2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ayy canim bana umut oldu seninle aynu durumdayim. 8. Gunum 3 veya 4. Gun adet sancisina benzer sancilarim disinda hicbir belirtim yok henuz test de yaptirmiyorlar bana seni pozitif gorunce ve belirti yok deyince icim rahatladi Masallah gebeligin sagliklica devam eder insallha

Canim bu arada transferinin kacinci gunu

Bugün 8. Günü transferin 9 ocakta oldu test tarihim 21 Ocak çok erken yaptım inşallah doğrudur umarım sen de bende hepimiz pozitifi görürüz

Gözünüz aydın

Anladım cnm teşekkür ederim

Ne güzel. Maşaallah bizde bunları yaşarız umarım.. seni bulmuşken azıcık darlamaya geldim. Allah aşkına doğruyu söyle kaşığın agriyo mu
Kasık 6. Günden 10. Güne kadar ağrıdı canım şuan 14. Gündeyim bel ağrısı dışında bişeyim yok

Insan bi yerim agrisada hayra yorsam diye bekliyo gerçekten benim bugün 6. Günüm ve hala bi değişiklik yok.. Insaallah ben belirtisiz hamile olanlardan olurum.
Canim valla ben 8. Gundeyim bende de bisey yok. Seni cok iyi anliyorum insallah dedigin gibi oluruz biz de hic belirti olmadan pozitif oluruz. Sanki benim.bugun goguslerimde dolgunluk var gibi ama diyorum ki yok ayni psikolojik olarak belirti aradigim icin oyle oluyor

Insan bi yerim agrisada hayra yorsam diye bekliyo gerçekten benim bugün 6. Günüm ve hala bi değişiklik yok.. Insaallah ben belirtisiz hamile olanlardan olurum.
Dert etme canım inşallah herkes pozitif olur. Bana bugün dua edin akşam kan vericem en geç 9 da öğrenmiş olurum :) inşallah güzel artmıştır değerim. İnancımı tam tutuyorum bence artacak ama bakalım :)

Bisey hissediyorsan o da iyi kendimi o kadar dinliyorum. Hiçbir seyim yok

Senin degerinin artacagina o kadar eminim ki.. Cok guzel bir baslangic yaptin. Devami gelecek.. Allahin izniyle

Canim dualarimiz seninle hadi bakalimmm. Hic endise etme degerin com guzel artacak. Mutlaka yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…