Sınırın altında ama tüp bebek için belirli bir seviye var, dedi ve başlattı. Tam olarak değeri hatırlamıyorum.Kaçken ilaç başlattı doktor?
İnşallah hayırlısıyla transfer olurSalı günü inşallah 8 in üstünde olur kalınlık bana cuma günü transfer olur gibi geliyor ama hayırlısıyla olsun bian önce inşallah
Anladım. Benimki de sınırın altında da ben de okuduklarımda hep böyle gördüğüm için sordum. Çok teşekkürlerSınırın altında ama tüp bebek için belirli bir seviye var, dedi ve başlattı. Tam olarak değeri hatırlamıyorum.
Prof. Dr. Bülent Traş Maslak Acıbadem izleyin youtunede bir sürü videosu var ve instegramina da bakinEmbiryo yapışkanını hangi doktor dedi acaba ? Hangi doktora gidiyorsunuz
Merhaba adetin 1. Gununden sayarsan ben 21. Gunde trasfer oldum 16 ocakta rahim kalinligim 9 mm di.sanirim 7 ile 12 ml arasinda degisiyor.
Selam. Bende de aynı sıkıntı var. Kalınlık 6.08 mi 6.8 mi acaba? Hangi ilaçları kullanıyorsun? Benim 10. Günde 5.7 olunca bant verdi 4 gün sonra 6.7 mm ye çıktı kalınlık. Dün ölçüm yapıldı en son 17. Gündü 7.3 olduğunu söyledi. Ben bantla birlikte herhün nar sıkıp içtim. Perşembe transfer olacak. İnşallah hayırlısıyla tutunur ve sağlıkla kucağımıza alırızMerhabalar kızlar benim sürekli ertelenen dondurulmuş embriyo transfer sürecine girebildik bugün kontorüm vardı rahim kalınlığı 6.08mm 14.gündeyiz transfer olanlar kaçıncı günde oldu ve kaç mm di kalınlık yardımcı olursanız çok sevinirim
Siz sonucu aldınız mı?Merhaba adetin 1. Gununden sayarsan ben 21. Gunde trasfer oldum 16 ocakta rahim kalinligim 9 mm di.sanirim 7 ile 12 ml arasinda degisiyor.
Yumurta toplamadan 1 ay bir hafta sonra transfer oldumMerhabalar kızlar benim sürekli ertelenen dondurulmuş embriyo transfer sürecine girebildik bugün kontorüm vardı rahim kalınlığı 6.08mm 14.gündeyiz transfer olanlar kaçıncı günde oldu ve kaç mm di kalınlık yardımcı olursanız çok sevinirim
Dondurulmuş embriyo transferi olduysa adete kimse bakmıyor yani ben dün doktora gittim keseye göre söyledi. İki buçuk aydan fazla adet görmemiştim çünkümerhaba, sat yani son adet tarihini baz alacaksınız. kesin bilgi☺
Embiryo yapıştırıcısı varmis soyleyin isterseniz tutunmayi %20 arttiriyomus bir de avakado yiyinSelam. Bende de aynı sıkıntı var. Kalınlık 6.08 mi 6.8 mi acaba? Hangi ilaçları kullanıyorsun? Benim 10. Günde 5.7 olunca bant verdi 4 gün sonra 6.7 mm ye çıktı kalınlık. Dün ölçüm yapıldı en son 17. Gündü 7.3 olduğunu söyledi. Ben bantla birlikte herhün nar sıkıp içtim. Perşembe transfer olacak. İnşallah hayırlısıyla tutunur ve sağlıkla kucağımıza alırız
Gözünaydın canım çok çok sevindim rabbim sağlıkla devamını getirsin. Kaç haftalıktın gördün canım.Günaydın kızlar :) salı günü keseleri görmüştüm, dün dayanamadım içleri dolu mu diye baktırmaya gittim. Şükürler olsun ikizlerim fasulyeye benziyorlardıhaftaya cuma kalp atışlarını duymak için gidicem. Allahım inşallah ikiside birbirine sıkı sıkı tutunur, birlikte el ele vererek gelirler Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Amin insallah ben de pazartedi gidecm kan değerine bakılırsa ikiz görünüyor insallah öyledir.Günaydın kızlar :) salı günü keseleri görmüştüm, dün dayanamadım içleri dolu mu diye baktırmaya gittim. Şükürler olsun ikizlerim fasulyeye benziyorlardıhaftaya cuma kalp atışlarını duymak için gidicem. Allahım inşallah ikiside birbirine sıkı sıkı tutunur, birlikte el ele vererek gelirler Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Selamlar kalınlık dün 6.08 mm di, estrofem günde 4 tane, oksapar, coraspin, bant kullanıyorum benimde bidaha ki kontrolüm salı çarşamba günü 17.günüm oluyor eşime söyledim şimdi gidip alacak narları günde kaç tane tükettin canımSelam. Bende de aynı sıkıntı var. Kalınlık 6.08 mi 6.8 mi acaba? Hangi ilaçları kullanıyorsun? Benim 10. Günde 5.7 olunca bant verdi 4 gün sonra 6.7 mm ye çıktı kalınlık. Dün ölçüm yapıldı en son 17. Gündü 7.3 olduğunu söyledi. Ben bantla birlikte herhün nar sıkıp içtim. Perşembe transfer olacak. İnşallah hayırlısıyla tutunur ve sağlıkla kucağımıza alırız
Merhaba,Kızlar ben keseyı gordumdayanamadım gıttım bugun normalde pazartesı gel demıstı dr
Cok sikinti yapmayın stres hormonlarida etkiliyo.bende cok stres yapmistim prolaktin hormonum yuksek cikti transfer 1 ay ertelenmisti.ama. sukurler olsunki benim etkisiz prolaktinmis.Yumurta toplamadan 1 ay bir hafta sonra transfer oldum
Bende de aynı durum oldu iki kez. Doktor ile de görüştüm,kanama yoksa sıkıntı yoktur,ama gene de takip edelim dedi. Bu gaz sancısı bile olabiliyormuş,vücut tamamen değişiyor malum. Zaten pazartesiye birşey kalmadı:) Ben de pzt gideceğim çok heyecanlıyımGünaydın kızlar...Bende pazartesi kese görmeye gideceğim ama dün akşamdan beri adet sancısı gibi sancım var...Sabaha kadar uyumadım sürekli kan geldi mi diye kontrol ettim..Hemsiremi aradım normal dedi ama insan rahat edemiyor yinede
Yok canım stres falanCok sikinti yapmayın stres hormonlarida etkiliyo.bende cok stres yapmistim prolaktin hormonum yuksek cikti transfer 1 ay ertelenmisti.ama. sukurler olsunki benim etkisiz prolaktinmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?