Hayırlı olsun insaallahMerhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?
Bazi kadinlar normal yolla gebe olanlar tee ne zaman farkediyor hic belirti olmuyor.Ya bilmiyorum ki. Sanki tutunsa belli olur gibi geliyo bana. Bilemiyorum belki gerçekten belirti beklemelek lazım
Taze transfer degilse ve catlatma ignesinin etkisi gecti ise pozitif canim hayirli olsun cok sevindimMerhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?
Normal gebelikte nasıl oluyosa tup bebekte de oluyo. Embriyo kaliteli görünüyo, ancak genetik olarak nasıl olduğunu bilinmiyo ki.Tüp bebekte boş gebelik nasıl oluyor kaliteli sperm kaliteli yumurta kaliteli embriyo varken?
Aynen ya. Birde bu durum varBazi kadinlar normal yolla gebe olanlar tee ne zaman farkediyor hic belirti olmuyor.
Aynen, senin ne zaman test gunun canimAynen ya. Birde bu durum var
Ben 🖐merhaba kızlar benim 5. günde dondurulan embriyo transferim 5 Ocakta yapıldı pazartesi test yaptırmam gerekiyodu ama dayanamadım 8. gün kanda baktırdım 6,5 çıktı şimdi zaman geçmek bilmiyor böyle düşük olup sonradan artış olan var mı?
Bir daha test istedimi canım doktorun. İnş böyle kat kat devam edecek hepBen 🖐8. Gun 8.47 10. Gun 68 12. Gun 169
Ay hadi inşallah darısı başımaBen 🖐8. Gun 8.47 10. Gun 68 12. Gun 169
22 ocak. Senin salı günü sanirimAynen, senin ne zaman test gunun
Anladım teşekkür ederimNormal gebelikte nasıl oluyosa tup bebekte de oluyo. Embriyo kaliteli görünüyo, ancak genetik olarak nasıl olduğunu bilinmiyo ki.
Ben yapmadım direk bekleme odasına aldılar 1 saat yattım orda uzerimi falan giyinip hastaneden çıkarken girdim ta vcHerkese merhaba. İnşallah hepimiz tez zamanda pozitif haberlerini alırız hayırlısı ile. Ben bugün transfer oldum ve yarım saat sonra idrara kaldırdılar beni. Sonra tekrar yatırdılar. Sizde de bu şekilde idrara kalkan oldu mu? Altıma sürgü falan vermeyince şaşırdım da
Evet yarın yaptırıcamBir daha test istedimi canım doktorun. İnş böyle kat kat devam edecek hep
Canım beni 15 dakka tuttu sonra idrara kalktım öyle yarım saat 1 saat de yatmadım hastanedeHerkese merhaba. İnşallah hepimiz tez zamanda pozitif haberlerini alırız hayırlısı ile. Ben bugün transfer oldum ve yarım saat sonra idrara kaldırdılar beni. Sonra tekrar yatırdılar. Sizde de bu şekilde idrara kalkan oldu mu? Altıma sürgü falan vermeyince şaşırdım da
Çok sevindim canım. Bir daha yapmadın dimi artık test gününde yaparsın bizi merakta bırakma duam senle
Denemek lazım5. Günüm bitti bugün benim yaa eşim sordu az önce test günü ne zamandı diye yarın yapsam kanda çıkar mı acaba
Senin de 10. Gün değil mi canım? Kaç çıktı değerin? Var mı herhangi bir ağrı?Yaptım test 300’keri gördük
12. Güne girdim değerim 10. Günde 305’tiSenin de 10. Gün değil mi canım? Kaç çıktı değerin? Var mı herhangi bir ağrı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?