moralini bozma canım çünkü stres yumurtaları çok etkiliyomuşİstanbul. Burda yaşıyorum. Eşim için gittiğimiz ürolog daha önceden orada çalışıyormuş. Spermiogram için o gönderdi bizi oraya
Ya bize de doktor öyle bi konuştu ki benim ümidim daha denemeden günden güne azalıyor. Bir de defalarca deneyenleri okudukça... Benim yaş 33. Eşimin değerler ilaçla düzelecek mi bilmiyoruz. Değişiklik olmazsa sayı aşılama için yeterli değil vs. Tüp bebek deneyen bir arkadaşım hamile benim de şu an. En son daha plan aşamasındayken oraya gideceğini söylemişti. Sonra soramadım hangi doktora gittiğini çünkü psikolojik yüküm daha da ağırlaşmasın diye hiç kimseye söylemedim ben hala
merhabalar bahçeci altunuzadede nerde eurofertile yakınmı bide oranın fiyatları nasıl ne kadar tüp bebekMerhaba canım benim bir arkadaşım eurofertil altunizadede iki kere denedi ikisindede negatif sonuç aldı.ben bahçeci Altunizade prof.dr.ebru hanıma başladım ilk denemede pozitif sonucu aldık şükür.tabi bunlar kısmet öncelikle ama bahçecinin laboratuvar başarısı baya yüksek
1-2 otobüs durağı var aralarında. Yakınlar. Fiyat konusunda bilgim yok maalesef. Euro Fertil'de kaça mal oldu sizemerhabalar bahçeci altunuzadede nerde eurofertile yakınmı bide oranın fiyatları nasıl ne kadar tüp bebek
Evet çok yakın capıtol avmyi biraz geçiyosunuz tam yolun karşısındamerhabalar bahçeci altunuzadede nerde eurofertile yakınmı bide oranın fiyatları nasıl ne kadar tüp bebek
Ya biliyorum ama istemsiz oluyor. Elimde değil. Bir de benim tsh 3.77 çıktı ama hem özelde hem devlette iki kadın doğumcu gördü. İkisi de bir şey demedi. Endokrin uzmanı gördü o da bir şey demedi. Sadece prolaktin yüksekliği için ilaca başladım. Sonra okudum ki tsh yüksekliği bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş. Sonrasında da tehlikeliymiş. 2-2,5 seviyesine düşmeliymiş tüp bebek için. Doğruysa hsg'yi erteleyip önce endokrine gideceğimmoralini bozma canım çünkü stres yumurtaları çok etkiliyomuş
1-2 otobüs durağı var aralarında. Yakınlar. Fiyat konusunda bilgim yok maalesef. Euro Fertil'de kaça mal o
aralık ayında yaptırdım ben 9200 tl dediler indirimle 8000 tl + eşime sperm testi 200 tl bide ilk muayane ücreti 500 tl di ama yılbaşı zammı gelmiştir .1-2 otobüs durağı var aralarında. Yakınlar. Fiyat konusunda bilgim yok maalesef. Euro Fertil'de kaça mal oldu size
Fiyatlar yeniyılda değişmiş arkadaşım.geçen yılki fiyat ilk denemede 10.500 muayene 550ydi.bana rahim dinlendirme yapıldı 1.750 ekstra onun için verdik bide polip alındı onun içinde 5bin tl iğnler hariç tedavi ücreti bu sadece.busene doktorun muayene ücreti 750tl olmuş onu biliyorum sadece.tedavide muayene ücreti ödeyince 6ay boyunca ödemiyosunuzmerhabalar bahçeci altunuzadede nerde eurofertile yakınmı bide oranın fiyatları nasıl ne kadar tüp bebek
teşekkürler canım sizin ne kadar tuttu hastane olarakEvet çok yakın capıtol avmyi biraz geçiyosunuz tam yolun karşısında
teşekkürler canım benden önce cevap yazmışsın muaynenye bile % 50 zam gelmiş hangi iğneleri veriyo ben menapur 75 mg kullandım günlük ilk başta 225 mg dı sonra 300 çıkardı ama 1 yumurtam oldu onuda hemen 2.günü transfe ettiler ben ondan tutmadığını düşünüyorumFiyatlar yeniyılda değişmiş arkadaşım.geçen yılki fiyat ilk denemede 10.500 muayene 550ydi.bana rahim dinlendirme yapıldı 1.750 ekstra onun için verdik bide polip alındı onun içinde 5bin tl iğnler hariç tedavi ücreti bu sadece.busene doktorun muayene ücreti 750tl olmuş onu biliyorum sadece.tedavide muayene ücreti ödeyince 6ay boyunca ödemiyosunuz
Canım kafana tsh takma hiç benimde yüksekti 4.87ydihemen ilaca başladık 2ayda istenilen seviyeye geldi 2,36 düştü ama ilacı bırakmadık nasip olursa doğuma kadar düzenli devam.prolaktinimde 129du transfere kadar kendiliğinde çok az düştü transfere iki hafta kalada doktorum dostinex verdi onu kullandım yeterli oldu.söylemek istediğim ilaçla düzelebilcek şeyler üzme kendini bunun içinYa biliyorum ama istemsiz oluyor. Elimde değil. Bir de benim tsh 3.77 çıktı ama hem özelde hem devlette iki kadın doğumcu gördü. İkisi de bir şey demedi. Endokrin uzmanı gördü o da bir şey demedi. Sadece prolaktin yüksekliği için ilaca başladım. Sonra okudum ki tsh yüksekliği bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş. Sonrasında da tehlikeliymiş. 2-2,5 seviyesine düşmeliymiş tüp bebek için. Doğruysa hsg'yi erteleyip önce endokrine gideceğim
Bana ilk merionalla başladı 4kıtu yanındada gonal f 200 doz vuruluyodum bir hafta sonra merional tekrar bir kutu gonal f 150 ye düşürdü cetrotide ve gonapeptyl verdi.17yumurta toplandı benden canım yumurta toplama işleminde ohss farketti iki gün daha cetrotıde devam ettim düzeldi hemen.5.güne kadar 5yımurtam gelebişdi 4’ünü dondurduk 2ocakta bitanesini transfer ettik tuttu şükür diğer üçünüde her ihtimale karşı saklanması için dondurdukteşekkürler canım benden önce cevap yazmışsın muaynenye bile % 50 zam gelmiş hangi iğneleri veriyo ben menapur 75 mg kullandım günlük ilk başta 225 mg dı sonra 300 çıkardı ama 1 yumurtam oldu onuda hemen 2.günü transfe ettiler ben ondan tutmadığını düşünüyorum
Eurofertilin karşısında başak eczanesi var canım ilaç fiyatlarında yardımcı oluyo bide başak eczanesinin arka sokağında şenay eczaneside var oda fiyatda indirim yapıyo biraz iğneleri alırken o iki eczaneye bakabilirsinEvet çok yakın capıtol avmyi biraz geçiyosunuz tam yolun karşısında
İnşallah canım şey için dedim. HSG sonrası üç ay gebelik şansı artıyormuş ya önce tiroidi halledeyim sıkıntı varsa diye. O üç ayı tiroid ilacıyla geçmesin diye düşündüm fazla ilaç da önermiyorlar hamilelik hazırlığında. Üf kafam darmadağın bilmiyorum her şeyi aynı anda düşünmeye çalışıyorumCanım kafana tsh takma hiç benimde yüksekti 4.87ydihemen ilaca başladık 2ayda istenilen seviyeye geldi 2,36 düştü ama ilacı bırakmadık nasip olursa doğuma kadar düzenli devam.prolaktinimde 129du transfere kadar kendiliğinde çok az düştü transfere iki hafta kalada doktorum dostinex verdi onu kullandım yeterli oldu.söylemek istediğim ilaçla düzelebilcek şeyler üzme kendini bunun için
evet bizde başak eczanesinden aldık bütün ilaçlarımı yardımcı oldular sağolsunlar yine yaptırırsam ordan alırımEurofertilin karşısında başak eczanesi var canım ilaç fiyatlarında yardımcı oluyo bide başak eczanesinin arka sokağında şenay eczaneside var oda fiyatda indirim yapıyo biraz iğneleri alırken o iki eczaneye bakabilirsin
maşallah canım senin baya yumurtan olmuş bende 2 ocakta olmuştum transfer aynı olucakmışız tutsaydıBana ilk merionalla başladı 4kıtu yanındada gonal f 200 doz vuruluyodum bir hafta sonra merional tekrar bir kutu gonal f 150 ye düşürdü cetrotide ve gonapeptyl verdi.17yumurta toplandı benden canım yumurta toplama işleminde ohss farketti iki gün daha cetrotıde devam ettim düzeldi hemen.5.güne kadar 5yımurtam gelebişdi 4’ünü dondurduk 2ocakta bitanesini transfer ettik tuttu şükür diğer üçünüde her ihtimale karşı saklanması için dondurduk
Canım ben bu konuyu doktoruma özel olarak sormuştum.normalde her adette kadınlarda bir yumurta oluşuyo ama tüp bebekte bizim 2.gün başladığımız merional gonal f ve benzeri hormon iğneleri yumurtaları uyarım çoğalmasını sağlıyo.benden 17yumurta toplandı yani normal şartlarda bir kadının 17yumurtasının okması imkansız iğneler hem çoğaltıyo hem kalitesini artıyo biraz vücuda görede değişiyo canım ümitsiz düşünme hiçArkadaşlar bir şey merak ediyorum, tüp bebekte hani adetin 2. Günü başlayan iğneler varya, onlar yumurtayı geliştiriyor peki çoğaltiyor mu ona kafam takıldı, çünkü benim fsh yüksek olduğu için 1-2 yumurta ancak görünecek , yani cogaltici etkisi var mı yoksa adetin 2. Günü kaç yumurta gorunduyse sayı o şekil de mi kalacak, cevap lütfen
İnşallah en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini duyarız canımmaşallah canım senin baya yumurtan olmuş bende 2 ocakta olmuştum transfer aynı olucakmışız tutsaydı
Çok sağol, biraz umutlandirdin beni ,önümüzdeki cuma adet günüm, tedaviye baslayacağız inş.Canım ben bu konuyu doktoruma özel olarak sormuştum.normalde her adette kadınlarda bir yumurta oluşuyo ama tüp bebekte bizim 2.gün başladığımız merional gonal f ve benzeri hormon iğneleri yumurtaları uyarım çoğalmasını sağlıyo.benden 17yumurta toplandı yani normal şartlarda bir kadının 17yumurtasının okması imkansız iğneler hem çoğaltıyo hem kalitesini artıyo biraz vücuda görede değişiyo canım ümitsiz düşünme hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?