- 15 Mart 2019
- 60
- 157
- 43
- 39
Rabbim buradaki herkese önce pozitifi görmeyi , sonra kese ve kalp atışıyla beraber sağlıklı bir şekilde bebislerine kavuşmayı hayırlısıyla nasip etsinAmin canım duam senle. Sonucu gördüğünde inşallah havalara uçacaksın
Bende de göğüs hassasiyeti devam ediyor bazen midem bulanır gibi oluyor özellikle sabah aç karnına sonra geçiyor bende çarşamba gideceğim inşallah güzel haberlerle döneriz ❤❤Benim adet ağrısı gibi olan ağrılarım geçti göğüs hassasiyetim artmaya başladı iştahım açık şu sıralar bukadar.bu hafta içi kese için çağırmıştı ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.sende durumlar nasıl
Yok canım kese için gün sayiyordum.yarin gidince son durum.ne öğrenecem. Hayırlısı olsun inşallah.Şimdi duruumun ne canım? Kese gördün mü? Bn kese de goremeden kanama olmuştu
Çok üzüldüm canımBnm de canım öyle oldu. Pıhtı şeklinde 3 parça geldi. Ardından hcg değerim düştü maalesef... Bn de anlamıyorum neden bir anda oluyo bu kırmızı akıntı?
Evet iğne ilaç bı sürü şey kullandım. Kanamam durdu ama işe yaramadıÇok üzüldüm canımtam.oluyormus gbi oluyor sonra olmuyor iki kat yıkılıyor insan.Sana durdurmak.icin bı ilaç falan verdimi peki.
Ben Çarşamba transfer oldum. Göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var hatta bugün kaşık ağrım fazlaydı. Ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Devamlı gözlerim gidiyor, uyumak istiyorum. Akşamları 10 olmadan uyuyorum. Ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama kısmet daha belirti için erken diye düşünüyorumKızlar nasılsınız bbelirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız
Bende hiçbir şey yok valla meme ağrısı tamamen geçti. Mide bulantısı gram yok. Sen de var mıKızlar nasılsınız bbelirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız
Benim de transferden sonra meme hassasiyeti başlamıştı hadi inş güzel şeyler bunlarBen Çarşamba transfer oldum. Göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var hatta bugün kaşık ağrım fazlaydı. Ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Devamlı gözlerim gidiyor, uyumak istiyorum. Akşamları 10 olmadan uyuyorum. Ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama kısmet daha belirti için erken diye düşünüyorum
İnşallah bakalım normalde test günüm cumartesi ama ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah çıkarBenim de transferden sonra meme hassasiyeti başlamıştı hadi inş güzel şeyler bunlar
İnsan merak ediyor yaİnşallah bakalım normalde test günüm cumartesi ama ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah çıkar
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤Ben Çarşamba transfer oldum. Göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var hatta bugün kaşık ağrım fazlaydı. Ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Devamlı gözlerim gidiyor, uyumak istiyorum. Akşamları 10 olmadan uyuyorum. Ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama kısmet daha belirti için erken diye düşünüyorum
Hafif mide bulantısı onun haricinde kaşık ağrısı kalmadı gibi bişey bakalım şu kalp atışı kese işi bi aradan çıksa rahatlayacağım resmenBende hiçbir şey yok valla meme ağrısı tamamen geçti. Mide bulantısı gram yok. Sen de var mı
Evet ya her şey beta hcg ile bitmiyormuşHafif mide bulantısı onun haricinde kaşık ağrısı kalmadı gibi bişey bakalım şu kalp atışı kese işi bi aradan çıksa rahatlayacağım resmen
Çok saol canımm teşekkür ederim demin 2 tane sıkıp içtim uyumadan da 1 tane içim ozmnGünde 3 tanesinin suyunu sıkıp içtim
Aynen canımEvet ya her şey beta hcg ile bitmiyormuşinşallah hayırlı haberler alırız
İnşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Valla ben düşünmemeye çalışıyorum hatta diğer pazartesi gidip kan vereyim diyorum ama eşim çok istiyorİnsan merak ediyor yaben 5. Gün vermiştim görmüştüm sabırsızımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?