- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 53
- 33
Ayy canim bana umut oldu seninle aynu durumdayim. 8. Gunum 3 veya 4. Gun adet sancisina benzer sancilarim disinda hicbir belirtim yok henuz test de yaptirmiyorlar bana seni pozitif gorunce ve belirti yok deyince icim rahatladiEvet sabredemedimkorkarak yaptım testi ama hiç belirtim olmadı gerçekten o yüzden ümitsizlik tavan. İlk üç gün çok hafif adet sancısı oldu o sancılar transfer öncesinde daha çoktu bende rahmin işle görmesine bağladım onu da taze transfer çünkü benim ki onun dışında ilaçların yaptığı şişkinlik başka hiç bir şey yok.
Canim bu arada transferinin kacinci gunuEvet sabredemedimkorkarak yaptım testi ama hiç belirtim olmadı gerçekten o yüzden ümitsizlik tavan. İlk üç gün çok hafif adet sancısı oldu o sancılar transfer öncesinde daha çoktu bende rahmin işle görmesine bağladım onu da taze transfer çünkü benim ki onun dışında ilaçların yaptığı şişkinlik başka hiç bir şey yok.
Hayırlı olsun Insaallah. Kat kat artsın değerinMerhaba kızlar dayanmayıp 8. Gün erken gebelik testi yaptım az önce çok silik bir çizgi çıktı bu Umut var demek mi ?Eki Görüntüle 2762899
Aldığımız hormonlar ve tutunmaya çalışması bile etkiler diye düşünüyorum ben 3-4. Günlerde tiksinmeye başlamıştmÇok erken degilmi diye düşünüyorum bı yandan da daha 12 yi geçtiği için 4.gunu bugün daha transfer in
Merhaba kızlar dayanmayıp 8. Gün erken gebelik testi yaptım az önce çok silik bir çizgi çıktı bu Umut var demek mi ?Eki Görüntüle 2762899
Gözünüz aydınEvet sabredemedimkorkarak yaptım testi ama hiç belirtim olmadı gerçekten o yüzden ümitsizlik tavan. İlk üç gün çok hafif adet sancısı oldu o sancılar transfer öncesinde daha çoktu bende rahmin işle görmesine bağladım onu da taze transfer çünkü benim ki onun dışında ilaçların yaptığı şişkinlik başka hiç bir şey yok.
Insallah canim ayni gun transfer olmusuuzBugün 8. Günü transferin 9 ocakta oldu test tarihim 21 Ocak çok erken yaptım inşallah doğrudur umarım sen de bende hepimiz pozitifi görürüz
Anladım cnm teşekkür ederimToplama işlemini yaptı üzerine adet oldum sonra tekrar diğer adeti bekledik yani toplamda 2 kere adet oldum adetten hemen sonra da çagırdı gün verdi canım bende pci da var ohss olmasın sonra dan diye 2 adet bekleyerek önlem aldı sanırım orda tanıştığım hastalarda genelde 1 adet arası koyarak ilerledikleridee var
Kasık 6. Günden 10. Güne kadar ağrıdı canım şuan 14. Gündeyim bel ağrısı dışında bişeyim yokNe güzel. Maşaallah bizde bunları yaşarız umarım.. seni bulmuşken azıcık darlamaya geldim.Allah aşkına doğruyu söyle kaşığın agriyo mu
Insan bi yerim agrisada hayra yorsam diye bekliyo gerçektenKasık 6. Günden 10. Güne kadar ağrıdı canım şuan 14. Gündeyim bel ağrısı dışında bişeyim yok
Canim valla ben 8. Gundeyim bende de bisey yok. Seni cok iyi anliyorum insallah dedigin gibi oluruz biz de hic belirti olmadan pozitif oluruz. Sanki benim.bugun goguslerimde dolgunluk var gibi ama diyorum ki yok ayni psikolojik olarak belirti aradigim icin oyle oluyorInsan bi yerim agrisada hayra yorsam diye bekliyo gerçektenbenim bugün 6. Günüm ve hala bi değişiklik yok.. Insaallah ben belirtisiz hamile olanlardan olurum.
Dert etme canım inşallah herkes pozitif olur. Bana bugün dua edin akşam kan vericem en geç 9 da öğrenmiş olurum :) inşallah güzel artmıştır değerim. İnancımı tam tutuyorum bence artacak ama bakalım :)Insan bi yerim agrisada hayra yorsam diye bekliyo gerçektenbenim bugün 6. Günüm ve hala bi değişiklik yok.. Insaallah ben belirtisiz hamile olanlardan olurum.
Bisey hissediyorsan o da iyiCanim valla ben 8. Gundeyim bende de bisey yok. Seni cok iyi anliyorum insallah dedigin gibi oluruz biz de hic belirti olmadan pozitif oluruz. Sanki benim.bugun goguslerimde dolgunluk var gibi ama diyorum ki yok ayni psikolojik olarak belirti aradigim icin oyle oluyor
Senin degerinin artacagina o kadar eminim ki..Dert etme canım inşallah herkes pozitif olur. Bana bugün dua edin akşam kan vericem en geç 9 da öğrenmiş olurum :) inşallah güzel artmıştır değerim. İnancımı tam tutuyorum bence artacak ama bakalım :)
Annemlere diyorum ki keske oncesinden test alsaydim eve sizden gizli yapardim catlicam meraktanBisey hissediyorsan o da iyikendimi o kadar dinliyorum. Hiçbir seyim yok
Canim dualarimiz seninle hadi bakalimmm. Hic endise etme degerin com guzel artacak. Mutlaka yaz bizeDert etme canım inşallah herkes pozitif olur. Bana bugün dua edin akşam kan vericem en geç 9 da öğrenmiş olurum :) inşallah güzel artmıştır değerim. İnancımı tam tutuyorum bence artacak ama bakalım :)
teşekkür ederim :) hepimize güzel sonuçlar olsun inşallah. 3. gün taze embriyoydu benimki.Hayırlı olsun Insaallah. Kat kat artsın değerin5. Gun embriyosuydu dimi sizinde
inşallah teşekkür ederim. sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallahBence varRabbim hayırlı eylesin İnşaAllah
3. gün embriyosu taze transferdi. sizin ki kaçıncı gün embriyosu test yaptınız mı hiçInsallah canim ayni gun transfer olmusuuzkacinci gun embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?