- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 53
- 33
Benim 6.gun dondurulmus embriyo canim3. gün embriyosu taze transferdi. sizin ki kaçıncı gün embriyosu test yaptınız mı hiç
Henuz test yapmadim canim3. gün embriyosu taze transferdi. sizin ki kaçıncı gün embriyosu test yaptınız mı hiç
Yarımsaate çıkıcak testimHeyecan devam ediyorBugün test yapacak olanların sonucunu merakla bekliyorum. Hadi güzel haberler verin inşallah. Artışlarla bi rahatlayalım. Pozitiflerle umutlanalım inşallah
Ayyy cok heycanliii hadi canim benim guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninleYarımsaate çıkıcak testim
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Hayırlı olsun canım tebrik ederim
Eşim sabredemedi markete çıkmışken kan verdirdi bana ama 81,47 çıktı bugün 12. Gün 10. Gün 63’dü bana düşük geldi artış. 48 ile 72 saatte 2 katına çıkıyormuş ama bir moralim bozuldu gibi sanki.İnş sabredersin banada pazartesi tekrar yap dedi doktor bekleyeceğim inşallahama göğüs hassasiyeti azalınca panik oluyorum.
Çok çok tebrik ederim inşallah saglikli sihatli ilerlersin
Maşallah sağ saglım gelişiyor katlanıyor ❤
EvetMaşallah sağ saglım gelişiyor katlanıyor ❤
Oh çok şükür. Çok güzel artıyor. Şimdi sıra kontrolde. Hemen gitme. Bi on gün sonra git. Kalp atışını falan duyarsın.
Evet artış az olmuş. Aynı merkezde mi yaptırdınız?Eşim sabredemedi markete çıkmışken kan verdirdi bana ama 81,47 çıktı bugün 12. Gün 10. Gün 63’dü bana düşük geldi artış. 48 ile 72 saatte 2 katına çıkıyormuş ama bir moralim bozuldu gibi sanki.
Hayır farklı yerdeEvet artış az olmuş. Aynı merkezde mi yaptırdınız?
Merkezden merkeze farkediyor diyorlar. Hemen panik yapma. Doktorunla konuş. Yüksek ihtimal 2 gün sonra tekrar test ister. Şu an net bişey yok. Umarım güzel güzel katlanır.Hayır farklı yerde
Bugün Pazar diye yazmadım çekiniyorum ondan ama yarın konuşacağım bakalım bazen 72 saat sonra artış da olabiliyormuş. Umarım öyle olur, sağol canım duan içinMerkezden merkeze farkediyor diyorlar. Hemen panik yapma. Doktorunla konuş. Yüksek ihtimal 2 gün sonra tekrar test ister. Şu an net bişey yok. Umarım güzel güzel katlanır.inşallah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?