2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Salı günü inşallah 8 in üstünde olur kalınlık bana cuma günü transfer olur gibi geliyor ama hayırlısıyla olsun bian önce inşallah
İnşallah hayırlısıyla transfer olur Sonra da pozitif sonuçlar, kalp atışları...

Selam. Bende de aynı sıkıntı var. Kalınlık 6.08 mi 6.8 mi acaba? Hangi ilaçları kullanıyorsun? Benim 10. Günde 5.7 olunca bant verdi 4 gün sonra 6.7 mm ye çıktı kalınlık. Dün ölçüm yapıldı en son 17. Gündü 7.3 olduğunu söyledi. Ben bantla birlikte herhün nar sıkıp içtim. Perşembe transfer olacak. İnşallah hayırlısıyla tutunur ve sağlıkla kucağımıza alırız

Yumurta toplamadan 1 ay bir hafta sonra transfer oldum

merhaba, sat yani son adet tarihini baz alacaksınız. kesin bilgi☺
Dondurulmuş embriyo transferi olduysa adete kimse bakmıyor yani ben dün doktora gittim keseye göre söyledi. İki buçuk aydan fazla adet görmemiştim çünkü

Embiryo yapıştırıcısı varmis soyleyin isterseniz tutunmayi %20 arttiriyomus bir de avakado yiyin

Günaydın kızlar :) salı günü keseleri görmüştüm, dün dayanamadım içleri dolu mu diye baktırmaya gittim. Şükürler olsun ikizlerim fasulyeye benziyorlardı haftaya cuma kalp atışlarını duymak için gidicem. Allahım inşallah ikiside birbirine sıkı sıkı tutunur, birlikte el ele vererek gelirler Allah herkese nasip etsin bu duyguyu

Gözünaydın canım çok çok sevindim rabbim sağlıkla devamını getirsin. Kaç haftalıktın gördün canım.

Amin insallah ben de pazartedi gidecm kan değerine bakılırsa ikiz görünüyor insallah öyledir.

Selamlar kalınlık dün 6.08 mm di, estrofem günde 4 tane, oksapar, coraspin, bant kullanıyorum benimde bidaha ki kontrolüm salı çarşamba günü 17.günüm oluyor eşime söyledim şimdi gidip alacak narları günde kaç tane tükettin canım Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah

Kızlar ben keseyı gordum dayanamadım gıttım bugun normalde pazartesı gel demıstı dr
Merhaba,

ben de 4 Ocakda transfer oldum ama 16.gun beta degerım 310 (çarşamba)bu pzt çağıdılar ama tam 2 katı ilerlemiyor,%80 artış oluyor. Sizin beta değeriniz kaçtı kese göründüğünde?

Yumurta toplamadan 1 ay bir hafta sonra transfer oldum
Cok sikinti yapmayın stres hormonlarida etkiliyo.bende cok stres yapmistim prolaktin hormonum yuksek cikti transfer 1 ay ertelenmisti.ama. sukurler olsunki benim etkisiz prolaktinmis.

Bende de aynı durum oldu iki kez. Doktor ile de görüştüm,kanama yoksa sıkıntı yoktur,ama gene de takip edelim dedi. Bu gaz sancısı bile olabiliyormuş,vücut tamamen değişiyor malum. Zaten pazartesiye birşey kalmadı:) Ben de pzt gideceğim çok heyecanlıyım

Cok sikinti yapmayın stres hormonlarida etkiliyo.bende cok stres yapmistim prolaktin hormonum yuksek cikti transfer 1 ay ertelenmisti.ama. sukurler olsunki benim etkisiz prolaktinmis.
Yok canım stres falanne zaman yapıldığını sormuştunuz ya dondurulmuşta 1ay bekletiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…