Covid ilaçları çıkarmış olabilir,
Benim troid yüksek çıktı,Benim sebebsiz maalesef herhangi bulunan bir problem yok ters rahim dışında o da ne kadar sorun teşkil eder bilmiyorum.
Ve maalesef embriyolar taze transfer gününü yani dünü bekleyemediler. Sadece bir adet birinci kalite bir embriyomuz kaldı ki biz onu bile beklemiyorduk artık hepten yelkenleri suya indirmiş depresyon yeleğimi üstüme geçirmiştim. Onu da dondurmayı tercih ettik.
Yaşım 28 bu arada..
Ama bir şey daha ekleyeyim iki ay önce hiç bir tahlilimde sorun yokken iki ay sonra tiroid değerlerim de aşırı bir değişiklik farkettik. Bu iki ay içinde ne oldu diye düşünürken doktorla corona illeti aklımıza geldi coronadan sonra tiroid değerlerim tamamen alt üst olmuş iz bırakmadığı yer yok bu illetin.hemen levotrine başladık tabi ve normale döndürdük.
Rabbim size de şifa versin tez zaman da inşallah
covid hepimizin belası, ben de troid ilacı kullanıyorum, benim arkadaşımın Rahmi de tersti, ama bir kızı oldu, şimdi ikinci için tekrar tedavi görüyor, anlayamadigim yasin genç, hormonların iyi neden acaba bu dereceye geldi yumurtalar, benim de zor işim, hem değerlerim kötü hem yaş 40,inş gönlünce olsun her şeyBenim sebebsiz maalesef herhangi bulunan bir problem yok ters rahim dışında o da ne kadar sorun teşkil eder bilmiyorum.
Ve maalesef embriyolar taze transfer gününü yani dünü bekleyemediler. Sadece bir adet birinci kalite bir embriyomuz kaldı ki biz onu bile beklemiyorduk artık hepten yelkenleri suya indirmiş depresyon yeleğimi üstüme geçirmiştim. Onu da dondurmayı tercih ettik.
Yaşım 28 bu arada..
Ama bir şey daha ekleyeyim iki ay önce hiç bir tahlilimde sorun yokken iki ay sonra tiroid değerlerim de aşırı bir değişiklik farkettik. Bu iki ay içinde ne oldu diye düşünürken doktorla corona illeti aklımıza geldi coronadan sonra tiroid değerlerim tamamen alt üst olmuş iz bırakmadığı yer yok bu illetin.hemen levotrine başladık tabi ve normale döndürdük.
Rabbim size de şifa versin tez zaman da inşallah