Bu ağrılar çok normal canım pozitif sonucu aldığında bile kasık ağrıları devam edebiliyo.güzel sonuçlarını duyalım inşallah bol bol dinlenMerhaba iyi akşamlar. Benim perşembe günü 5.gün embriyo 4aa 2 tane tranafer yapıldı. Transferden sonra kasık ağrılar sırt ve bel ağrılarım oldu. Ara ara kasılmalarda hissettim. Bunlar normalmi acaba. Göbekten kan sulandırıcı, progestan iğne kalçadan ve alttan lutinus kullanıyorum bunlardan kaynaklımı bilmiyorum korkuyormda ya tutmadıysa diye.
Yaa çook teşekkür ederim Amiiin bu yoldaa olan tüm anne adaylarımız hep pozitif sonuçç görelim inşAllaaahBu ağrılar çok normal canım pozitif sonucu aldığında bile kasık ağrıları devam edebiliyo.güzel sonuçlarını duyalım inşallah bol bol dinlen
merhaba, rahim kalınlaşmasına nar ve nar suyunu tavsiye ediyolarGecen ay rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmediği için iptal oldu tedavimiz doktorum kalınlaşması gec sürüyor dedikalınlaşma için besinler varmı bildiğiniz salı günü tekrardan kontrol var
5+3 senin canım çünkü aramızda 3 gün varMerhabalar herkese benim transferim 9 ocakta yapildi cok sukur sonuc pozitif ama benim aklima takilan su oldu transfer onceyi de sayiyorlarmis sanirim yani bu durumda 4 haftalik mi gebe oluyorum
gözünaydın canım güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin AllahGünaydın kızlar :) salı günü keseleri görmüştüm, dün dayanamadım içleri dolu mu diye baktırmaya gittim. Şükürler olsun ikizlerim fasulyeye benziyorlardıhaftaya cuma kalp atışlarını duymak için gidicem. Allahım inşallah ikiside birbirine sıkı sıkı tutunur, birlikte el ele vererek gelirler Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
geçmiş olsun canımGecmi solsun canım benimd ekanamam oldu. Doktor duphaston kullan dedi günde üç defa onu da kullanıyorum. Bildiğin parça gbi bişey düştü az da sıvı şeklinde kan geldi. Sonra kesildi. Bilmiyorum son durum ne bebegim benimle mi . Korkuyorum ama.sakin kalmaya çalışıyorum.yarin doktora gidecem
olur tabi herkes erkenden veriyo varsa çıkıyo zatenHerkese merhaba benim bu cumartesi test günüm ama malum sokağa çıkma yasağı var. Cuma günü ilk testini versem pazartesi ikinci testini versem olur mu acaba? Yani 9. Gün ve 12. Gün oluyor
Teşekkürlerolur tabi herkes erkenden veriyo varsa çıkıyo zaten
Olur tabikiHerkese merhaba benim bu cumartesi test günüm ama malum sokağa çıkma yasağı var. Cuma günü ilk testini versem pazartesi ikinci testini versem olur mu acaba? Yani 9. Gün ve 12. Gün oluyor
Güzel haberler bekliyoruz. Hadi bakalımAn itibariyle 10.günüm kanımı verdim saat 13.30 'da çıkacakmış. Üç buçuk saat var ama sanki üç buçuk yıl gibi. Rabbim hakkımızda hayırlı sonuç almayı nasip etsin.
Transferden onceyi5+3 senin canım çünkü aramızda 3 gün var
Ben 15 gun koyuluyor diye biliyorum ama son adet tarihini baz aliyorlar. Cok sevindim cnm senin icinde. Ins Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Herkese nasip olsun ins bu duygu.5+3 senin canım çünkü aramızda 3 gün var
Moralini bozma lutfen bu sefer olmadi belki diger sefere olacaktir vardir bunda da bi hayir boyle dusun.Güzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki... Maalesef negatif. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki
Cok uzuldum herşeyin hayirlisi vardir vakti zamani.biz isteriz ama hayirmi şermi bilemeyiz.benimde randevum 1.30 da beklemedeyim.Güzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki... Maalesef negatif. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki
Allah sabırlar versin benimde negatif 10 gün önceydi ilk tüp bebekmiydi seninGüzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki... Maalesef negatif. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki
Tesekkur ederim hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek kiMoralini bozma lutfen bu sefer olmadi belki diger sefere olacaktir vardir bunda da bi hayir boyle dusun.
Tesekkur ederim dilerim sen güzel haberler alirsinCok uzuldum herşeyin hayirlisi vardir vakti zamani.biz isteriz ama hayirmi şermi bilemeyiz.benimde randevum 1.30 da beklemedeyim.
Çok tesekkur ediyorum. Umutsuzluğa kapılmak yok.2 aşılamam vardı bu 2.tüp bebek denemem. Doğru zamanımız gelmemiş demek ki.Allah sabırlar versin benimde negatif 10 gün önceydi ilk tüp bebekmiydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?