2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?
Taze transfer degilse ve catlatma ignesinin etkisi gecti ise pozitif canim hayirli olsun cok sevindim

Ben 🖐 8. Gun 8.47 10. Gun 68 12. Gun 169

Ben yapmadım direk bekleme odasına aldılar 1 saat yattım orda uzerimi falan giyinip hastaneden çıkarken girdim ta vc

Arkadaşlar daha önce 1 dış gebelik sonrasinda 2 kez aşılama, 1 kez de tup bebek denedik tutmadı. 20 yumurta toplandı 11 i döllendi 5.güne 1 tane kaldı donduruldu 1 ay sonra transfer edildi tutmadı. Bu ay tekrar tedaviye başladık 15 yumurta toplandı 5.güne 4 tane kaldı bugün ikisi transfer edildi. 2 tane donduruldu. Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bana da dua edin olur mu?

Canım beni 15 dakka tuttu sonra idrara kalktım öyle yarım saat 1 saat de yatmadım hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…