- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Maşallah bizlerde görelim o güzel değerleri inşallah devamı gelir minigimizin kesesini kalbini ve dünyaya gelisini de duyarızKasıkta ağrılar oluyor
12. Güne girdim değerim 10. Günde 305’ti
iz inşaAllah tüm olmayanlarla birlikte bu hasret bitsinMaşallah bizlerde görelim o güzel değerleri inşallah devamı gelir minigimizin kesesini kalbini ve dünyaya gelisini de duyarız
Ne kadar güzel bir duygu değil mi verdiği ufacık değişiklikte hepimizde farklı İnşaAllah seninkide onun belirtisidirTransfer den beri ben geceleri yemek yemeye başladım yaaaaaama şöyle bişey var ekmek nerdeyse sıfır ve sağlıklı proteinli şeyler sebze ağırlıklı falan sonra bu saatlerde de yiyorum tekrar
Aynen vallaha inşallah öyledir hep öyle umit ediyorum ondan mıdır açlıktan mıdır bilemiyorum ona yormak daha ağır basiyoNe kadar güzel bir duygu değil mi verdiği ufacık değişiklikte hepimizde farklı İnşaAllah seninkide onun belirtisidir
Çok erken degilmi diye düşünüyorum bı yandan da daha 12 yi geçtiği için 4.gunu bugün daha transfer inNe kadar güzel bir duygu değil mi verdiği ufacık değişiklikte hepimizde farklı İnşaAllah seninkide onun belirtisidir
Hayırlı olsun inşallah canımKasıkta ağrılar oluyor
12. Güne girdim değerim 10. Günde 305’ti
Evet canim insallah hayirlisiyla bakalim22 ocak. Senin salı günü sanirim
Nar suyunu miçin içtiniz acaba.? Bu arada neyin kalınlaşmasından bahsediyosunuz arkadaşlar ben anlamadımBu arada sabah aksam nar suyu icmistim burada okuyup onun faydasi olabilir
Meraba canım seninde hayırlı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınSonucu pozitif olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşh. Darısıda bizlere olsun
Ben sizlere bişey sormak istiyorum?
Taze embriyo mu daha iyi dondurulmuş embriyo mu?
Bakıyorum genelde dondurulmuş emriolarla transfer olanların sonuçları pozitif oluyor.
Sizce hangisi daha iyi.
Bu arada bende tedaviye yeni başladım bugün iğnelerin 5.günündeyim.p.tesi kontrolüm var.
Amin canımBenım doktorum dondurulmuş transferlerin başarı oranının daha yüksek olduğunu söyledi çünkü rahim kalan ara sürede dinlenmiş oluyor diye tıbben de pozitif sonuçların dondurulmuşlarda daha yüksek olduğunu araştırırken görmüştüm ama söyle bi durum var Allah bizim içimizde yaşamayı bebege nasip etmişse taze yada dondurulmuş 3. Ve5. Gün hiç farketmiyor ya nice çok güzel yumurtası olup yaptırıp olmayan da var orta kalite bi yumurtayla hhamile kalanda Allah tez zman da nasip etsin aratmasın kimseye inşallah
Toplama işlemini yaptı üzerine adet oldum sonra tekrar diğer adeti bekledik yani toplamda 2 kere adet oldum adetten hemen sonra da çagırdı gün verdi canım bende pci da var ohss olmasın sonra dan diye 2 adet bekleyerek önlem aldı sanırım orda tanıştığım hastalarda genelde 1 adet arası koyarak ilerledikleridee varAmin canımbenimde merak ettiğim ne kadar süre beklettiniz yani transferi toplama işlerimin kaç ay sonra yaptınız ?
Transferden once rahmin belli bir kalinliga gelmesi lazimmis ondan bahsediyoruzNar suyunu miçin içtiniz acaba.? Bu arada neyin kalınlaşmasından bahsediyosunuz arkadaşlar ben anlamadımtransferden öncemi sonramı alttan muayene mi ne ki .?
Bende de aynı hemen hamilelik psikolejisi sanırım ama sürekli açlık hissi geliyor bana da çok enteresan şekilde.Transfer den beri ben geceleri yemek yemeye başladım yaaaaaama şöyle bişey var ekmek nerdeyse sıfır ve sağlıklı proteinli şeyler sebze ağırlıklı falan sonra bu saatlerde de yiyorum tekrar
Ahaha bir sabirsiz daha gorunuyor canim cizgi hayirlu olsunMerhaba kızlar dayanmayıp 8. Gün erken gebelik testi yaptım az önce çok silik bir çizgi çıktı bu Umut var demek mi ?Eki Görüntüle 2762899
Hadiii belirtilerini yaz bizeeeeAhaha bir sabirsiz daha gorunuyor canim cizgi hayirlu olsun
Evet sabredemedimHadiii belirtilerini yaz bizeeee
Teşekkürler. Sıkıntı yok o zamanCanım beni 15 dakka tuttu sonra idrara kalktım öyle yarım saat 1 saat de yatmadım hastanede
Hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız. Bana da dün 2 tane transfer yapıldı. Benim de 11 yumurta toplandı. 8 tanesi döllendi. Hepsi de 5. Güne geldi ama maalesef sadece 2 tanesi iyiymiş. Onlar da transfer edildi zaten. Diğerlerinin gelişimi geriden dendi. Bakalım bugün haber verecekler son kez. İnşallah 1-2 tanesi gelişir de dondurabiliriz. Ama en azından sağlam 2 embriyom oldu diye seviniyorumArkadaşlar daha önce 1 dış gebelik sonrasinda 2 kez aşılama, 1 kez de tup bebek denedik tutmadı. 20 yumurta toplandı 11 i döllendi 5.güne 1 tane kaldı donduruldu 1 ay sonra transfer edildi tutmadı. Bu ay tekrar tedaviye başladık 15 yumurta toplandı 5.güne 4 tane kaldı bugün ikisi transfer edildi. 2 tane donduruldu. Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bana da dua edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?