Kizlar ikinizin de bundan sonraki denemeniz 3 mu olacak?Çok tesekkur ediyorum. Umutsuzluğa kapılmak yok.2 aşılamam vardı bu 2.tüp bebek denemem. Doğru zamanımız gelmemiş demek ki.
İnş canım şimdiki stres hiçbir şeyde yok streste olsa rabbim yaşatsın herkese.Transferden onceyi
Ben 15 gun koyuluyor diye biliyorum ama son adet tarihini baz aliyorlar. Cok sevindim cnm senin icinde. Ins Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Herkese nasip olsun ins bu duygu.
Meraba canım benim taze 3.gün embriyosu bugün 5. Günüm . Hele o ilk 3 gün neler yemedim ki asla doymuyordum ve gaz sancısı fenaydı karnım şiş ama hala açımMerhaba, benim dondurulmuş 5. Gün transferinde (2 adet) 9. Günüm. Aşırı acıkma ve gaz sıkıntım var. Sizde de olmuş muydu?
Amin cnm ins. Valla bende stres hala var.İnş canım şimdiki stres hiçbir şeyde yok streste olsa rabbim yaşatsın herkese.
Evet 3. olacak kismetseKizlar ikinizin de bundan sonraki denemeniz 3 mu olacak?
Bnm de ilk iki transfer düşükle sonuçlandı. 3. Ye başlamadan önce ekstra ne tedaviler var onu araştırıyorum. Yani ilk iki transferden farklı olmalı bence. Senin nasıl olacak??Evet 3. olacak kismetse
Allah daha güzelini verecek ki sabırla bekletiyor bu durumları o kadar anlıyorum ki ama rabbim sana meleğini en kısa zamanda verecektir canım inşallah hiç birşeye gerek bile kalmadan bile verir Allah dualarım da olacaksın imtihanlarımızın derecesi farklı işte üzülme diyemem ama bu acıyla da gitmez sen tevekkül et mucize yakında kapında olacal inşallahGüzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki... Maalesef negatif. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki
Hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım.Çok tesekkur ediyorum. Umutsuzluğa kapılmak yok.2 aşılamam vardı bu 2.tüp bebek denemem. Doğru zamanımız gelmemiş demek ki.
Su an için bir şey demedi doktor adetle tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. Benim tedavilerden önce de kendiliğinden 1 dış gebelik geçmişim varBnm de ilk iki transfer düşükle sonuçlandı. 3. Ye başlamadan önce ekstra ne tedaviler var onu araştırıyorum. Yani ilk iki transferden farklı olmalı bence. Senin nasıl olacak??
Amin inşallah. Hep hakkımda hayırlı sonuçlar almayı nasip et diye dua etmiştim. Hayırlısı buymuş demek kiHayırlısıyla en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım.
Allah kullarına 3 şekilde cevap verir. Evet der istediğini verir, hayır der daha iyisini verir, bekle der en iyisini verir diyorsun yani. Çok tesekkur ederim, hayırlısı buymuş demek ki...Allah daha güzelini verecek ki sabırla bekletiyor bu durumları o kadar anlıyorum ki ama rabbim sana meleğini en kısa zamanda verecektir canım inşallah hiç birşeye gerek bile kalmadan bile verir Allah dualarım da olacaksın imtihanlarımızın derecesi farklı işte üzülme diyemem ama bu acıyla da gitmez sen tevekkül et mucize yakında kapında olacal inşallah
Seninde rabbim gonlune gore versin Guzel haberler alirsin demistin.simdi sonuclarimi aldim 207.44 cikti bugun 9. Gun carsamba tekrar yapicam insaallah saglikli bir sekilde kucagima almakta nasip olur.iyi giderse 3 hafta sonra kalp atisi.Tesekkur ederim dilerim sen güzel haberler alirsin
Keseyı gorduk çok şükür yolk keseside oluşmuşş biadım kaldı haftaya kalpatısı
Darısı bizlerin başına inşallah tebrik ederimSeninde rabbim gonlune gore versin Guzel haberler alirsin demistin.simdi sonuclarimi aldim 207.44 cikti bugun 9. Gun carsamba tekrar yapicam insaallah saglikli bir sekilde kucagima almakta nasip olur.iyi giderse 3 hafta sonra kalp atisi.
Hadi hayırlısı ile maşallah canım ❤❤❤Keseyı gorduk çok şükür yolk keseside oluşmuşş biadım kaldı haftaya kalpatısı
Çok şükür çok sevindim. Degerlerin kat kat artar da sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Ben de şubatta dondurulmuslarla tekrar deneyecegim kısmetse. İnşallah 1 ay arkadan sizi takip ediyor olacagimSeninde rabbim gonlune gore versin Guzel haberler alirsin demistin.simdi sonuclarimi aldim 207.44 cikti bugun 9. Gun carsamba tekrar yapicam insaallah saglikli bir sekilde kucagima almakta nasip olur.iyi giderse 3 hafta sonra kalp atisi.
Hayirli olsun insaalah degeriniz yukselir pit pit kalbide duyarsinizBetam 149 çıktı Çarşamba tekrar kan vercem doktoruma gidip güzel değerin dedi inşallah devamı gelir
Bundan sonra hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip et de. İstemekte özgürsün. Sınırsız sonsuz verici gücü olan Allahım hepimize nasip etsin.Amin inşallah. Hep hakkımda hayırlı sonuçlar almayı nasip et diye dua etmiştim. Hayırlısı buymuş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?