2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum, tüp bebekte hani adetin 2. Günü başlayan iğneler varya, onlar yumurtayı geliştiriyor peki çoğaltiyor mu ona kafam takıldı, çünkü benim fsh yüksek olduğu için 1-2 yumurta ancak görünecek , yani cogaltici etkisi var mı yoksa adetin 2. Günü kaç yumurta gorunduyse sayı o şekil de mi kalacak, cevap lütfen

Yumurta çoğaltmaz olan yumurtaları geliştirip büyütür canım

Selam arkadaşlar . Rahim zarım biraz daha kalınlaşmış bi sorun çıkmazsa perşembe günü transfer gerçekleşecek. Korkularımdan dolayı hevesimi kaybetmiş hissediyorum. inşallah hayırlısıyla tutunur da çiçekler açarız herkesin Allah yardımcısı olsun.

Günaydın ,canım inşallah perşembe günü transferin olur hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz

Pazartesi günü yumurta toplama işlemim olcak taze transfer dediğine göre önümüzdeki hafta içi bi gün transfer yapılır diye düşünüyorum. Tabii kaliteli embriyo oluşursa inşallah olur
hadi hayırlı olsun canım

O ay kaç yumurtan görünüyorsa onu geliştiriyor. Hatta bazen o ay fazla görmeyince doktorlar bir sonraki aya erteliyor.

merhabalar, alev hanım doktorum sendemi oraya gidiyosun belki deneyebilirim bi ay sonra
Henüz hiçbir yöntem denemedik ama morfoloji düşüklüğü nedeniyle bize ürolog doğal yoldan olsa da düşükle sonuçlanabilir, aşılama ya da tüp bebek deneyebilirsiniz dedi. Spermiogram için Euro Fertil'e yönlendirdi bizi. Şimdilik eşim ilaç tedavisi görüyor. 1,5 ay sonra tekrar yapılacak spermiogram. Sonrasında deneyin derlerse orası var aklımda ama hiç araştırmadım. Nasıl bir yer, güvenilir mi, gidenler memnun mu onu öğrenmeye çalışıyorum

nerdeki eurofertille görüştün canım bursa mi istanbul mu

benim olmadı ama görümcem orda yaptırmıştı 7 sene önce ikizleri var benim yaştan dolayı yumurtam 1 tane oldu oda tutmadı kısmet

nerdeki eurofertille görüştün canım bursa mi istanbul mu
İstanbul. Burda yaşıyorum. Eşim için gittiğimiz ürolog daha önceden orada çalışıyormuş. Spermiogram için o gönderdi bizi oraya
benim olmadı ama görümcem orda yaptırmıştı 7 sene önce ikizleri var benim yaştan dolayı yumurtam 1 tane oldu oda tutmadı kısmet
Ya bize de doktor öyle bi konuştu ki benim ümidim daha denemeden günden güne azalıyor. Bir de defalarca deneyenleri okudukça... Benim yaş 33. Eşimin değerler ilaçla düzelecek mi bilmiyoruz. Değişiklik olmazsa sayı aşılama için yeterli değil vs. Tüp bebek deneyen bir arkadaşım hamile benim de şu an. En son daha plan aşamasındayken oraya gideceğini söylemişti. Sonra soramadım hangi doktora gittiğini çünkü psikolojik yüküm daha da ağırlaşmasın diye hiç kimseye söylemedim ben hala

bursa eurofertilde 3 başarısız tup bebek denemen var ve hiç memnun kalmadım.labaratuarlarida yetrli değildi bnce.iyice araştırıp düzgün yerlere gitmeni öneririm yoksa sonuçları çok yıpratıcı ve üzücü oluyr

Merhaba canım benim bir arkadaşım eurofertil altunizadede iki kere denedi ikisindede negatif sonuç aldı.ben bahçeci Altunizade prof.dr.ebru hanıma başladım ilk denemede pozitif sonucu aldık şükür.tabi bunlar kısmet öncelikle ama bahçecinin laboratuvar başarısı baya yüksek

Çok üzüldüm ben de bu fiziksel ve ruhsal yıpranma sürecini olabildiğince az hasarla atlatmak için araştırmaya başladım da bunun dışında gidebileceğim Bahçeci var Anadolu Yakası'nda. Kuzenim de Ebru Hanım ve Cem Bey'e gitti ama olmadı onun da. Eşine doğru düzgün teşhis konmadan sömürdüler onları. Sonradan öğrenmişler ki eşinde varikosel varmış. Ameliyat oldu. Şimdi yeniden deneyecekler. Hem bu beni Bahçeci'den uzaklaştıran hem de birkaç yıl önce haberlerini takip ettiğim skandalları

son denememi acibademde yaptım ve şükür mutlu sonucu aldım bikaç gun önce.dilerim sizde en kısa zamanda mutlu haberler alırsınız.bn doktor doktr gezdim yılmış bıkmıştım.pisman oldum çok eurofertilde tedavi olduguma ve doktorun ilgili olması cok önemli sizi anlayıp dinleyip araştırıp tup bebek yapılması gerekiyr.malesf çoğu yer hemen tup bebek yapıp geçiyr olmazsa da kocaman bir kısmet olmadı napalım diyorlar hiç acımadan

Tabii canım onların gözünde direkt müşterisin. Ben bunlara umut taciri diyorum. Hepsi aynı. Aralarında kötünün iyisi var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…