2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bende de göğüs hassasiyeti devam ediyor bazen midem bulanır gibi oluyor özellikle sabah aç karnına sonra geçiyor bende çarşamba gideceğim inşallah güzel haberlerle döneriz ❤❤

Bnm de canım öyle oldu. Pıhtı şeklinde 3 parça geldi. Ardından hcg değerim düştü maalesef... Bn de anlamıyorum neden bir anda oluyo bu kırmızı akıntı?
Çok üzüldüm canım tam.oluyormus gbi oluyor sonra olmuyor iki kat yıkılıyor insan.Sana durdurmak.icin bı ilaç falan verdimi peki.

Kızlar nasılsınız bbelirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız
Ben Çarşamba transfer oldum. Göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var hatta bugün kaşık ağrım fazlaydı. Ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Devamlı gözlerim gidiyor, uyumak istiyorum. Akşamları 10 olmadan uyuyorum. Ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama kısmet daha belirti için erken diye düşünüyorum

Benim de transferden sonra meme hassasiyeti başlamıştı hadi inş güzel şeyler bunlar

Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ❤

Bende hiçbir şey yok valla meme ağrısı tamamen geçti. Mide bulantısı gram yok. Sen de var mı
Hafif mide bulantısı onun haricinde kaşık ağrısı kalmadı gibi bişey bakalım şu kalp atışı kese işi bi aradan çıksa rahatlayacağım resmen

Merhabalar herkese benim transferim 9 ocakta yapildi cok sukur sonuc pozitif ama benim aklima takilan su oldu transfer onceyi de sayiyorlarmis sanirim yani bu durumda 4 haftalik mi gebe oluyorum

Merhaba iyi akşamlar. Benim perşembe günü 5.gün embriyo 4aa 2 tane tranafer yapıldı. Transferden sonra kasık ağrılar sırt ve bel ağrılarım oldu. Ara ara kasılmalarda hissettim. Bunlar normalmi acaba. Göbekten kan sulandırıcı, progestan iğne kalçadan ve alttan lutinus kullanıyorum bunlardan kaynaklımı bilmiyorum korkuyormda ya tutmadıysa diye.

Bende transferden önceki progesteron ve e2 değerlerini merak ettim kaç olması gerektiğiyle ilgili bilgide bulamadım. Sırf merak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…