amin canım inşallahİnşallah en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini duyarız canım
Benim de 4 embriyom oluştu 2500tl ödedik.medikalparka gidiyorum Ödeme yaptıktan sonra aradığımda bundan sonraki 3. Adetiniz başladığınızda arayın transfer için randevu verelim ilk ay muayene ve tahlillerinin ücretini ödeyeceksiniz sonrası ücretsiz dediler anlamadım ben bu işi sonuçta tüp bebekl tedavisinin içerisindeyim neden ücret alıyorlar anlamadım.gerçekten bu kadar sömürmek olamaz..Ne koparsak kar göözuyle bakıyorlar 1 embiiriyoya 2500 istediler biraz serrt konustuk 1750 ye düşürdüler
Bende onu merak ediyorum çarşamba kese için gidicem doktora sorcam bendeKızlar şimdi biz son adet tarihini mi baz alacağız gebelik hesaplamasında yoksa tarnsfer gününü mü bilen yardımcı olabilir mi
Kaç embriyonuz donduruldu? embriyo sayısına göre fiyat artıyor denildi bize? Medikalparkta 2500 TL ye 4 tane embriyom donduruldu benim6500 ödedik biiizz aman Allahım sizinkileri görünce çok geldi
Ben sordum dr a keseye bakıp belırlencek tam olarak dedı ama son adet genel olarak dedıKızlar şimdi biz son adet tarihini mi baz alacağız gebelik hesaplamasında yoksa tarnsfer gününü mü bilen yardımcı olabilir mi
Kızlar şimdi biz son adet tarihini mi baz alacağız gebelik hesaplamasında yoksa tarnsfer gününü mü bilen yardımcı olabilir mi
merhaba, sat yani son adet tarihini baz alacaksınız. kesin bilgi☺Kızlar şimdi biz son adet tarihini mi baz alacağız gebelik hesaplamasında yoksa tarnsfer gününü mü bilen yardımcı olabilir mi
Gebelik aşısını öznur hoca mı dediHayırlı olsun, gebelik aşısı ile ilgili bir bilgi verdi mi size? Bende rahim inceliği vs yok ama 1000 lira çok yormazsa sizi yaptırın şansı artırın dedi, bu aşı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Yarın transfer var
Embiryo yapışkanını hangi doktor dedi acaba ? Hangi doktora gidiyorsunuzBenden istemediler sadece embiryo yapışkanı yapalim mi dediler %10 - 15 arttiriyomus tutunmasini
Transfer gününü baz alacaksın canım. Doktorun dediğiyle aynı çıkacaktır kesin.Kızlar şimdi biz son adet tarihini mi baz alacağız gebelik hesaplamasında yoksa tarnsfer gününü mü bilen yardımcı olabilir mi
Ben de tiroit için ilaç başladım, bir aydan fazla oldu. Transferim yapıldı dün ama içmeye devam edeceğim. Abimin eşi doğuma kadar kullandı. Doktorunuzla konuşun bence.İnşallah canım şey için dedim. HSG sonrası üç ay gebelik şansı artıyormuş ya önce tiroidi halledeyim sıkıntı varsa diye. O üç ayı tiroid ilacıyla geçmesin diye düşündüm fazla ilaç da önermiyorlar hamilelik hazırlığında. Üf kafam darmadağın bilmiyorum her şeyi aynı anda düşünmeye çalışıyorum
Her gün nar yedim. Kızlar bir de yumurta toplama işleminden önce doktorum bana kırmızı pancar önermişti.Gecen ay rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmediği için iptal oldu tedavimiz doktorum kalınlaşması gec sürüyor dedikalınlaşma için besinler varmı bildiğiniz salı günü tekrardan kontrol var
Benim üçüncü transferim ve hepsi farklı oldu. Rahmin durumuna göre olduğunu söyledi doktorum. Mesela ilki 21. Gün , ikinci 18. Gün , sonuncu 19. Gün.Merhabalar kızlar benim sürekli ertelenen dondurulmuş embriyo transfer sürecine girebildik bugün kontorüm vardı rahim kalınlığı 6.08mm 14.gündeyiz transfer olanlar kaçıncı günde oldu ve kaç mm di kalınlık yardımcı olursanız çok sevinirim
Kaçken ilaç başlattı doktor?Ben de tiroit için ilaç başladım, bir aydan fazla oldu. Transferim yapıldı dün ama içmeye devam edeceğim. Abimin eşi doğuma kadar kullandı. Doktorunuzla konuşun bence.
Narı duydum bikaç kişiden deneyecem inşallah faydası olur ya cok teşekkür ediyorumHer gün nar yedim. Kızlar bir de yumurta toplama işleminden önce doktorum bana kırmızı pancar önermişti.
Salı günü inşallah 8 in üstünde olur kalınlık bana cuma günü transfer olur gibi geliyor ama hayırlısıyla olsun bian önce inşallahBenim üçüncü transferim ve hepsi farklı oldu. Rahmin durumuna göre olduğunu söyledi doktorum. Mesela ilki 21. Gün , ikinci 18. Gün , sonuncu 19. Gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?