2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bu ağrılar çok normal canım pozitif sonucu aldığında bile kasık ağrıları devam edebiliyo.güzel sonuçlarını duyalım inşallah bol bol dinlen

Gecen ay rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmediği için iptal oldu tedavimiz doktorum kalınlaşması gec sürüyor dedi kalınlaşma için besinler varmı bildiğiniz salı günü tekrardan kontrol var
merhaba, rahim kalınlaşmasına nar ve nar suyunu tavsiye ediyolar

Herkese merhaba benim bu cumartesi test günüm ama malum sokağa çıkma yasağı var. Cuma günü ilk testini versem pazartesi ikinci testini versem olur mu acaba? Yani 9. Gün ve 12. Gün oluyor

Merhabalar herkese benim transferim 9 ocakta yapildi cok sukur sonuc pozitif ama benim aklima takilan su oldu transfer onceyi de sayiyorlarmis sanirim yani bu durumda 4 haftalik mi gebe oluyorum
5+3 senin canım çünkü aramızda 3 gün var

gözünaydın canım güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah

geçmiş olsun canım

Herkese merhaba benim bu cumartesi test günüm ama malum sokağa çıkma yasağı var. Cuma günü ilk testini versem pazartesi ikinci testini versem olur mu acaba? Yani 9. Gün ve 12. Gün oluyor
olur tabi herkes erkenden veriyo varsa çıkıyo zaten

Güzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki... Maalesef negatif. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…