• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Karnım ağrıyo arada bi sanki minik minik biri cimcikler gibi şeyler oluyo. Göğüslerim ateş parçası gibi yanıyo hassas. Gereksiz bi ağlama geliyo ara ara. Sebepsiz sinir hali. Kendime tahammül edemiyorum zaman zaman.Sürekli uykum var. Ah bunlar belirti mi ilaçlarım yan etkisi mi. Bide 2 yumurta kondu bana.
İyisini düşünelim, iyi olsun. 🤗 Bir de ikiz geliyormuş inşallah😍😍😍

Bu belirtilerle ilgili yabancı kaynakları da okudum, hepsinin tek dediği en doğrusu kan testi. Onun için de 2 hafta beklemek lazım. Dakika saya saya geçecek günler.😬😄

İyisini düşünelim, iyi olsun. 🤗 Bir de ikiz geliyormuş inşallah😍😍😍

Bu belirtilerle ilgili yabancı kaynakları da okudum, hepsinin tek dediği en doğrusu kan testi. Onun için de 2 hafta beklemek lazım. Dakika saya saya geçecek günler.😬😄
Ah keşke çok istiyorum ikiz😍 inşallah birbirimize güzel haberler vermek nasip olur 🙏

Bende ilk transferimi olacağım. Yalnız bir sorum olacak size. Doktorunuzla iletişiminiz nasıl? Ben mesela bugün regl oldum ve tedaviye başlamak için mesaj attım o kadar ilgisiz ve soğuk ki bağ kuramıyorum bir türlü. Kurmam da gerekiyor mu bilmiyorum. Başka bir doktora daha var orda daha cana yakın gibi değiştirsem mi diyorum ama en başından beri ona gittim nasıl olacak bilmiyorum.
Prof.doktor diye gittiğim ilk görüşmemde çok ilgili gibi gösterdi kendini ikinci gittiğimde o kadar soğuktu ki dedim tedavi sürecinde deli edecek bu doktor beni 😊hemen değiştirdim. Şimdiki tüp bebek doktoruma istediğim zaman ulaşabiliyorum istediğim soruya detaylı bir şekilde cevap veriyor. Çok ilgili biri. İnşallah tedavimin sonucuda hayırlı olur diye ümit ediyorum.

Kızlar hayırlı olsun tüp bebek tedavileriniz. İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Nasipse benimde bu ayki adetimle yumurta takibine başlayacağız dondurulmuş embriyolarım var. Doğal siklus transferi olacağım. Hepinize bol şanslar ❤

Kızlar hayırlı olsun tüp bebek tedavileriniz. İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Nasipse benimde bu ayki adetimle yumurta takibine başlayacağız dondurulmuş embriyolarım var. Doğal siklus transferi olacağım. Hepinize bol şanslar ❤
Maddi manevi o kadar yorucu bir süreçki. Allah hepimizin yardımcısı olsun.2de başarısız aşılamam var benim. Bu sefer sanki kesin olucak gibi çok yükseldik. Of ne zor işlermiş🤦🏼‍♀️

Oleey! Gün saymacada ilerdesiniz! 🙈 13 Ocak'ta mı kan vereceksiniz?

Transfer yaptıktan hemen sonra doktor gaz yapıcı soda, cola vb içeceklerden uzak dur, dedi.

Ben de gerçekten ilk gün dikkat ettim. Ama o günün devamında ve ertesi gün (dün) çok gaz oldum. Ya ıkınmayın diye milyon tane mesaj okudum, tırstım. 😅

Ben bol tereyağlı sahanda yumurta yerim her sabah. İnternette tereyağın tüp bebek tedavisi sırasında önerilmediğini okuyunca bıraktım. Bugün haşlama yedim, gazım azaldı çok şükür 🙈

Yediklerinizi de gözden geçirmenizi öneririm🙏🏼
Yok özellikle dikkat ediyorum canım ayran haricinde bazen açık çay içiyorum oda kahvaltıda onun haricinde kahve manyağı biri olarak onu bile bıraktım benim ki 6.gün embriyosu bloktakist doktor 11 ocak 'ta yap dedi yarında bi idrar testi yapma fikri var bakalım ağrı vs yok hafta sonu da geçerse kolayca az zamanımız kaldı inşallah 😍😍

Yok özellikle dikkat ediyorum canım ayran haricinde bazen açık çay içiyorum oda kahvaltıda onun haricinde kahve manyağı biri olarak onu bile bıraktım benim ki 6.gün embriyosu bloktakist doktor 11 ocak 'ta yap dedi yarında bi idrar testi yapma fikri var bakalım ağrı vs yok hafta sonu da geçerse kolayca az zamanımız kaldı inşallah 😍😍
Ooo 6. Gün süpeeer 😍😍 İnşallah güzel haberler yazarsınız bize. Hem de bize moral olur! 😇

Maddi manevi o kadar yorucu bir süreçki. Allah hepimizin yardımcısı olsun.2de başarısız aşılamam var benim. Bu sefer sanki kesin olucak gibi çok yükseldik. Of ne zor işlermiş🤦🏼‍♀️
İnşallah Allah ol der olur. Gerçekten zor bir süreç :KK43: Allah yardımcımız olsun.

2 gün raporluydum sadece. Yapcak bişey yok ya ani haraket ve ağır kaldırmıyorum rutin işimi yapıyorum oturarak. Olcağı varsa olur hem kafama takmıyorum böylece. Sağlıklı beslenme ve ilaçlarımı kullanmaya devam. En önemlisi 0 stres ve pozitifim. Hayırlısıysa olur diyorum :)

Back
X