• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yaa evet bir de merak ettiğim o konu var neden idrar sıkışık transfer yapılıyor ki 🙃
Bende çok tutamam sanırım 😃
Beni de sabah dokuz buçuk sularında arıyorlar telefonun başında çaresiz bekliyorum modundayım o saatler de 😃
Şuan siz ne aşamadasınız? İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ☺️
Çünkü yerleştiği yeri ultrasonla görmek için idrara sıkışık olmam gerekiyor

Ya kuzum belirti yaşayanlarımızda muhtemelen ilaçların yan etkisinden bisürü ilaç kullanıyoruz biyolojik silaha dönüştük nerdeyse 😅
hahahaha yeminlen aynısını dedim eşime. "Biyonik kadın de bana" dedim.

Off bu belirti bulma bataklığına düştü düşeceğim. Şu an hiç ağrım yok mesela. Takmamak için film izleyeceğim.. 😅

Ya kuzum belirti yaşayanlarımızda muhtemelen ilaçların yan etkisinden bisürü ilaç kullanıyoruz biyolojik silaha dönüştük nerdeyse 😅
Biyolojik silah güzeldi 😁😁sizde haklısnız bekliyelim Allahım ne eylerse güzel eylermiş 🙏

Ve hepinizin yazılarını okudum bekirtilerinizi dinliyorsunuz bakıyorsunuz ama ben ise eşimle sıkıntılı dönemden geçiyorum çok stresli bir zamandayım ne belirti var nede sanki işlem yaptırmış gibiyim boşlukta hissediyorum

Ve hepinizin yazılarını okudum bekirtilerinizi dinliyorsunuz bakıyorsunuz ama ben ise eşimle sıkıntılı dönemden geçiyorum çok stresli bir zamandayım ne belirti var nede sanki işlem yaptırmış gibiyim boşlukta hissediyorum
Canınız ne zaman sıkılırsa, yazın bize. Derdinize çare olamayız belki ama üzerinizdeki ağırlığı hafifletiriz. ❤

Siz daha dün yaptırmışsınız. Bi yerde 61. saatte tutunuyor gibi bi şey okudum🙈 Yani demem o ki, şu an çok erken.

Canınız ne zaman sıkılırsa, yazın bize. Derdinize çare olamayız belki ama üzerinizdeki ağırlığı hafifletiriz. ❤

Siz daha dün yaptırmışsınız. Bi yerde 61. saatte tutunuyor gibi bi şey okudum🙈 Yani demem o ki, şu an çok erken.
Ben doktoruma bu belirti olayını sordum gözü karartıp. 🙈 Transfer günü hariç 2. Günümde aradım, ve dedi ki , belirtiler için çok erken. 6dan önce olmaz. Ama belki de hiç olmaz. Ona takılmamaya çalış, dedi.

Ben doktoruma bu belirti olayını sordum gözü karartıp. 🙈 Transfer günü hariç 2. Günümde aradım, ve dedi ki , belirtiler için çok erken. 6dan önce olmaz. Ama belki de hiç olmaz. Ona takılmamaya çalış, dedi.
Katılıyorum belirti var diyenlerin tamamen piskolojık bence agrılar vs olabılır neden oldugunuda bılemeyız ama bu bir belırtı de diyemeyiz

Benim bugün transferden sonraki 5.günüm çoğunlukla uzandım oturdum hep evin içince 3.günden sonra hafif işler yaptım bugünde biraz yürüyüş yaptım sadece

üstteki teste cok yakından bakarsanız silik bi çizgi çıktı alttakını dun yapmıstım onda hiçbişey yok ama tabıkı bu benı cok mutlu etmez önceki transferde sürekli pozitif gormustum kimyasal olmuştu
Aaaayyy😍😍😍 öyle deme umutlu ol😍 kaçıncı günde test yapmış oldun

Back
X