2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ne koparsak kar göözuyle bakıyorlar 1 embiiriyoya 2500 istediler biraz serrt konustuk 1750 ye düşürdüler
Benim de 4 embriyom oluştu 2500tl ödedik.medikalparka gidiyorum Ödeme yaptıktan sonra aradığımda bundan sonraki 3. Adetiniz başladığınızda arayın transfer için randevu verelim ilk ay muayene ve tahlillerinin ücretini ödeyeceksiniz sonrası ücretsiz dediler anlamadım ben bu işi sonuçta tüp bebekl tedavisinin içerisindeyim neden ücret alıyorlar anlamadım.gerçekten bu kadar sömürmek olamaz..

Kızlar şimdi biz son adet tarihini mi baz alacağız gebelik hesaplamasında yoksa tarnsfer gününü mü bilen yardımcı olabilir mi

Merhabalar kızlar benim sürekli ertelenen dondurulmuş embriyo transfer sürecine girebildik bugün kontorüm vardı rahim kalınlığı 6.08mm 14.gündeyiz transfer olanlar kaçıncı günde oldu ve kaç mm di kalınlık yardımcı olursanız çok sevinirim

Gecen ay rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmediği için iptal oldu tedavimiz doktorum kalınlaşması gec sürüyor dedi kalınlaşma için besinler varmı bildiğiniz salı günü tekrardan kontrol var

Gebelik aşısını öznur hoca mı dedi

Ben de tiroit için ilaç başladım, bir aydan fazla oldu. Transferim yapıldı dün ama içmeye devam edeceğim. Abimin eşi doğuma kadar kullandı. Doktorunuzla konuşun bence.

Gecen ay rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmediği için iptal oldu tedavimiz doktorum kalınlaşması gec sürüyor dedi kalınlaşma için besinler varmı bildiğiniz salı günü tekrardan kontrol var
Her gün nar yedim. Kızlar bir de yumurta toplama işleminden önce doktorum bana kırmızı pancar önermişti.

Benim üçüncü transferim ve hepsi farklı oldu. Rahmin durumuna göre olduğunu söyledi doktorum. Mesela ilki 21. Gün , ikinci 18. Gün , sonuncu 19. Gün.

Benim üçüncü transferim ve hepsi farklı oldu. Rahmin durumuna göre olduğunu söyledi doktorum. Mesela ilki 21. Gün , ikinci 18. Gün , sonuncu 19. Gün.
Salı günü inşallah 8 in üstünde olur kalınlık bana cuma günü transfer olur gibi geliyor ama hayırlısıyla olsun bian önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…