek için tekrar kan testi yapacaktım. Neyse gittim bugün meraktan alayım dedim normal gebelik testi, idrarı damlattığım gibi direk iki çizgi oldu bu kadar hızlı çalışıyor mu bu alet böyle ya. Bakalım nar suyu aldım şimdi bu iki gün içeyim diyorum. Yarın için banada dua edin inş değer artmıştır zaten yüksekti biraz korku var çünkü belim 1 haftadır sürekli ağrıyor
Evet canim ilk deneme seninInsaallah canim. Senin ilk denemem mi
Benim ikinci deneme. Ilk deneme boş gebelikle sonuçlandı. O zaman kaşık agrisi hissetmiştim. Ama ne zamandı tam hatırlamıyorum. Testten sonra bile olabilir, bilemiyorumEvet canim ilk deneme senin
Ben bugun yogun bi sekilde kendimde belirti aradim kendimi dinliyorum goguslerime bakiyorum afedersinBenim ikinci deneme. Ilk deneme boş gebelikle sonuçlandı. O zaman kaşık agrisi hissetmiştim. Ama ne zamandı tam hatırlamıyorum. Testten sonra bile olabilir, bilemiyorum
Tüp bebekte boş gebelik nasıl oluyor kaliteli sperm kaliteli yumurta kaliteli embriyo varken?Benim ikinci deneme. Ilk deneme boş gebelikle sonuçlandı. O zaman kaşık agrisi hissetmiştim. Ama ne zamandı tam hatırlamıyorum. Testten sonra bile olabilir, bilemiyorum
Hatta bugün 5. Günün ilk günü saymıyoruz diye biliyorum. Olumludur heralde eğer çatlatma iğnesi vurulmadıysanMerhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?
Ya bilmiyorum ki. Sanki tutunsa belli olur gibi geliyo bana. Bilemiyorum belki gerçekten belirti beklemelek lazımBen bugun yogun bi sekilde kendimde belirti aradim kendimi dinliyorum goguslerime bakiyorum afedersinama bugun baktikca hic sifir belirti bence ondan oluyor cok yokluyoz kendimizi akisina birakmiyoruz. Hem burda kac tane arkadas yazdi hic belirtileri olmamis ama pozitif olmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?