2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Transfer den beri ben geceleri yemek yemeye başladım yaaaaa ama şöyle bişey var ekmek nerdeyse sıfır ve sağlıklı proteinli şeyler sebze ağırlıklı falan sonra bu saatlerde de yiyorum tekrar

Transfer den beri ben geceleri yemek yemeye başladım yaaaaa ama şöyle bişey var ekmek nerdeyse sıfır ve sağlıklı proteinli şeyler sebze ağırlıklı falan sonra bu saatlerde de yiyorum tekrar
Ne kadar güzel bir duygu değil mi verdiği ufacık değişiklikte hepimizde farklı İnşaAllah seninkide onun belirtisidir

Ne kadar güzel bir duygu değil mi verdiği ufacık değişiklikte hepimizde farklı İnşaAllah seninkide onun belirtisidir
Aynen vallaha inşallah öyledir hep öyle umit ediyorum ondan mıdır açlıktan mıdır bilemiyorum ona yormak daha ağır basiyo eşimle annem diyo yeme gece diye banane ben 3 yiyorum belki nerden biliyorsunuz hadi ikizsek şu an diyorum devam ediyorum

Çok erken degilmi diye düşünüyorum bı yandan da daha 12 yi geçtiği için 4.gunu bugün daha transfer in

Meraba canım seninde hayırlı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bende araştırdım galiba dondurulmuş daha iyi bende öyle yapıcam. benimde iğnelerimin 5. Günü bende salı günü kontrole gidicem Sen hangi şehirde yapıyosun.?

Amin canım benimde merak ettiğim ne kadar süre beklettiniz yani transferi toplama işlerimin kaç ay sonra yaptınız ?

Amin canım benimde merak ettiğim ne kadar süre beklettiniz yani transferi toplama işlerimin kaç ay sonra yaptınız ?
Toplama işlemini yaptı üzerine adet oldum sonra tekrar diğer adeti bekledik yani toplamda 2 kere adet oldum adetten hemen sonra da çagırdı gün verdi canım bende pci da var ohss olmasın sonra dan diye 2 adet bekleyerek önlem aldı sanırım orda tanıştığım hastalarda genelde 1 adet arası koyarak ilerledikleridee var

Bende de aynı hemen hamilelik psikolejisi sanırım ama sürekli açlık hissi geliyor bana da çok enteresan şekilde.

Hadiii belirtilerini yaz bizeeee
Evet sabredemedim korkarak yaptım testi ama hiç belirtim olmadı gerçekten o yüzden ümitsizlik tavan. İlk üç gün çok hafif adet sancısı oldu o sancılar transfer öncesinde daha çoktu bende rahmin işle görmesine bağladım onu da taze transfer çünkü benim ki onun dışında ilaçların yaptığı şişkinlik başka hiç bir şey yok.

Hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız. Bana da dün 2 tane transfer yapıldı. Benim de 11 yumurta toplandı. 8 tanesi döllendi. Hepsi de 5. Güne geldi ama maalesef sadece 2 tanesi iyiymiş. Onlar da transfer edildi zaten. Diğerlerinin gelişimi geriden dendi. Bakalım bugün haber verecekler son kez. İnşallah 1-2 tanesi gelişir de dondurabiliriz. Ama en azından sağlam 2 embriyom oldu diye seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…